Skip to content

Universiteit Leiden

UL - Algemeen - RGB-Kleur

Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de ICT-dienstverlener van de Universiteit Leiden, een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Naast applicatiebeheer, ontwikkelen / beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega’s die op zoek zijn naar dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Wij zoeken

Voor twee afdelingen zoeken wij IT-talenten die toe zijn aan een nieuwe fase in hun carrière. De agile teams waarin je na de opleiding aan de slag kunt, zijn het SAP of Workspace team. Je werkt bijvoorbeeld aan applicatiebeheer BI, integratie engineering of IAM. Samen met je collega’s doe je on-the-job steeds meer ervaring op zodat je je werkzaamheden zelfstandig kunt gaan doen. De kennis die je opdoet deel je met je de collega’s binnen je team. Uiteindelijk ontwikkel je jezelf steeds verder als ervaren IT’er.

Wij bieden

Je wordt onderdeel van een hecht team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt. Er is alle ruimte voor initiatieven en de lijnen zijn kort. We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Kortom, een bruisende, ontwikkelingsgerichte omgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Je start in schaal 9 met een tijdelijk dienstverband van één jaar voor 32-40 uur per week in schaal 9 (max. 4.257 euro bruto p/m) met perspectief op doorgroei naar schaal 10 (max. 4.670 euro bruto p/m). Je hebt bovendien zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.

Over het ISSC

Werken bij het ISSC