AgroVision

AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector. We reageren snel op nieuwe ontwikkelingen, gewijzigde wetgeving in de sector en de verzoeken en suggesties van onze klanten. Meer dan 20.000 agrariërs en bedrijven in de agribusiness, verspreid over meer dan 24 landen, gebruiken dagelijks onze producten. Het is onze missie om het boeren makkelijker te maken, door boeren te helpen met wet- en regelgeving en goede inzichten in wat er speelt op het bedrijf.

Wij zoeken:

Iemand met een no-nonsense instelling, die energie krijgt van werken in teamverband en sterke communicatieve vaardigheden heeft. Daarmee zou je de ideale kandidaat zijn als versterking voor ons Dairy scrum team. Onze scrum teams zijn volledig verantwoordelijk voor het software ontwikkelproces, vanaf het verzamelen van requirements t/m het begeleiden van de uitrol naar productie. Het team heeft veel ervaring met een gemiddelde werkervaring van 16 jaar. Qua technieken werken we primair met .NET (C#) en Angular, we zullen je uiteraard begeleiden om deze technieken te leren.

Wij bieden:

 • Een casual werkomgeving, met ruime richtlijnen waarbinnen je met je team de vrijheid krijgt te bepalen hoe je jouw werkzaamheden uitvoert.
 • Mogelijkheden om aan je persoonlijke ontwikkeling te blijven werken, bijvoorbeeld met maandelijkse gastlezingen over verschillende technologietrends en innovaties.
 • 30 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en ongeacht de prestaties van het bedrijf een vaste bonus van 8% (13e maand).
 • De flexibiliteit om 40% van je werktijd vanuit huis te werken, met een compensatie voor thuiswerken en reizen naar kantoor.

Voor meer informatie, neem contact op met Bjorn Veldhuis, Manager Innovations, via b.veldhuis@agrovision.com of 0570-664145

KOOP

Het Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties, kortweg KOOP, is de digitale uitgever van de overheid en de drijvende kracht achter de grootste portalen met overheidsinformatie op het gebied van wet- en regelgeving voor burgers, bedrijven en (de)centrale overheden. KOOP ondersteunt alle overheidsorganisaties in Nederland om elke dag informatie zoals wet- en regelgeving, parlementaire stukken, vergunningen en internationale verdragen te publiceren. KOOP is sinds 1 januari 2023 onderdeel van agentschap Logius.

KOOP kent vijf waardestromen:

 • Wetgeving in wording;
 • Officiële publicaties;
 • Consolidatie;
 • Integrale ontsluiting overheidsinformatie;
 • Publicatie en integratie uitvoeringscontent.

Wij zoeken iemand

 • Kom impact maken bij de Rijksoverheid. We zijn op zoek naar enthousiaste en nieuwsgierige junior Software Engineers die willen werken in de rol van startend DevOps Engineer. Je gaat dan bijvoorbeeld werken aan doorontwikkeling van onze portalen om nieuwe functionaliteit toe te voegen (en vooraf) te testen!), of back-end koppelingen en API’s te realiseren, of de UX te verbeteren. Maar ook in het onderhouden van de portalen en de achterliggende systemen kun jij een cruciale rol spelen. 

Wij bieden

 • Individuele begeleiding: naast de business owner en productmanager neemt een speciaal aangestelde medewerker je mee in de dynamische wereld van de rijksoverheid en Logius/KOOP.
 • Naast de inhoudelijke kennis die je opdoet word je begeleid door de speciaal aangestelde medewerker in het begin, maar blijft ook je aanspreekpunt tijdens je loopbaan.
 • Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Meer weten?

Dit kan via de individuele begeleider Albert M.van Ruitenburg te bereiken via albert.ruitenburg@koop.overheid.nl.

Polteq

Wij zijn Polteq de software testspecialisten in (Oost) Nederland!

Iedereen kent wel voorbeelden van software die niet goed (genoeg) werkt. Van crashende iOS of Android apps tot noodzakelijke software updates in auto’s en vliegtuigen om grote problemen te voorkomen. Onze Polteq collega’s werken dagelijks voor verzekeraars, overheidsinstanties, de defensie industrie, banken, supermarktorganisaties, vliegtuigmaatschappijen, pensioenuitvoerders en eCommerce bedrijven om belangrijke applicaties te testen.
In Oost Nederland detacheren we onze collega’s bij opdrachtgevers in Gelderland en Overijssel. Onze organisatie bestaat sinds 2000 en is sindsdien een bekende naam geworden in de IT in Nederland en daarbuiten. Onze oprichter en naamgever, Martin Pol, is dé auteur van het boek over gestructureerd software testen in Nederland en daar zijn we trots op!

We omschrijven ons als een informele organisatie waarbij we graag iedereen bij voornaam kennen. Zoals een collega altijd zegt: “zolang ik nog met het noemen van mijn voornaam herkend wordt aan de telefoon is Polteq nog de organisatie waar ik mij als persoon prettig voel”.

Wij zoeken
Ben jij een pietje precies? Ben jij de gestructureerde, analytische professional die het leuk vindt om met software bezig te zijn maar ook graag communiceert met anderen? Vind je programmeren leuk maar wil je er niet de hele dag mee bezig zijn? Help je organisaties graag om betere software te maken?
Ben jij degene die snel foutjes op websites en teksten ontdekt of zich ergert aan gebruikersonvriendelijke software? Dan is werken bij Polteq wellicht iets voor jou!

Als Polteq’er neem je jouw specialisme als softwaretester mee naar onze opdrachtgevers en help je hen om de kwaliteit van software inzichtelijk te maken en te verbeteren. Uiteraard geven we je daarvoor de kennis en praktische handvatten om dit goed te kunnen doen. Je maakt onderdeel uit van de Agile teams bij opdrachtgevers en bereidt, op basis van de software specificaties, testgevallen voor en voert deze uit. Je werkt met tooling en als je daartoe interesse hebt breid je testautomationtooling uit! Ook ben je vaak de spin-in-het-web tussen het programmeerteam en de gebruiker/opdrachtgever en zorg je voor de communicatie tussen alle belanghebbenden.

Wij bieden
Wij bieden je een afwisselende baan als software tester waarbij je werkt op het snijvlak van de technische en menskant van IT. Uiteraard gooien we je niet gelijk in het diepe. Na het Make IT Work traject verzorgen wij nog enkele extra trainingen (denk aan: ISTQB en testen van API’s met Postmen) om je helemaal klaar te maken voor de start. Na jouw start als Polteq collega stopt jouw ontwikkeling natuurlijk niet. Tijdens de uitvoering van jouw werk bij onze opdrachtgevers helpen we je met jouw verdere ontwikkeling. Daarnaast organiseren we een brede set aan opleidingen om iedere collega verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Als detacheerder bieden wij je een afwisselende set aan opdrachtgevers die jou in staat stellen om elke keer een kijkje in een andere keuken te nemen. Gemiddeld duurt een opdracht een jaar, genoeg om alles te leren bij die opdrachtgever. Veel van onze opdrachtgevers werken hybride. Dit betekent dat 50% van de tijd gewerkt wordt op kantoor, 50% van de tijd werkt onze Polteq collega vanuit huis. Om goed thuis te kunnen werken hebben we een thuiswerkplekvergoeding. Oh ja, niet onbelangrijk, als je bij ons start krijg je natuurlijk direct een vast salaris en een arbeidsovereenkomst met leaseauto.

www.Polteq.com

Werken bij Polteq, werken bij dé testspecialist | Polteq, passie voor testen

Universiteit Leiden

Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de ICT-dienstverlener van de Universiteit Leiden, een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Naast applicatiebeheer, ontwikkelen / beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega’s die op zoek zijn naar dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Wij zoeken

Voor twee afdelingen zoeken wij IT-talenten die toe zijn aan een nieuwe fase in hun carrière. De agile teams waarin je na de opleiding aan de slag kunt, zijn het SAP of Workspace team. Je werkt bijvoorbeeld aan applicatiebeheer BI, integratie engineering of IAM. Samen met je collega’s doe je on-the-job steeds meer ervaring op zodat je je werkzaamheden zelfstandig kunt gaan doen. De kennis die je opdoet deel je met je de collega’s binnen je team. Uiteindelijk ontwikkel je jezelf steeds verder als ervaren IT’er.

Wij bieden

Je wordt onderdeel van een hecht team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt. Er is alle ruimte voor initiatieven en de lijnen zijn kort. We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Kortom, een bruisende, ontwikkelingsgerichte omgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Je start in schaal 9 met een tijdelijk dienstverband van één jaar voor 32-40 uur per week in schaal 9 (max. 4.257 euro bruto p/m) met perspectief op doorgroei naar schaal 10 (max. 4.670 euro bruto p/m). Je hebt bovendien zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.

Over het ISSC

Werken bij het ISSC

UvA / HvA

De dienst ICT Services (ICTS) levert innovatieve en betrouwbare ICT-diensten aan 90.000 studenten en 10.000 medewerkers van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Bij ICTS werken circa 300 medewerkers. Het SAP Expertise Centrum is een afdeling van ICTS. Er werken ruim 35 medewerkers verdeeld over 5 scrumteams: SAP Financiën, SAP HCM, UvAdata, HvAdata en Basis. We maken gebruik van SAP ECC, SAP BI, SAP PO en SAP Fiori. We zijn vooruitstrevend in het gebruik van de nieuwste  SAP-technologieën.

Wij zoeken

Wij zoeken SAP Basis beheerder en SAP BI-beheerders (UvA/HvA). Het gaat hier om een uitdagende functies in een interessante omgeving waarbij je de ruimte krijgt om SAP kennis en kunde door te ontwikkelen. Als SAP Basis beheerder beheer en ontwikkel je het SAP applicatielandschap. Als SAP BI-beheerder ben je verantwoordelijk voor beheer en (door) ontwikkelen van het BI landschap van de HvA of de UvA. Denk hierbij aan een migratie naar BW/4HANA en de migratie van de bron SAP naar S/4.

Wij bieden

Werken voor het SAP team voor de grootste universiteit en hogeschool van Nederland. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team dat openstaat voor nieuwe collega’s en in een functie waarbij initiatief en input gewaardeerd worden. Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor 32-38 uur p/w bij UvA of HvA voor de periode van één jaar in schaal 9 (max. 4257,- bruto p/m). Na dat jaar gaan we in gesprek over een vast dienstverband. We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Meer informatie

Werken in de ICT | LinkedIn

Werken bij de HvA, waar anders – HvA

Werken bij de Universiteit van Amsterdam – Universiteit van Amsterdam (uva.nl)

Goodzo

Goodzo is gevestigd in Zoetermeer, IT-partner van bedrijven en organisaties en leidt sinds 2013 empathische mensen op tot IT Consultants die bedrijven en organisaties helpen zoeken naar de ideale IT-oplossing. Meer weten? Ga naar goodzo.nl.

Wij zoeken

Een diep geloof in het talent van mensen. Wij zijn Goodzo. We geloven dat wat mensen willen en kunnen belangrijker is dan wat mensen tot nu toe op hun cv hebben staan. Want we geloven in menselijke groei. Het is het fundament van alles dat we doen. Met die mindset begeleiden we high potentials in hun ontwikkeling naar IT-consultants. Mensen die IQ, EQ en een onovertroffen groeimindset met elkaar weten te combineren en daarmee anderen en zichzelf verder brengen.

Wij bieden
In drie fases van ongeveer een jaar ontwikkel je jezelf tot een volwaardige consultant in de IT. Ook als je nu nog geen enkele ervaring hebt in deze wereld. Door snel bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan, certificaten te behalen en met hulp van je fieldmanager, blijf je jezelf ontwikkelen en vormt dit de start van een geweldige IT-carrière.

IT Consultancy met empathisch vermogen | Goodzo

Technolution


Hoe is het dan om bij Technolution te werken? Onze collega’s waardeerden de sfeer met een 8,7 gemiddeld (bron: medewerkerstevredenheidsonderzoek van 2020) betrokkenheid en de passie voor techniek is overal zichtbaar binnen ons kantoor.
Met 240 technische professionals realiseren we al 35 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, cyber-security en hightech. Passie voor techniek, ownership, team spirit, waardering en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden.

Wij zoeken
We zijn altijd op zoek naar talent. Technolution blijft groeien en zijn altijd op zoek naar talent die gefascineerd zijn door techniek, die elke dag weer willen onderzoeken en leren om het beste te leveren aan onze klanten. Direct na je studie starten als Designer en werken aan mooie technische uitdagende projecten of toe aan een volgende stap? Het is allemaal mogelijk.

Wij bieden
Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De langdurige betrokkenheid van onze medewerkers en een medewerkerstevredenheid die volgens onderzoeken al jaren tot de hoogst mogelijke categorie behoort.

Home – Technolution

SUPERP

Hoi, wij zijn SUPERP. Wij helpen onze klanten op het gebied van SAP, Mendix en Salesforce. Dit doen we soms als projectverantwoordelijke en soms wordt er een beroep gedaan op onze specifieke inhoudelijke kennis in grote projecten of DevOps organisaties.

Behalve de gebruikelijke ERP diensten, richten wij ons binnen deze platformen in het bijzonder op Security & GRC, Cyber Security, Testen, Development, Integratie & Apps. Naast onze consultancy dienstverlening investeren wij samen met onze klantenbasis van grote en middelgrote bedrijven continu in innovaties en productontwikkeling, maar vóór alles vinden we de kennis en het welzijn van onze collega’s het allerbelangrijkst!

Wat wij zoeken
Ben jij SUPERB? Wil jij je carrière voortzetten bij een gerenommeerd ERP consultancy bedrijf die bekend staat om haar kwaliteit, innovatiekracht en een no-nonsense mentaliteit? Denk jij dat jij, net als onze collega’s, SUPERB bent – of kan worden – in SAP, Mendix en Salesforce? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Wat wij bieden
Een informele bedrijfscultuur, georganiseerd in fijne hechte expertise-teams waarin de collega centraal staat. Je kan veel eigen verantwoordelijkheid en regie verwachten, SUPERP staat achter je en faciliteert de keuzes die we gezamenlijk maken!

Verder: een erg goed arbeidsvoorwaardenpakket, met een individuele maandelijkse bonus, mobiliteit (waarbij de leaseauto nog steeds favoriet is), laptop en thuiswerkfaciliteiten.

SUPERP – superb in SAP | Security | Customer Experience | Testen | Utilities | Development

myBrand BDA

Bij myBrand zijn al tientallen collega’s werkzaam na het afronden van Business & Data Analytics of Software Engineering bij Make IT Work. Daardoor beschikken we over ruime ervaring om omscholers goed te ondersteunen bij hun eerste professionele stappen in de IT wereld.

Benieuwd naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees hier welke mooie projecten ze uitvoeren en maak vrijblijvend kennis met hen: https://myBrand.nl/MakeITWork/

Bij myBrand kies jij in welke Business & Data Analytics richting je wil ontwikkelen:

 • Werk je al jaren in een bedrijfsproces dat je eigenlijk met een IT oplossing zou willen verbeteren en wil je daarom doorgroeien als IT Business Consultant. Dan ondersteunt myBrand jou met dit omscholingstraject.
 • Of ben je al jaren gebruiker van een IT oplossing die een bepaald bedrijfsproces ondersteunt en zou je graag die IT oplossing willen aanpassingen, om verbeteringen door te voeren. Dan kun je bij myBrand SAP Functioneel (IT) Consultant worden.
 • Ben je al lange tijd geïnteresseerd in grote hoeveelheden complexe data die bedrijfsprocessen ondersteunen, dan kun je bij myBrand doorgroeien in Business Process Mining als Data Analist.

Na afronding van jouw Business & Data Analytics traject bij Make IT Work ga je direct starten op een project, in een klein myBrand team, met ervaren professionals die jou begeleiden.

Geïnteresseerd in de keuzes? Bekijk onze site: https://myBrand.nl/MakeITwork/

myBrand staat al jaren aan de top van best gewaardeerde ICT werkgevers én dienstverleners van Nederland. We voeren verschillende innovatieve ICT projecten uit voor onze klanten in branches zoals: Overheid, Zakelijke & Financiële dienstverlening, Handelsorganisaties, Energie, water & afvalverwerking, Bouw & Infrastructuur, Industrie & Productie, Warehouse & Distributie en Retail.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot meer dan 400 professionals en weten toch de persoonlijke werksfeer van een kleinere organisatie te behouden.

Jij past bij myBrand als je:

 • Passie hebt voor Business & Data Analytics en graag bedrijfsprocessen wil optimaliseren.
 • Jezelf persoonlijk en qua kennis continu wil blijven ontwikkelen.
 • In een team wil werken om samen SAP software oplossingen in te richten.
 • Jouw kennis en ervaring opgedaan in je huidige werk, wil gaan inzetten in SAP oplossingen die waarden creëren bij onze klanten.

Dit is wat wij je bieden:

 • Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Ruim budget voor ontwikkeling en groei passend bij jouw ambitie. Waarin wij jou continu begeleiden.
 • Hybride thuiswerken en mobiliteits-/leaseregeling om op locaties in Maarssen, Geertruidenberg of Apeldoorn te werken.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.

Meer informatie:

https://myBrand.nl/MakeITWork/

Groendus

Groendus is een professionele, flexibele en groeiende organisatie met enthousiaste vakspecialisten als collega’s. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn en waar je dus veel variatie in je werkdag zult ervaren.
Groendussers zijn bevlogen. Samen werken we hard aan onze missie: het verduurzamen van zakelijk Nederland. We doen dit middels zonneprojecten, onze innovatieve Energiemarktplaats en slimme oplossingen als laadpalen en energieopslag in batterijen. Naast het werken aan al deze prachtige projecten dagen we elkaar ook uit tijdens onze sportieve en sociale events.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een developer en naar een test automation engineer met goede communicatieve eigenschappen en humor. Je neemt initiatief, denkt mee en bedenkt oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt. Je bent een doorzetter die weet van aanpakken. Je gaat niet bij de pakken neer zitten als iets niet lukt, maar bespreekt dit met je collega’s die samen met jou naar een oplossing zullen zoeken. Je vindt het daarnaast prettig om onderdeel uit te maken van een IT team waarbij je middels de scrum methodiek gezamenlijk werkt aan het ontwikkelen van onze interne en externe programmatuur.

Wij bieden:
Een professionele, flexibele en groeiende organisatie met bevlogen vakspecialisten als collega’s. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn. Daarnaast kunnen wij de juiste begeleiding bieden om jou in je nieuwe baan te laten groeien. Onze software development vindt plaats op hoog niveau op de nieuwste technieken, hier kun je in mee liften.

Meer informatie:
Homepage | Groendus