Skip to content

SonicBee

SonicBee

Als IAM-specialist maken wij bedrijven slimmer, wendbaarder en veiliger door innovatieve advies- en managementdiensten. Dit doen we vanuit een breder bedrijfsperspectief dan alleen cybersecurity en realiseren daardoor toegang van identiteiten tot data op een toekomstbestendige manier. Elk traject begint met een diepgaand begrip van de bedrijfsambities van onze klanten wat onze topteams vervolgens vertalen naar de beste oplossingen en dienstverlening. We zijn met onze adviesdiensten volledig onafhankelijk, de kracht van onze managed diensten is gebaseerd op Open Source-producten en ons exclusieve partnerschap met NEXIS.

Wij zoeken

Sinds 2020 zijn we gegroeid tot snel opkomende startup met inmiddels 25 waanzinnige collega’s. Van topexperts tot business en IT-consultants, van sales supersterren tot IAM-architecten en developers. We zijn trots dat bedrijven ons steeds beter vinden, want daarmee neemt de vraag naar onze dienstverlening toe. We verwelkomen nieuw talent graag om samen met ons verder te bouwen. Complementaire teams zijn de kern van ons bedrijf en we geloven enorm in nieuwsgierigheid, klantgerichtheid en groot lerend vermogen. Zijn dit natuurlijke kwaliteiten voor jou? Let’s connect!

Wij bieden

SonicBee startte tijdens covid, waardoor remote en hybride werken in ons DNA zit en heb je bij SonicBee de vrijheid om je werk(plaats) in te richten zoals dat voor jou het beste werkt. Bij ons vind je, zoals Edgar, technisch consultant bij SonicBee, zegt: “een jong, leuk, dynamisch bedrijf. Met leuke collega’s, waar veel te doen is waardoor mijn inbreng ook serieus wordt genomen. Ik kan daardoor echt helpen met bouwen aan het bedrijf.” Bekijk deze video voor zijn volledige verhaal: SonicBee op LinkedIn

Home – SonicBee