Skip to content

Werkgever

Op zoek naar software engineers, data-analisten en securityspecialisten?

Make IT Work is uw duurzame partner in het vinden en opleiden van enthousiaste en bevlogen IT-medewerkers voor uw organisatie of bedrijf.

Komt u IT-medewerkers tekort? Heeft u moeilijk in te vullen vacatures? Deelname aan Make IT Work kan ook voor uw bedrijf of instelling de oplossing zijn. Make IT Work start meerdere keren per jaar met het omscholingstraject.

0 +
Geslaagde cursisten
0 +
Deelnemende werkgevers
0 %
Slagingspercentage
0 %
van de cursisten is vrouw

Omscholingstraject

De cursist doet in de eerste 5 maanden van het omscholingstraject IT-kennis en -vaardigheden op en ontwikkelt specifieke competenties die aansluiten bij de vraag uit de huidige markt. Na succesvolle afronding van de opleiding gaat de cursist 6 maanden bij u aan de slag en krijgt verdere scholing bij de hogeschool.

Omscholing door en voor werkgevers

Voor Make IT Work ontwikkelen de meest ervaren IT-docenten van de hogescholen speciale omscholingsprogramma’s in samenwerking met de deelnemende werkgevers. We ontwikkelen een zo actueel mogelijk onderwijsprogramma dat hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond zo goed mogelijk opleidt en voorbereidt op een carrière in de IT op hbo-niveau bij de werkgevers die meedoen. Alle deelnemende werkgevers kunnen bijdragen aan de invulling van de uitstroomprofielen. Want daar doen we het voor: voor het vinden en opleiden van enthousiaste en bevlogen IT-medewerkers voor uw organisatie of bedrijf.

Mede mogelijk gemaakt door

Make IT Work heeft ook partners die betrokken zijn bij het omscholingstraject en die Make IT Work op de een of andere manier (onder)steunen.

Hogescholen

Make IT Work wordt uitgevoerd door verschillende hogescholen. Hogescholen zijn ervaren in het opleiden van mensen, bieden kwalitatief goed onderwijs op hbo-niveau en hebben geen winstoogmerk.

Duurzame relatie

U gaat een duurzame relatie aan met de cursist(en) en geeft voor de start van de opleiding een intentieverklaring aan de kandidaat of kandidaten. Wij gaan ook een duurzame relatie met u aan.

Besparing tijd en geld

U bespaart uw bedrijf kosten en moeite op werving en selectie. Wij selecteren onze kandidaten via een bewezen werving- en selectieproces en matchen kandidaten met u. U beslist zelf met wie u in zee gaat.

Maatwerk

Er is heel veel maatwerk mogelijk: afstemming op uw specifieke wensen. Lees hieronder meer onder de kop ‘Maatwerkmogelijkheden’.

Kandidaten

Onze kandidaten zijn hoogopgeleid: hbo of wo. Onze unieke selectieprocedure voorspelt dat 92% van de kandidaten slaagt voor ons omscholingstraject.

Deelnemende werkgevers

Make it Work, Hogeschool Amsterdam. Programmeren scholing.

Onze kandidaten: uw toekomstige medewerker(s)

Onze hogescholen selecteren zeer diverse en gemotiveerde kandidaten voor u. Ze zijn gemotiveerd want ze kiezen er bewust voor zich om te laten scholen in de IT. Onze selectieprocedure en gesprekken met mogelijke kandidaten helpen ons de juiste medewerkers voor u te vinden. 

Diversiteit 

Onze cursisten hebben zeer verschillende achtergronden. Zij verschillen in opleiding (van juristen, economen tot kunstenaars), in geslacht (1/3 van onze cursisten is vrouw), leeftijd (varieert tussen de 21 en 61 jaar, gemiddelde leeftijd is 31 jaar) en in nationaliteit. 

Maatwerkmogelijkheden

Naast de reguliere omscholingsprogramma’s waar u aan kunt deelnemen is er ook heel veel maatwerk mogelijk. Wij kunnen met een aanbod op maat komen afgestemd op uw wensen. Ook het assessment waarmee wij cursisten selecteren kunnen wij aanpassen op uw specifieke vraag. Bij maatwerk kunt u verder bijvoorbeeld denken aan:

  • Het begeleiden van in-, door-, en uitstroomtrajecten door omscholing
  • Het om- en bijscholen van (groepen) medewerkers
  • Werving, selectie en deels opleiden van IT-trainees
  • Eigen Make IT Work programma’s voor bedrijven of overheidsinstellingen

Contact opnemen

Staat uw vraag er niet bij of wilt u ons liever persoonlijk spreken? Neem contact met ons op!

Baukje Siebrecht

06 – 112 653 06

info@it-omscholing.nl