Skip to content

NPO

NPO

De Nederlandse Publieke Omroep is al ruim 70 jaar een begrip in Nederland. Verschillende generaties zijn opgegroeid met het media-aanbod op onze lineaire televisie- en radiokanalen. Jij waarschijnlijk ook. Maar wist je dat wij continu bezig zijn met innovatie en verdere digitalisering van onze aanbodkanalen? Zo bouwen we op dit moment een geheel nieuwe state of the art NPO Start app. Maar we doen veel meer. Check www.werkenbijnpo.nl of www.overnpo.nl voor meer informatie.

Wij zoeken
Wij zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om iets te bouwen waarbij ze direct resultaat zien en wat, als we het goed doen, het leven van heeeeel veel mensen beter/makkelijker/aangenamer maakt.
We zijn een team waarbij we allemaal verantwoordelijk zijn voor wat we bouwen en alle code wordt dan ook door meerdere ogen bekeken zodat we elkaar kunnen helpen en uitdagen om steeds betere dingen te maken. En er is genoeg diversiteit, want alleen al binnen het Android-team zijn we momenteel verantwoordelijk voor een app voor mobiele apparaten, een app voor AndroidTV, een Backend For Frontend en een library voor het afspelen van video content die voor alle omroepen bruikbaar moet zijn.

Wij bieden

• Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden. Hybride en 4×9 uur werken is mogelijk;
• Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
• Je krijgt 200 vakantie-uren;
• Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen;
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Over NPO – Over NPO