aanmelden

Je meldt je aan voor Make IT Work door het maken van het assessment bij de hogeschool naar keuze. Nadat je op aanmelden klikt, begint de online selectieprocedure met een virtueel traject waarbij we je meenemen in de wereld van een IT’er. Wanneer je je aangesproken voelt tot het omscholingstraject Make IT Work ga je verder met het assessment. 

Wil je eerst meer informatie over Make IT Work of heb je vragen? Neem dan contact op met de hogeschool waar jij Make IT Work wilt volgen of meld je aan voor een informatiesessie.

Klik op de hogeschool naar keuze en start direct met het assessment

HAN_ University of Applied Sciences
(naar de contactpagina)

tips en voorbereiding assessment

  • Het assessment duurt ongeveer 1 uur.
  • Het assessment is Engelstalig. De antwoorden en documenten mogen in het Nederlands worden ingevuld.
  • Het selectiegedeelte van het assessment bestaat uit harde selectiecriteria voor deelname. Verder zijn er testen op cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en persoonlijkheid. 
  • Elk onderdeel bij de cognitieve testen begint met een uitleg en 3 oefenvragen. Neem hiervoor de tijd en ga pas door als het onderdeel duidelijk is.
  •  Tijdens de onderdelen kun je niet stoppen, zorg ervoor dat je op een plek zit waar je niet gestoord kunt worden. Na ieder afgerond onderdeel kun je het assessment wel stoppen en later weer oppakken.

startdata en aanmelden

Make IT Work start meerdere keren per jaar met een omscholingstraject. Je kunt je op ieder moment aanmelden via het online assessment bij de hogeschool van jouw keuze. 

Deelnemende werkgevers

Hugo Kooi-DevOps Engineer2

‘Als je van technologie houdt, bereid bent hard te werken en te leren en de uitdaging aandurft, moet je het gewoon doen!’

Hugo Kooi, DevOps Engineer

‘Make IT Work bood me niet alleen de gelegenheid om te gaan werken bij een leuke werkgever, maar ook de mogelijkheid om eindelijk iets te doen met mijn affiniteit voor IT en zo mijn carrière een nieuwe richting te geven. Het programma hielp me niet alleen technische vaardigheden te ontwikkelen: ik leerde ook mijn capaciteit om effectief samen te werken te verbeteren. Als je van technologie houdt, bereid bent hard te werken en te leren en de uitdaging aandurft, moet je het gewoon doen. Make IT Work heeft absoluut een enorme, positieve verandering in mijn leven teweeggebracht.’