ecmXperts

Over ecmXperts

Bij ecmXperts zijn we gericht op het digitaliseren van bedrijfsprocessen middels Enterprise Content Management (ECM) oplossingen die gebaseerd zijn op de software van windream. Wij ontwikkelen ook eigen (web) applicaties die samenwerken met de windream software. We zijn een klein maar technisch hoogstaand team waar ieders persoonlijke inzet en ideeën worden gewaardeerd. We bieden veel vrijheid in de werkzaamheden maar af en toe kan er ook wat hectiek zijn.

ecmXperts bestaat inmiddels ca. 7,5 jaar en we zijn met 6 medewerkers. We hebben ca. 100 klanten met een lokale (on-premise) oplossing en ook ruim 100 klanten op ons Xpert Portal (cloud oplossing) die ca. 1,5 jaar beschikbaar is. Het Xpert Portal biedt verschillende functionele modules:

  • Xpert Timesheet voor tijdregistratie op projecten en algemene uren
  • Xpert Invoice voor de verwerking en goedkeuring (workflow) van inkoopfacturen naar verschillende financiële systemen
  • Xpert DMshare en voor het delen van documenten (een soort project place).

Contact

Meer informatie vind je op onze website: www.ecmXperts.nl

Cost Engineering

Cost Engineering is a leading international project cost management software and consultancy company. At Cost Engineering, our purpose is to empower organizations to improve their project performance. Due to an international client base, Cost Engineering offers a global and diversified work experience. The company culture is informal and international due to the different cultural backgrounds (Indian, Turkish, Colombian, Greek, Serbia, Dutch, Belgium e.g.) of the employees. Written or verbal communication can be both be in Dutch or English, depending on the sender/recipient. Formal communication though is always written in English.

Cal Consult

CAL Consult ontwikkelt, implementeert en onderhoudt het geavanceerde warehousemanagementsysteem CALwms, waarmee hun klanten meer dan 800 supply chains in heel Europa ondersteunen. 

Over Cal Consult
De koekjes en chocola in je voorraadkast, de pizza in je diepvries, de biefstuk die je dit weekend wilt klaarmaken: voor veel van deze producten verzorgen de klanten van Cal Consult de distributie naar de winkels waar jij je boodschappen doet. En dat zouden ze niet kunnen doen zonder CALwms, een warehousemanagementsysteem dat alle processen in een modern magazijn ondersteunt en dat Cal Consult dagelijks uitbreidt met mooie en nieuwe functionaliteiten.

Werken bij
En daarbij hebben zij jou nodig! Bij CAL Consult kun je een uitdagende functie krijgen als software engineer met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Ze zoeken enthousiaste mensen die zich graag verdiepen in complexe vraagstukken en daarvoor creatieve oplossingen bedenken. Daarbij is er volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei. 

Je werkt in een enthousiast scrumteam van professionele softwareontwikkelaars, waarbij onderling veel kennis wordt gedeeld. Elke werknemer van CAL Consult roemt de open en informele sfeer binnen het bedrijf en ze doen er alles aan om dat zo te houden. Uiteraard bieden zij daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dus kom naar de stand op de werkgeversmarkt om met ze te spreken over een baan bij CAL Consult! Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Studierichting
Cal Consult biedt de omscholingsrichting Software Engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Cal Consult ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.cal-consult.de/nl/

AMIS

Over AMIS
AMIS is de intergratiespecialist die u kan helpen uw business te verbeteren. Onze 100+ collega’s zijn specialisten die werken aan het bouwen van complexe maatwerkapplicaties, het integreren van het applicatielandschap of het beheren van het volledige onderliggende platform van maatschappij kritische omgevingen. Wij spelen topsport en zijn daar trots op! Uiteraard hebben we ook veel lol tijdens ons jaarlijkse AMIS weekend, barbecue en andere uitjes.

Werken bij
Bij AMIS werken spraakmakende consultants die regelmatig op het podium staan om hun visie op Oracle technologie te geven. Tegelijkertijd werken bij AMIS ook heel veel consultants die gewoon goed zijn in hun vakgebied. Wat al deze mensen met elkaar delen, is hun drive om verschillende technologieën te doorgronden en toe te passen in spraakmakende projecten bij opdrachtgevers. Vooral bij opdrachtgevers waar AMIS echt het verschil mag maken. Na de opleiding van Make IT Work kom je terecht in de AMIS Development Studio. Hier bouwen we in een jong en leergierig team aan diverse applicaties voor onze klanten. Dit doen we vaak met Oracle ADF maar ook met bijvoorbeeld Angular of integratie met Oracle SOA. Deze specifieke kennis word je geleerd in trainingsvorm maar ook on the job door collega’s. We werken Agile dus ook jij kan na een paar weken in de stand-up meeting al vertellen wat je bereikt hebt. Doordat de meeste collega’s in dit team ooit zijn begonnen bij AMIS als stagiair of starter, heerst er een leergierige sfeer en een gevoel van samenhorigheid.

Na een half jaar begeleid je nieuwe collega’s en maak je jouw technische skills steeds beter. Na een jaar bestaat de mogelijkheid om eens ‘buiten te kijken’. We zoeken een passende opdracht op locatie van een klant waar je naast jouw technische skills ook verder jouw consultancy skills kunt verbeteren. Een aantal jaren en projecten verder, help jij onze klanten met nieuw te bouwen applicaties, adviseer je op architectuurniveau en train je collega’s of medewerkers van de klant.

Wat biedt AMIS?
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Een salaris en bonusregeling wat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
Een leaseauto, telefoon en laptop;
Leren en kennisdelen. Met experts in je vakgebied werk je intensief samen en je kijkt continu naar de nieuwste ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld
Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s

Studierichting
AMIS biedt de studierichting software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of AMIS ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: https://www.amis.nl/ 

Aiopener BV

Enkele concrete voorbeelden zijn scan integraties met software systemen als Exact, Microsoft 365, Unit4, Afas, BaseNet en Plancare. Hierin leveren we extra toegevoegde waarde door op basis van tekstherkenning documenten te koppelen aan het juiste dossier waardoor de bedrijfsprocessen bij onze klanten sneller en minder fout gevoelig worden.

Tevens zijn we sinds 1 jaar actief met het implementeren van een rechtsgeldige digitale handtekening binnen organisaties, deze oplossing vervangt het traditionele proces van printen, ondertekenen met pen en vervolgens terug sturen. Kortom sneller en milieuvriendelijker! 

Wie zoeken we?

Vind je het leuk om met een klein team mee te denken in de bedrijfsprocessen van bovenstaande branches en kun je deze vertalen in softwarematige oplossingen om die processen beter en efficiënter te maken? Dan willen we jou graag hebben. .