Skip to content

AgroVision

AgroVision Logo

AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector. We reageren snel op nieuwe ontwikkelingen, gewijzigde wetgeving in de sector en de verzoeken en suggesties van onze klanten. Meer dan 20.000 agrariërs en bedrijven in de agribusiness, verspreid over meer dan 24 landen, gebruiken dagelijks onze producten. Het is onze missie om het boeren makkelijker te maken, door boeren te helpen met wet- en regelgeving en goede inzichten in wat er speelt op het bedrijf.

Wij zoeken:

Iemand met een no-nonsense instelling, die energie krijgt van werken in teamverband en sterke communicatieve vaardigheden heeft. Daarmee zou je de ideale kandidaat zijn als versterking voor ons Dairy scrum team. Onze scrum teams zijn volledig verantwoordelijk voor het software ontwikkelproces, vanaf het verzamelen van requirements t/m het begeleiden van de uitrol naar productie. Het team heeft veel ervaring met een gemiddelde werkervaring van 16 jaar. Qua technieken werken we primair met .NET (C#) en Angular, we zullen je uiteraard begeleiden om deze technieken te leren.

Wij bieden:

  • Een casual werkomgeving, met ruime richtlijnen waarbinnen je met je team de vrijheid krijgt te bepalen hoe je jouw werkzaamheden uitvoert.
  • Mogelijkheden om aan je persoonlijke ontwikkeling te blijven werken, bijvoorbeeld met maandelijkse gastlezingen over verschillende technologietrends en innovaties.
  • 30 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en ongeacht de prestaties van het bedrijf een vaste bonus van 8% (13e maand).
  • De flexibiliteit om 40% van je werktijd vanuit huis te werken, met een compensatie voor thuiswerken en reizen naar kantoor.

Voor meer informatie, neem contact op met Bjorn Veldhuis, Manager Innovations, via b.veldhuis@agrovision.com of 0570-664145