Skip to content

Ruber Acia

Logo Ruber Acia (002)

Ruber Acia Subsidieadvies zoekt ondernemers met hele goede ideeën en producten. Met onze expertise kunnen wij hen helpen (verder) te innoveren. Daarmee dragen ook wij ons steentje bij aan vernieuwing, verduurzaming en werkgelegenheid in het Noorden. Ruber Acia zet voor deze mensen de rode draad uit in het subsidielandschap: we inventariseren subsidiekansen, formuleren de subsidieaanvraag en begeleiden na toekenning tot en met de verantwoording bij oplevering.

Wij zoeken:

Wij zoeken enthousiastelingen wiens hart sneller gaat kloppen van technologieën als AI, blockchain en IoT en die bedrijven met mooie ICT projecten willen ondersteunen met het realiseren van innovatieve ambities. Dit doe je als ICT consultant door het inventariseren van subsidiemogelijkheden voor projecten en advies geven. Je analyseert projecten en verdiept je in mogelijke programmeertechnische moeilijkheden en eventuele oplossingen. Zo lever je een bijdrage aan de nieuwste en innovatiefste ontwikkelingen op gebied van ICT. Kortom: een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en consultancy!

Wij bieden:

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. We hebben een interessant en divers klantenpakket dat past bij een groeiend bedrijf, maar we willen je stimuleren om proactief te werken aan uitbreiding van je eigen klantenportfolio. Uiteraard bieden we je passende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding. We zijn een kleine, maar groeiende organisatie, waardoor jouw inspraak in strategie van het bedrijf wordt gewaardeerd.

Meer informatie:
https://www.ruberacia.nl/
https://wbsokantoor.nl/