Microcredentials
Diploma’s voor vaardigheden

In de omscholing Software Engineering kun je behalve het Make IT Work certificaat ook microcredentials behalen. 

Microcredentials zijn digitale certificaten waarmee je kunt aantonen dat je bepaalde vaardigheden of kennis hebt. Microcredentials zijn beveiligd en te verifiëren door toekomstige werkgevers. Ze worden op een veilige plek opgeslagen en je kunt ze makkelijk aan werkgevers laten zien of op jouw LinkedIn-pagina tonen. Een soort micro-diploma’s dus!

.

Met microcredentials laat je zien wie je bent

En waar je toe in staat bent

Het volgen van een hele omscholing sluit niet altijd aan bij jouw leer- of ontwikkelbehoefte. Microcredentials bieden je de mogelijkheid om kortere, erkende onderwijseenheden te volgen van hoge kwaliteit. Met een microcredential kan je aan een werkgever laten zien dat jij weet, kunt of kunt toepassen en op welk niveau je dat kunt. 

Doormiddel van het kwaliteitskeurmerk van microcredentials kan je aantonen dat je een kwalitatief onderwijsaanbod gevolgd en behaald hebt in een bepaald vakgebied. Microcredentials worden ook erkend door onderwijsinstellingen onderling, dit maakt het voor jou gemakkelijker om vrijstellingen binnen programma’s aan te vragen.

Ons aanbod

Welke microcredentials zijn er te halen bij Software Engineering?

Introductie Programmeren

Gevorderd Programmeren

Agile
Development

Object Georiënteerd Programmeren
Ontwikkelen van Webapplicaties - Fullstack

Ontwikkelen van Webapplicaties - Backend

Ontwikkelen van Webapplicaties - Frontend

Relationele Databases - Modelleren
Relationele Databases - SQL Basis

Software ontwikkelen in Architectuur