KPMG Microsoft Business Solutions

KPMG Microsoft Business Solutions helpt organisaties met business transformaties. Dit doen wij voor toonaangevende handelsbedrijven, producenten, overheden, financials en professional services organisaties. We zijn volledig thuis in Microsoft Technology en worden betrokken bij de allernieuwste ontwikkelingen. Bovendien beschikken we – via het wereldwijde netwerk van 200.000 KPMG-professionals in 154 landen – over diepgaande kennis van culturen en van wereldwijde én lokale business. Dat maakt ons dé partner om business transformatie om te zetten in succes.  

Wij zoeken:

Mensen die graag werken in een snelle, ondernemende, wendbare en internationale omgeving en met hun business kennis dé sparringpartner van onze klant zijn. Want jij snapt hun proces en weet waar zij behoefte aan zullen hebben. Een achtergrond in bijvoorbeeld finance, supply chain management of bedrijfskunde is daarin een groot voordeel. Op dit moment reizen we niet of nauwelijks naar onze klanten maar dat zal in de toekomst mogelijk wel weer veranderen. We vragen hierin flexibiliteit.

Wij bieden:

Een rol als Consultant waarin je onderdeel uitmaakt van een projectteam, gericht op het implementeren van Microsoft’s nieuwste technologieen op het gebied van ERP en CRM. Op projecten in binnen- en buitenland (maar vooralsnog wel vanuit je eigen home-office).

ESTREME

De core business van ESTREME is Applicatie-Integratie, onze missie is de beste oplossingen te bieden bij het ontsluiten, integreren en koppelen van data aan onze klanten. Dit doen wij door constant te blijven investeren en innoveren. Wij helpen onze klanten met het ombouwen van oude ‘legacy’ systemen naar het web en faciliteren bij productinnovaties en bedrijfsintegraties. Wij richten ons op het ontwerp, realisatie & beheer van toekomst vaste integratie architecturen (back-end koppelingen) voor administratieve, logistieke en de (offshore) maak -industrie. Wij ontwikkelen altijd onder architectuur en zo eenvoudig, robuust en beheersbaar mogelijk.

Wij zoeken:

Enthousiastelingen die zich (verder) willen specialiseren op gebied van middleware, cloud en (web)services.Bij ons is willen blijven leren vanzelfsprekend, investeren in je eigen ontwikkeling topprioriteit en persoonlijke groei gegarandeerd waardoor je voor jezelf en voor onze klanten maximaal kan presteren zonder uitputtend bezig te zijn.

Wij bieden:

Een technische omgeving waar met passie over ICT wordt gesproken. Een hecht team dat elkaar met raad en daad bijstaat als we in het veld of op kantoor te maken hebben met pittige uitdagingen en waar volop persoonlijke ontwikkeling mogelijk is. Kansen om samen te werken met talentvolle mensen, de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen. Zelfstandigheid maar niet zonder stevige begeleiding in de vorm van trainingen, peer reviews en oprecht geïnteresseerde collega’s.

Ben jij inmiddels alert en nieuwsgierige genoeg om ons beter te willen leren kennen? Bezoek ons dan op de werkgeversmarkt van MakeItWork en bepaal zelf of je wel of niet bij ons zou willen werken.

Wij staan in ieder geval met open armen voor je klaar!

MyBit

MyBit is een informele en stabiele organisatie die software op maat bouwt. Wij hebben partners uit de sectoren overheid, zorg, energie, onderwijs en e-commerce. Bij ons vind je uitdagend werk (in-house, dus geen detachering), kan je creatief zijn en werk je met je team aan een of meerdere projecten.

Het liefst gaan we langdurige werkrelaties aan, zowel met partners als met personeel. MyBit is een erkend leerbedrijf en we werken al jaren samen met Make IT Work in Hilversum.

Wij zoeken:

Leuke, gemotiveerde, no-nonsens, would-be software developers die echt kiezen voor onze manier van werken en voor de gezelligheid op de werkvloer. Heb jij het in je dit vak te leren, en ben je bereid weer 40 uur de schoolbanken in te gaan? Laat ons zien dat je ervoor wilt gaan, verdiep je alvast in wat programmeertalen en probeer wat uit. Dan is kans groot dat wij een match zijn!

Wij bieden:

Gewoon goede voorwaarden (o.a. pensioenregeling en vakantiedagen), de beste werkervaring voor jou, gezelligheid en een fijne, veilige sfeer. Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig. En wij doen niet aan overwerken. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.

ecmXperts

Over ecmXperts

Bij ecmXperts zijn we gericht op het digitaliseren van bedrijfsprocessen middels Enterprise Content Management (ECM) oplossingen die gebaseerd zijn op de software van windream. Wij ontwikkelen ook eigen (web) applicaties die samenwerken met de windream software. We zijn een klein maar technisch hoogstaand team waar ieders persoonlijke inzet en ideeën worden gewaardeerd. We bieden veel vrijheid in de werkzaamheden maar af en toe kan er ook wat hectiek zijn.

ecmXperts bestaat inmiddels ca. 7,5 jaar en we zijn met 6 medewerkers. We hebben ca. 100 klanten met een lokale (on-premise) oplossing en ook ruim 100 klanten op ons Xpert Portal (cloud oplossing) die ca. 1,5 jaar beschikbaar is. Het Xpert Portal biedt verschillende functionele modules:

  • Xpert Timesheet voor tijdregistratie op projecten en algemene uren
  • Xpert Invoice voor de verwerking en goedkeuring (workflow) van inkoopfacturen naar verschillende financiële systemen
  • Xpert DMshare en voor het delen van documenten (een soort project place).

Contact

Meer informatie vind je op onze website: www.ecmXperts.nl

Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax, Financial Advisory en Risk Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams.

In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een iPhone, en een uitstekend pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

WERKEN BIJ

Wij zijn op zoek naar deelnemers die graag problemen oplossen middels technologie. Als junior developer in het DevOps team word je door je medior en senior collega’s begeleid in je werkzaamheden. Hierdoor kun je uiteindelijk zelfstandig aan de slag met software development en database design voor onze fiscale praktijk. Bij Deloitte werken we voornamelijk met Java en .NET;

STUDIERICHTING

Deloitte biedt de richting software engineering aan.  

CONTACT

Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of Deloitte ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: www.werkenbijdeloitte.nl