Skip to content

Hogeschool van Amsterdam

HvA-HBO-ICT-paars-RGB

De HvA is de Hogeschool van, voor en mét Amsterdam, een van de grootste hbo-instellingen van Nederland, diepgeworteld in grootstedelijk Amsterdam. We hebben momenteel ruim 4.000 medewerkers. De stad en omringende regio zijn voor ons een rijke leeromgeving; een inspirerend ‘laboratorium’ waar studenten, docenten, lectoren en externe partners samenwerken aan één missie: Creating Tomorrow Together.
Het is natuurlijk belangrijk dat je met plezier naar je werk komt. Doordat ieders stem gehoord wordt heeft jouw werk directe impact op de kwaliteit en uitvoering van het onderwijs en de organisatorische processen. We zijn benieuwd naar jouw input en ideeën! Je werkt bij de HvA-faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI), gevestigd op de Amstelcampus in hartje Amsterdam. FDMCI is één van de zeven faculteiten van de Hogeschool van Amsterdam. In de faculteit wordt bachelor en masteronderwijs verzorgd voor ca. 10.500 studenten. Bij de faculteit werken ruim 650 fte. Meer informatie over de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie vind je op www.hva.nl/fdmci.
Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA? Ontdek het bij medewerkers aan het woord.

Wij zoeken
Enthousiaste docenten voor de Associate Degree Cyber Security & voltijd bachelor opleiding. Lijkt het je leuk om studenten te begeleiden bij hun professionele ontwikkeling en op te leiden om bedrijven te beveiligen tegen cyberaanvallen? Kom dan werken bij onze praktijkgerichte tweejarige Associate degree Cyber Security of onze bachelor opleiding! Je leert studenten technische infrastructuren analyseren, ontwerpen, realiseren en beheren op basis van een systeem- en netwerkarchitectuur.

Wij bieden
• Om te beginnen een fijne werkplek in een leuk en gedreven team
• HAY-functieprofiel van docent 3 en schaal 10 (cao hbo);
• Een salaris van maximaal €4393,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Zijn wij enthousiast over jouw functioneren, én heb jij het naar je zin, dan gaan we in gesprek over een vaste aanstelling;
• Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand;
• Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.