Skip to content

Goodzo

Goodzo

Goodzo is gevestigd in Zoetermeer, IT-partner van bedrijven en organisaties en leidt sinds 2013 empathische mensen op tot IT Consultants die bedrijven en organisaties helpen zoeken naar de ideale IT-oplossing. Meer weten? Ga naar goodzo.nl.

Wij zoeken

Een diep geloof in het talent van mensen. Wij zijn Goodzo. We geloven dat wat mensen willen en kunnen belangrijker is dan wat mensen tot nu toe op hun cv hebben staan. Want we geloven in menselijke groei. Het is het fundament van alles dat we doen. Met die mindset begeleiden we high potentials in hun ontwikkeling naar IT-consultants. Mensen die IQ, EQ en een onovertroffen groeimindset met elkaar weten te combineren en daarmee anderen en zichzelf verder brengen.

Wij bieden
In drie fases van ongeveer een jaar ontwikkel je jezelf tot een volwaardige consultant in de IT. Ook als je nu nog geen enkele ervaring hebt in deze wereld. Door snel bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan, certificaten te behalen en met hulp van je fieldmanager, blijf je jezelf ontwikkelen en vormt dit de start van een geweldige IT-carrière.

IT Consultancy met empathisch vermogen | Goodzo