Freave

Freave ontwikkelt maatwerk software die bedrijven helpt om te groeien. Door nauw samen te werken en verder te denken dan de daadwerkelijke opdracht, leveren wij software die het verschil maakt. Met een jong en talentvol team is Freave dé softwareontwikkelaar van de Achterhoek. We zijn flexibel, innovatief en nieuwsgierig en willen elke dag een beetje beter zijn dan gisteren, omdat we geloven dat ontwikkeling nooit stopt.

Wij zoeken:
• Backend developers die bedreven zijn in PHP (o.a. Laravel & WordPress).
• Frontend developers die goed overweg kunnen met (uiteraard) HTML, CSS, JS en aanvullend Bootstrap, Tailwind, VueJS.
• Tevens werken we met Git, Ansible en moderne deploymenttools.

Wij bieden:
• Een goed salaris en een reiskostenvergoeding;
• (Heel veel) lol in je werk met een leuk team om je heen, want dat vinden we net zo belangrijk als het werk zelf;
• De beste tools om jouw leven als developer makkelijker én leuker te maken;
• De ruimte om jezelf te ontwikkelen en fouten te maken, zodat je steeds beter wordt in wat je doet;
• Aandacht voor jouw persoonlijke doelen. We kijken naar wat jij wil leren en stemmen je loopbaan bij Freave daarop af.

Home – Freave

Hogeschool van Amsterdam

De HvA is de Hogeschool van, voor en mét Amsterdam, een van de grootste hbo-instellingen van Nederland, diepgeworteld in grootstedelijk Amsterdam. We hebben momenteel ruim 4.000 medewerkers. De stad en omringende regio zijn voor ons een rijke leeromgeving; een inspirerend ‘laboratorium’ waar studenten, docenten, lectoren en externe partners samenwerken aan één missie: Creating Tomorrow Together.
Het is natuurlijk belangrijk dat je met plezier naar je werk komt. Doordat ieders stem gehoord wordt heeft jouw werk directe impact op de kwaliteit en uitvoering van het onderwijs en de organisatorische processen. We zijn benieuwd naar jouw input en ideeën! Je werkt bij de HvA-faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI), gevestigd op de Amstelcampus in hartje Amsterdam. FDMCI is één van de zeven faculteiten van de Hogeschool van Amsterdam. In de faculteit wordt bachelor en masteronderwijs verzorgd voor ca. 10.500 studenten. Bij de faculteit werken ruim 650 fte. Meer informatie over de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie vind je op www.hva.nl/fdmci.
Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA? Ontdek het bij medewerkers aan het woord.

Wij zoeken
Enthousiaste docenten voor de Associate Degree Cyber Security & voltijd bachelor opleiding. Lijkt het je leuk om studenten te begeleiden bij hun professionele ontwikkeling en op te leiden om bedrijven te beveiligen tegen cyberaanvallen? Kom dan werken bij onze praktijkgerichte tweejarige Associate degree Cyber Security of onze bachelor opleiding! Je leert studenten technische infrastructuren analyseren, ontwerpen, realiseren en beheren op basis van een systeem- en netwerkarchitectuur.

Wij bieden
• Om te beginnen een fijne werkplek in een leuk en gedreven team
• HAY-functieprofiel van docent 3 en schaal 10 (cao hbo);
• Een salaris van maximaal €4393,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Zijn wij enthousiast over jouw functioneren, én heb jij het naar je zin, dan gaan we in gesprek over een vaste aanstelling;
• Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand;
• Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

Molenaar&Plasman Solutions BV

Wij zijn een ambitieus organisatieadviesbureau gespecialiseerd in informatiebeveiliging, privacy en quality improvement. Je vindt ons bij klanten in de telecom, ICT, media, (facilitaire) dienstverlening en industrie. Zowel bij MKB bedrijven als (multi)nationals, in Nederland, België en Duitsland. Vanuit een aanstekelijke gedrevenheid zijn wij elke dag bezig onze klanten verder te helpen met diverse organisatievraagstukken. Betrokkenheid, ontzorgen en daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zoeken:

Jij bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Information Security & Privacy. Je weet daarbij technische termen en processen te vertalen naar de taal van onze opdrachtgevers. Je voelt je betrokken bij het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en ervaart een kick als je daar een actieve bijdrage aan kunt leveren. Informatiebeveiliging is voor jou geen verzameling regels en restricties, maar een middel om bedrijfsdoelen te behalen. En je beschikt over de drive om dat bij onze opdrachtgevers elke dag weer voor elkaar te krijgen.

Wij bieden:

Een uitdagende functie waar je als Information Security & Privacy Specialist in staat bent het verschil te maken met jouw expertise. We bieden aantrekkelijke voorwaarden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise:

 • Een werkweek die past bij jouw privéwensen;
 • Een passend salaris;
 • Een persoonlijk plan voor jouw ontwikkeling, waardoor je iedere dag (nog) beter kan worden;
 • We zorgen ervoor dat je veilig van A naar B komt en goed kunt communiceren met je opdrachtgevers (vervoer, telefoon, laptop etc.);
 • Ook denken we je aan je oudedagsvoorziening;
 • 24 vakantiedagen ervan uitgaande dat je terugkomt;
 • Een ontzettend leuk team van gedreven professionals;
 • Interne kennissessies en vaste teamdagen;
 • Bieden we iets niet, wat je wel graag wil hebben? We bespreken het graag!

Meer informatie:

Molenaar&Plasman Solutions BV
Schakel 4 3645 SJ Vinkveen
https://www.mnpsolutions.nl/

Ruber Acia

Ruber Acia Subsidieadvies zoekt ondernemers met hele goede ideeën en producten. Met onze expertise kunnen wij hen helpen (verder) te innoveren. Daarmee dragen ook wij ons steentje bij aan vernieuwing, verduurzaming en werkgelegenheid in het Noorden. Ruber Acia zet voor deze mensen de rode draad uit in het subsidielandschap: we inventariseren subsidiekansen, formuleren de subsidieaanvraag en begeleiden na toekenning tot en met de verantwoording bij oplevering.

Wij zoeken:

Wij zoeken enthousiastelingen wiens hart sneller gaat kloppen van technologieën als AI, blockchain en IoT en die bedrijven met mooie ICT projecten willen ondersteunen met het realiseren van innovatieve ambities. Dit doe je als ICT consultant door het inventariseren van subsidiemogelijkheden voor projecten en advies geven. Je analyseert projecten en verdiept je in mogelijke programmeertechnische moeilijkheden en eventuele oplossingen. Zo lever je een bijdrage aan de nieuwste en innovatiefste ontwikkelingen op gebied van ICT. Kortom: een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en consultancy!

Wij bieden:

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. We hebben een interessant en divers klantenpakket dat past bij een groeiend bedrijf, maar we willen je stimuleren om proactief te werken aan uitbreiding van je eigen klantenportfolio. Uiteraard bieden we je passende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding. We zijn een kleine, maar groeiende organisatie, waardoor jouw inspraak in strategie van het bedrijf wordt gewaardeerd.

Meer informatie:
https://www.ruberacia.nl/
https://wbsokantoor.nl/

LR Finance

Een groep enthousiaste SAP Finance, Treasury en FSCM en Data Analysis specialisten die voor plezier, diepgang en zelfbeschikking in hun werk gaan. Wij maken snel ‘meters’ in projecten omdat we zowel de taal spreken van Finance als die van IT. Onze klantrelatie is vaak langjarig omdat we een hoge toegevoegde waarde leveren: Long Run Finance!

Wij zoeken

Een team van 6 professionals is opzoek naar nieuwe collega’s die;

 • Met plezier zelfstandig met hun vak bezig willen zijn zonder micromanagement.
 • Het leuk vinden om kennis en ervaring 1 x in de 6 weken te delen met collega’s
 • Graag zelfstandig aan de slag gaan bij klanten
 • Echt goede begeleiding bij jun ontwikkeling willen met een ruim budget, weinig beperkingen en schier oneindig veel mogelijkheden.
 • Je hebt minimaal een HBO opleiding, bent geïnteresseerd of hebt ervaring in financiële processen, treasury, werkkapitaal optimalisatie en / of het ontsluiten van financiële dat uit SAP.
 • Je wilt graag een goed salaris met een flexibel component in overleg, mocht jouw voorkeur daarnaar uitgaan, mobiliteit en de mogelijkheid om mede-aandeelhouder te worden. Jouw beloning en de ruimte om je eigen rol te pakken in gebieden waar jij je in wilt verbeteren of waar je kennis mee wilt maken, zorgen voor een fairdeal voor alle partijen.

Wij bieden

 • Weinig moetens, veel mogens
 • Goed salaris
 • Telefoon, laptop en auto
 • Jouw beloning en de ruimte om je eigen rol te pakken in gebieden waar jij je in wilt verbeteren of waar je kennis mee wilt maken, zorgen voor een fairdeal voor alle partijen

Van onze huidige Make IT Work collega:
“In september ben ik begonnen met mijn IT-omscholingstraject, samen met LRF. Vanuit LRF wordt er veel energie gestoken in mijn onboarding, evenals het omscholingstraject. Naast de wekelijkse persoonlijke training, is de mogelijkheid geboden om mijn kennis te verbreden door hiernaast andere trainingen te volgen.”

Long Run Finance (lrfinance.nl)

ecmXperts

Over ecmXperts

Bij ecmXperts zijn we gericht op het digitaliseren van bedrijfsprocessen middels Enterprise Content Management (ECM) oplossingen die gebaseerd zijn op de software van windream. Wij ontwikkelen ook eigen (web) applicaties die samenwerken met de windream software. We zijn een klein maar technisch hoogstaand team waar ieders persoonlijke inzet en ideeën worden gewaardeerd. We bieden veel vrijheid in de werkzaamheden maar af en toe kan er ook wat hectiek zijn.

ecmXperts bestaat inmiddels ca. 7,5 jaar en we zijn met 6 medewerkers. We hebben ca. 100 klanten met een lokale (on-premise) oplossing en ook ruim 100 klanten op ons Xpert Portal (cloud oplossing) die ca. 1,5 jaar beschikbaar is. Het Xpert Portal biedt verschillende functionele modules:

 • Xpert Timesheet voor tijdregistratie op projecten en algemene uren
 • Xpert Invoice voor de verwerking en goedkeuring (workflow) van inkoopfacturen naar verschillende financiële systemen
 • Xpert DMshare en voor het delen van documenten (een soort project place).

Contact

Meer informatie vind je op onze website: www.ecmXperts.nl

Cost Engineering

Cost Engineering is a leading international project cost management software and consultancy company. At Cost Engineering, our purpose is to empower organizations to improve their project performance. Due to an international client base, Cost Engineering offers a global and diversified work experience. The company culture is informal and international due to the different cultural backgrounds (Indian, Turkish, Colombian, Greek, Serbia, Dutch, Belgium e.g.) of the employees. Written or verbal communication can be both be in Dutch or English, depending on the sender/recipient. Formal communication though is always written in English.

AMIS

AMIS is dé specialist op het gebied van Internet of Things, Data- en Integratie Engineering, Datagedreven toepassingen en Data Platforms. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community. Het zit in onze cultuur elkaar verder te helpen als je vastloopt, ook al werk je niet met elkaar in hetzelfde project. Met ongeveer 80 zeer ervaren consultants voeren wij de meest uitdagende projecten uit op het gebied van integratie, modernisering, nieuwbouw beheer. Daarnaast ontwikkelen we web applicaties, data-integraties, API’s, dataplatforms en analytics. Onze consultants gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. Wij bouwen aan lange termijn relaties met onze klanten. Persoonlijk contact, betrokkenheid en vertrouwen zijn de pijlers in onze klantrelatie. We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien. Wil je meer lezen over het werken bij AMIS? Klik hier voor een interview met één van onze specialisten over de uitdagende projecten waaraan wij werken.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe?

Aiopener BV

Enkele concrete voorbeelden zijn scan integraties met software systemen als Exact, Microsoft 365, Unit4, Afas, BaseNet en Plancare. Hierin leveren we extra toegevoegde waarde door op basis van tekstherkenning documenten te koppelen aan het juiste dossier waardoor de bedrijfsprocessen bij onze klanten sneller en minder fout gevoelig worden.

Tevens zijn we sinds 1 jaar actief met het implementeren van een rechtsgeldige digitale handtekening binnen organisaties, deze oplossing vervangt het traditionele proces van printen, ondertekenen met pen en vervolgens terug sturen. Kortom sneller en milieuvriendelijker! 

Wie zoeken we?

Vind je het leuk om met een klein team mee te denken in de bedrijfsprocessen van bovenstaande branches en kun je deze vertalen in softwarematige oplossingen om die processen beter en efficiënter te maken? Dan willen we jou graag hebben. .