Skip to content

Infi

Info

In ons kantoor kom je thuis als je, net als wij, warmloopt voor het ontwikkelen van mooie software en slimme oplossingen. Dit doen we dagelijks in hechte agile teams. We werken voor snelgroeiende klanten die 100% draaien op techniek die wij voor hen bouwen. Daarop selecteren wij onze opdrachtgevers: IT moet in de kern van hun organisatie zitten. Zo zorgen wij ervoor dat elke regel code die wij tikken ook écht verschil maakt. En dat voelt goed. Past dat bij je? Dat is een goed begin.

Wij zoeken

Je gaat als developer binnen onze jonge vestiging in Amsterdam werken, bijvoorbeeld aan de doorontwikkeling van een volledig door ons gebouwd systeem. Of je werkt mee aan systemen die we voor onze nieuwe klanten bouwen. Bij deze projecten zetten we je voor front- én back-end in: veel variatie dus. Op de backend werken we bijvoorbeeld met .NET Core, in PHP met een modern framework of met NodeJs (vaak met Typescript). Aan de frontend werken we momenteel vaak met Vue, maar ook React en Angular.

Wij bieden

Je krijgt bij ons veel vrijheid – en dus verantwoordelijkheid – om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is. Op één voorwaarde: dat je actief bezig blijft jezelf te ontwikkelen! Je bent omringd door slimme, ervaren developers die je graag helpen, er worden leergangen, dojo’s en meet-ups georganiseerd en er is een ruim opleidingsbudget. Top-notch-hardware en goede arbeidsvoorwaarden bieden we natuurlijk ook.

Werken bij Infi