Beround

Wij zijn Beround, een consultancy bedrijf gespecialiseerd in software testing. We hebben liefde voor het testvak en behoefte om onszelf te blijven verbeteren. Daarnaast zijn we ook een bedrijf dat de kennis, kunde en waardes van onze medewerkers graag deelt met de mensen om ons heen. 

We geloven in de kracht van synergie. Verschillende mensen met verschillende kwaliteiten die samen één Beround-DNA vormen. Die elkaar inspireren en uitdagen, met plezier samenwerken en leuke dingen doen. Als individu en tezamen als Beround All. Wij zijn Beround en we zijn #happytoshare

Wij zoeken:
Testautomation engineers, AI en Security testers en test/data analysten die bereid zijn tot en in staat zijn om naast de bij de cursus opgedane kennis en ervaring ook andere technieken aan te leren, zowel op het gebied van hard als soft skills. Ervaring is geen verreiste, het gaat meer erom dat je de juiste mentaliteit hebt, dat je gemotiveerd, enthousiast en leergierig bent en over voldoende lerend vermogen beschikt dat compatibel is met DNA van Beround. Het is ook belangrijk dat je oog voor detail hebt en grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Wij bieden:
Wij bieden een fijne werkplek met een open sfeer, binnen een organisatie met ambitieuze en leergierige collega’s. Een plek waar je kunt leren, zich ontwikkelen, meegroeien en waarde kunt toevoegen. Jij bent nooit alleen want je krijgt altijd steun en begeleiding vanuit Beround en al je collega’s. Daarnaast geloven wij bij Beround in een wereld van Hapiness. Daar dragen we zelf ook naar ons beste vermogen aan bij. Onder andere door voor al onze werknemers, zo’n zes maal per jaar, goed georganiseerde en originele Happy Time uitjes te verzorgen. Waarvan enkele ook met partner en gezin.
Daarnaast organiseren we in het #happytoshare programma diverse enerverende activiteiten waarbij naast Berounders ook vrienden en relaties uit het warme netwerk van Beround welkom zijn. Alles onder het genot van een lekker hapje en drankje en met verbinding als gemeenschappelijk doel.

Meer informatie:

Beround – Your partner in testing

4-rest

4-Rest IT B.V. is een ICT-detacheerder met 40 ICT-professionals in diverse disciplines en bedienen grote bedrijven in de Nederlandse markt. Wij leveren system engineers, system developers, Data- & BI-specialisten, local support, projectleiders en servicemanagers.

Wij zoeken
Enthousiaste en professionele ICT-collega’s met een gezonde ambitie die graag in grote organisaties werken en zichzelf graag verder willen ontwikkelen.

Wij bieden
Een leuke en leerzame werkomgeving waar ruimte is voor doorontwikkeling. 4-Rest ondersteund haar collega’s zo goed als mogelijk met uitdagende projecten, een duidelijk carrièrepad en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

4-rest – IT Resourcing

Hogeschool van Amsterdam

De HvA is de Hogeschool van, voor en mét Amsterdam, een van de grootste hbo-instellingen van Nederland, diepgeworteld in grootstedelijk Amsterdam. We hebben momenteel ruim 4.000 medewerkers. De stad en omringende regio zijn voor ons een rijke leeromgeving; een inspirerend ‘laboratorium’ waar studenten, docenten, lectoren en externe partners samenwerken aan één missie: Creating Tomorrow Together.
Het is natuurlijk belangrijk dat je met plezier naar je werk komt. Doordat ieders stem gehoord wordt heeft jouw werk directe impact op de kwaliteit en uitvoering van het onderwijs en de organisatorische processen. We zijn benieuwd naar jouw input en ideeën! Je werkt bij de HvA-faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI), gevestigd op de Amstelcampus in hartje Amsterdam. FDMCI is één van de zeven faculteiten van de Hogeschool van Amsterdam. In de faculteit wordt bachelor en masteronderwijs verzorgd voor ca. 10.500 studenten. Bij de faculteit werken ruim 650 fte. Meer informatie over de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie vind je op www.hva.nl/fdmci.
Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA? Ontdek het bij medewerkers aan het woord.

Wij zoeken
Enthousiaste docenten voor de Associate Degree Cyber Security & voltijd bachelor opleiding. Lijkt het je leuk om studenten te begeleiden bij hun professionele ontwikkeling en op te leiden om bedrijven te beveiligen tegen cyberaanvallen? Kom dan werken bij onze praktijkgerichte tweejarige Associate degree Cyber Security of onze bachelor opleiding! Je leert studenten technische infrastructuren analyseren, ontwerpen, realiseren en beheren op basis van een systeem- en netwerkarchitectuur.

Wij bieden
• Om te beginnen een fijne werkplek in een leuk en gedreven team
• HAY-functieprofiel van docent 3 en schaal 10 (cao hbo);
• Een salaris van maximaal €4393,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Zijn wij enthousiast over jouw functioneren, én heb jij het naar je zin, dan gaan we in gesprek over een vaste aanstelling;
• Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand;
• Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

DAS

DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor consument en ondernemer, verzekerd of onverzekerd. Wij lossen problemen op voordat ze conflicten worden en leveren zo een grote bijdrage aan een eerlijke samenleving. Digitalisering is één van onze strategische pijlers. Zo weten wij onze klanten nóg beter te bereiken! Zonder onze mensen is er geen DAS. Hun meesterschap – in welke rol dan ook – zorgt ervoor dat we het recht toegankelijk maken voor iedereen. Deze unieke combinatie zoeken wij ook in al onze mensen, want onze mensen maken DAS. Onze digitale instrumenten zorgen voor een goede transparante relatie met onze klanten en maken ons daarmee onderscheidend van onze concurrenten.

Wij zoeken

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) en het Data Science Team (DST) zijn belangrijke onderdelen in de strategie en koers van DAS. Onze omgeving verandert snel, de concurrentie groeit en de impact van digitalisering is groot. ICT en het Data Science Team maken het mogelijk om onderscheidend te blijven in de markt! Wij zoeken talent dat het gaaf vindt om ons te helpen ervoor te zorgen dat onze software en IT-infrastructuur aansluiten op onze ambitie om te digitaliseren.

Tijdens het opleidingstraject van Make IT Work heb jij een basis gelegd in het ontwikkelen in low-code. Wanneer je start als Junior DevOps Engineer – Low Code bij DAS krijg je in deze functie een uitgebreid opleidingstraject, een coach én ben je vanaf dag één betrokken bij de ontwikkeling van software. Zo leer je steeds meer en groei je uit tot een professionele senior developer. Je maakt onderdeel uit van een agile ontwikkelteam waarin je op een intensieve en enthousiaste manier samenwerkt met je collega’s. Wanneer je goed in je rol zit, neem je binnen het team jouw verantwoordelijkheid voor de planning, bouw, test en oplevering van de software waar jij voor ontwikkelt. Met jouw enthousiasme en drive om te leren, neem je ook jouw collega’s mee in deze gave verandering voor onze klanten en collega’s!

Ons Data Science team werkt er hard aan om de uitkomsten van juridische dossiers te voorspellen. Met uitkomsten bedoelen we een aantal zaken, zoals de doorlooptijd van een juridisch dossier, de kans dat het dossier gerechtelijk gaat, en het financiële resultaat. Vanuit de verschillende bronsystemen van DAS worden de benodigde data verzameld op een afgeschermde Science-omgeving, de data collection server. Hier worden de data dan verder geprepareerd en ontdaan van persoonsgegevens.

Een huidig dataproject gaat over het voorspellen van de uitkomst van juridische dossier. De onderzoeksvraag is: kunnen we met de beschikbare data de juristen en advocaten ondersteunen in het bepalen van de doorlooptijd en verhaalbaarheid van een dossier? We proberen te achterhalen of het mogelijk is om aan het begin van het proces al een dergelijke voorspelling te maken, zodat deze gebruikt kan worden bij het managen van de verwachtingen van de klant.

Als Data Scientist bij DAS word je verder opgeleid om algoritmes te ontwikkelen en te implementeren. Daarnaast ga je meewerken aan het opzetten en onderhouden van de pipeline waarin deze algoritmes hun werk doen. Ons Data Science team bestaat nu uit 4 collega’s en een manager die goed samenwerken en waarbij ze elkaar versterken in maar die wel ieder een eigen specialisatie heeft binnen het team. Daarnaast staat het team nauw in contact met de business en ICT.

Wij bieden

Bij DAS krijg je de kans om wat je tijdens jouw opleiding geleerd hebt in de praktijk te gaan brengen. Maar ook ondersteunen wij je in jouw verdere ontwikkeling! Je komt terecht in een warm en gezellig team en je komt te werken op ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost.

Elke donderdag is er een borrel op ons kantoor in Amsterdam op de 11e verdieping waar ons dakterras zit of op de 12e verdieping, waar ICT werkzaam is. Dit geeft jou de gelegenheid om je nieuwe collega’s in een gezellige setting te leren kennen en draagt bij aan een succesvolle samenwerking.

Bij DAS werken we hybride, wat betekent dat je maximaal 50% van je werkweek op kantoor aanwezig bent. Je krijgt dus veel vrijheid om te bepalen hoe je werkweek eruit ziet!

Verder bieden wij je:

 • Een salaris tussen de €3.421,- en €5.068,- bruto per maand o.b.v. 38 uur binnen de junior schaal, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • De mogelijkheid om je de komende jaren verder te ontwikkelen tot medior of zelfs senior, met een maximaal salaris van €6.055,- bruto per maand o.b.v. 38 uur
 • Een 38-urige werkweek, 8% vakantiegeld en een 13e maand
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid tot het opbouwen van spaaruren
 • Een hybride vorm van werken met een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag
 • Collectieve verzekering voor zorg- en inkomen en een pensioenregeling
 • Jezelf blijven ontwikkelen met een ruim aanbod aan trainingen o.a. via Goodhabitz
 • Een collectieve regeling bedrijfsfitness

Home – Werken bij DAS

Ilionx

Als ‘digital’ IT-kennispartner helpen wij onze klanten voorop te blijven lopen, zodat zij snel kunnen inspelen op veranderingen in hun markt. We zijn altijd nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering. Samen gaan we voor de best passende oplossing en de meest relevante innovatie uit het almaar groeiende aanbod. En dat niet alleen, we implementeren deze vervolgens ook veilig, efficiënt en effectief. We zijn technologisch onafhankelijk en actief in meerdere markten zoals o.a. in de Zorg, Overheid, Finance en Retail.

Wij zoeken

Nieuwe collega’s op het gebied van Software Engineering, Business & Data Analytics & Low Coding. We hebben een mooie klanten set, gave projecten en kunnen daar nieuwe collega’s bij gebruiken voor onze diverse projecten.

Wij bieden

Software Engineers:

30 Amsterdamse developers kunnen zich niets mooiers voorstellen dan geweldige applicaties maken voor onze klanten en daar zelf veel van opsteken. Je werkt samen met je collega’s bij de klant of als onderdeel van het team van de klant. Waar je ook bent: een vast punt is de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het beste van twee werelden!

Wat bieden wij jou?

 • Interessante toonaangevende klanten en boeiende projecten
 • Werken met de nieuwste technologieën, frameworks en Tools
 • Gave opdrachten en hoofdbrekende puzzels
 • Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen in de markt dankzij onze nauwe contacten met onze technology partners
 • Onze eigen ilionx academie vol actuele trainingen
 • Veel gelegenheid om kennis en ervaring te delen met je collega’s

Security consultants:

Als je het leuk vindt om klanten tot nieuwe en verbeterde inzichten te leiden om de veiligheid van informatie te waarborgen. Dan is dit de baan voor jou! Ga aan de slag als Security Consultant bij ilionx Amsterdam.

 • Uitdagende projecten en diverse projecten
 • Een omgeving waar goede ideeën en eigen initiatieven worden gewaardeerd en gefaciliteerd
 • Veel gelegenheid om jezelf te ontwikkelen
 • Leuke bijeenkomsten met collega’s om inzichten en ervaringen te delen
 • Een open, ongedwongen cultuur dat gericht is op samenwerking
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Business & Data Analytics:

Data is een krachtig middel om grip te krijgen op processen en gericht te innoveren. Help jij organisaties om betere en slimmere beslissingen nemen en kansen te benutten?

Dataplatforms, engineering, visualisatie en analyse. Op het gebied van analytics gaan de ontwikkelingen razendsnel en wij staan vooraan. We ontwikkelen data-infrastructuren, leveren dashboards en helpen de klant zo aan waardevolle stuurinformatie. Nog een stapje verder en data gebruiken voor voorspellingen? Dan zetten we AI en machine learning in.

“Ik waardeer de vrijheid om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en bezig te zijn met leuke en vooral innovatieve projecten.”

Elke vraag wordt opgepakt door een team van specialisten met daarin data engineers, business intelligence-specialisten en analisten. Zij brengen de behoeften van de klant in kaart en vertalen dit naar oplossingen die ruwe data omzetten in adequate output. Alle ruimte voor jouw nieuwsgierigheid en analytisch vermogen!

Wat bieden wij jou:

 • Interessante klanten en boeiende projecten
 • Een unieke kans om te laten zien wat je in huis hebt
 • Ruimte om te innoveren en te experimenteren
 • Het hele traject: van data tot dashboard
 • Veel gelegenheid om met collega’s kennis en ervaringen te delen

Werken bij ilionx | Vermenigvuldig je talent

CACI

In het Havengebouw bij Amsterdam Centraal werken we samen in kleine Agile teams aan iets groots: het studentinformatiesysteem OSIRIS dat wij ontwikkelen, implementeren en beheren. Dat doen we voor ruim 550.000 studenten van universiteiten, hogescholen en mbo’s in heel Nederland.

Wil jij met plezier werken?

Als jij een baan zoekt waarin leren, werken en plezier heel goed samen gaan, dan ben je meer dan welkom! We zorgen ervoor dat jij de plek krijgt waar je talent en vaardigheden het best tot hun recht komen. Want plezier, dat werkt het best. Je krijgt begeleiding en alle ruimte om een expert te worden in je vak.

Wat mag je verwachten?

Een baan waarin flexibiliteit voorop staat. Waar je thuiswerken kunt afwisselen met de dynamiek van ons kantoor in Amsterdam. Waar we nog samen lunchen, soms na het werk een borrel pakken en verschillende uitjes organiseren. Een baan die professionele organisatie met lef en ambitie. De baan van je leven!

Homepage – CACI

Koper IT

Wij zijn een klein dynamisch bedrijf dat een logistiek ERP systeem heeft ontwikkeld voor de sierteeltsector. Voor import, export en groothandel in bloemen en planten. Wij registreren iedere logistieke handeling in het proces, van inpakken tot uitgangscontrole.

Wij zoeken

Een zeer gemotiveerde medewerker die in teamverband en zelfstandig softwareoplossingen kan vervaardigen, waarbij het stellen van vragen een absolute must is.

Wij bieden

Een ontzettend leuk team van medewerkers, goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons ziekteverzuimpercentage ligt onder de 1%, NB!

www.koper-it.nl

UWV

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij andere organisaties arbeidsmarkt- en gegevensdiensten*. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wij zoeken

Als ICT’er bij UWV kun je in verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als functioneel of applicatie beheerder. In deze functies bewaak je het belang van zowel de interne als externe klant en stel je gebruiksvriendelijkheid centraal. Je kunt ingewikkelde technische materie duidelijk over brengen aan collega’s en onze behoeften scherp formuleren naar de stakeholders. Je bent zelf verantwoordelijk voor de resultaten en je eigen ontwikkeling. Je gaat moeiteloos om met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je inhoudelijk sterk, flexibel inzetbaar, klantgericht en leergierig.

Wij bieden

Je gaat werken bij UWV-Gegevensdiensten. Gegevensdiensten verzamelt, beheert en levert gegevens over lonen, uitkeringen en arbeidsverhoudingen van alle werkenden, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden in Nederland. Het is een dynamische omgeving met veel stakeholders. UWV Gegevensdiensten zorgt voor lastenverlichting en administratief gemak bij afnemers en burgers. Dat doen wij door op een betrouwbare en juiste manier actuele gegevens en informatie uit het domein werk en inkomen te leveren.’ Wij handelen vanuit de kernwaarden Eenvoud, Toegankelijkheid en Integriteit.

www.uwv.nl

Enable U

Enable U is onafhankelijk integratiespecialist en solutions partner voor toonaangevende integratieproducten en diensten. Wij leveren de tooling en bijbehorende expertise waarmee burgers, patiënten, klanten en organisaties in staat zijn om hun gegevens veilig te delen met de buitenwereld.

Daaronder valt ook het op een eenvoudige manier integreren van gegevens van derden met bestaande- en nieuwe applicaties. Wij zorgen ervoor dat onafhankelijk ontworpen systemen en applicaties naadloos data uitwisselen en zijn gespecialiseerd in het realiseren, beveiligen en beheren van de schakels tussen verschillende applicaties en systemen.

Wij zoeken

We zijn hard op zoek naar nieuwe Enablers die beschikken over analytisch denkvermogen, procesmatig inzicht én in staat zijn om op een creatieve manier verbanden te leggen, problemen te signaleren en op te lossen. Bij Enable U ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren, coördineren, ondersteunen en begeleiding geven bij technische implementaties en oplossingen bij klanten. Gedurende het gehele proces signaleer je knelpunten en geef je gevraagd en ongevraagd advies aan klanten en collega’s.

Wij bieden

Ons kantoor bevindt zich in het bedrijvige Amsterdam-Noord, op steenworp afstand van het Centraal Station en de bruisende NDSM-werf en is zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar. Thuiswerken behoort daarnaast tot de mogelijkheden. Ook zijn er regelmatig (coronaproof) bedrijfsuitjes waar we veel waarde aan hechten. Naast een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, bieden wij jou ook een competitief salaris, bonusregeling, winstdeling, 25 vakantiedagen, pensioenbijdrage, een leaseregeling en reiskostenvergoeding.

https://www.enable-u.nl/

Nextens

The team of Nextens, Fiscal Product group of LNRS, takes responsibility for timely delivery of a growing number of cloud solutions. Our innovative technology platforms and smart content solutions operate on the cutting edge of big data, web and cloud technology, enabling faster, more effective critical decision-making on a daily basis for our customers.

Wij zoeken

We are looking for candidates interested in working in an international dynamic environment where we deliver secure and quality solutions. Are you interested in helping these teams in achieving their goals?

We have options for two .Net Developers and one Test Analyst.

Wij bieden

To work with a top team of Technology professionals in an exciting environment where you can develop yourself, during your work because you work together with experienced colleagues on innovative solutions, but also with internal training. In addition to a good salary, we also offer you excellent benefits such as 30 holidays, a 13th month, annual profit distribution, a personal budget and 2 days that you can fill in with voluntary activities in the context of our RECares program.

https://www.lexisnexis.nl/