Skip to content

Na Make IT Work

Na 5 maanden opleiding bij de hogeschool van jouw keuze en na 6 maanden werken in je nieuwe IT-functie bij de gematchte werkgever, zit het omscholingstraject Make IT Work er officieel op. 

Na Make IT Work

De ervaring leert dat veel cursisten aan het eind van Make IT Work blijven werken bij de werkgever met wie zij tijdens Make IT Work zijn gematcht. Je contract wordt verlengd of je krijgt een nieuw contract aangeboden. Sommige Make IT Workers groeien door naar een senior functie in dat bedrijf. 

Je kunt met je behaalde certificaat op hbo-niveau ook de arbeidsmarkt op. Wat je ook gaat doen, 97% van onze cursisten werkt nog steeds in de IT. 

Deelnemende werkgevers

certificaat na afronden traject

Je volgt vakken op hbo-niveau en na afloop van het omscholingstraject Make IT Work ontvang je een certificaat van het programma dat jij koos: Business & Data Analytics, SAP Business & Data Analysis, Security of Software Engineering.

Met het behaalde certificaat kun je aankloppen bij veel bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar nieuwe IT’ers. Of je blijft werken bij het bedrijf met wie je tijdens Make IT Work bent gematcht, dat gebeurt ook regelmatig. 

Ben je enthousiast geworden? Meld je nu aan!