Datadigest

Datadigest is gespecialiseerd in industriële automatisering en IT voor de infra-sector zoals tunnels, verkeersknooppunten, bruggen, waterwegen en sluizen. Denk bijvoorbeeld aan IT architectuur, hard- en software integratie, (cyber)security en beheer op afstand. We ondersteunen op dit gebied verschillende ondrachtnemers, o.a. aannemers in consortia die aan langdurige ondehoudscontracten zijn gebonden met hoge beschikbaarheid. Daarnaast zijn we thuis in complexe IT projecten met een hoog innovatiegehalte zoals server/netwerkinfrastructuur en HPC-clusters.

De mensen van Datadigest zien logica in chaos en brengen structuur aan in wanorde. Wat voor een ander een onoverzichtelijke project lijkt is voor ons een interessante puzzel. Het combineren van hoogwaardige technologie, bestuurlijke belangen, uitdagende deadlines en aanbestedingsbudgetten is ons dagelijks werk.

Datadigest vindt het belangrijk om zich naast de dagelijkse operatie ook bezig te houden met maatschappelijke belangen zoals het delen van kennis, opleiden van mensen, het enthousiasmeren van leerlingen op diverse onderwijsinstellingen in de regio en kansen geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zoeken:
Enthousiaste, gemotiveerde en leergierige medewerkers waarmee wij samen aan een bereikbaar Nederland kunnen werken.Hierbij heb je interesse zowel in techniek als IT. Je gaat werken zowel binnen een kantooromgeving als op een fysieke projectlocatie. Je kan de geleerde theorie omzetten naar een praktische uitvoering. Voor de meeste projectlocaties moet je in het bezit zijn van een VCA certificaat, mocht je deze nog niet hebben kan je deze bij ons halen.

Wij bieden:
Wij bieden een fijne werkplek met een open werksfeer,waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.
Verder vinden wij ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je loopbaan, wij stimuleren je tot het volgen van cursussen en opleidingen.
Naast het werk organiseren wij regelmatig teamactiviteiten en heb je de mogelijkheid om onder werktijd te sporten.
Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer informatie:
Datadigest is gecertificeerd voor: VCA* (Veiligheid,Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), SCL (Safety Culture Ladder) en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Op dit moment zijn wij bezig met de trajecten voor ISO 27001,14001 en 9001.

Datadigest – Verbinding, Veiligheid en Zekerheid van uw IT

Rizing

Rizing helpt ondernemingen om bedrijfsprocessen te innoveren, waaronder Human Capital Management, Enterprise Asset Management, Consumer Industries en Geospatial solutions met behulp van SAP technologieën aangevuld met eigen oplossingen.

Wij zoeken:

Voor onze divisie EAM zijn we op zoek naar ambitieuze IT-professionals die zich verder willen specialiseren in EAM. We prioriteren de wensen van onze klanten boven de IT-oplossingen die we aandragen. We gaan tot het uiterste om voor elke specifieke klant de beste oplossing te ontwerpen en te implementeren. Spreekt je dat aan? Ontdek dan of wij de juiste match voor jou zijn!

Wij bieden:
We bieden jou een uitdagende plek waar je kan leren, ontwikkelen en groeien als EAM Consultant. Onze kernwaarden zijn daarbij: ‘open, honest, direct’. We zijn wereldwijd actief, wat je de kans geeft om te werken met toonaangevende en innovatieve klanten, waarbij je een breed scala aan mensen ontmoet. Bij Rizing sta jij centraal, moedigen we je ideeën aan en belonen we je inspanningen!

Rizing Provides Intelligent Enterprise SAP® Solutions | Jobs at Rizing

BearingPoint

Working at BearingPoint Caribbean means feeling passionate about making a difference. Our software is used by tax administrations and social security organizations all over the world, from the Caribbean to the Pacific. This leads to improved revenue and cost savings that create more funding for key priorities for citizens, such as education and health. We are inspired to use technology as a catalyst for Small Island Developing States (SIDS) and developing countries. Join us to help them move forward.

Wij zoeken:

We are looking for enthusiastic and proactive software developers to join our teams in Curaçao, Rotterdam, or Deventer. Skills we’re looking for:

 • Independent and organized worker with a critical attitude
 • You take the lead and tackle what needs to be done to reach the best possible outcome
 • A strong sense of ownership and responsibility for your own work and the success of the team
 • Thrive in an environment where cooperation with team members is essential
 • Strong analytical and problem-solving skills
 • Fluent in Dutch and English

Wij bieden:

You’re a key player in the successful digital transformations of local and national governments. Your mission is to support them in their increasingly complex administrations. The software you will develop creates smarter processes for our government clients. You build on the Be Informed business process platform or the low-code OutSystems platform.

We offer:

 • A dynamic, diverse, and international working environment
 • Competitive salary package and pension scheme
 • Training and mentoring program
 • An opportunity to create a real difference for individuals and communities

Hydrologic

Door klimaatverandering en verstedelijking hebben we wereldwijd steeds vaker te maken met extreme situaties zoals heftige regenval, overstromingen, slechte waterkwaliteit, langere periodes van droogte en een stijgende zeespiegel. Met het HydroNET Decision Support Platform ondersteunt HydroLogic waterprofessionals wereldwijd om op basis van real-time informatie en geavanceerde hydrologische modellen de juiste beslissingen te nemen. Hiermee dragen wij actief bij aan een veilige leefomgeving voor miljoenen mensen wereldwijd. En met succes! Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende (innovatie)awards gewonnen en heeft Koning Willem Alexander ons vertegenwoordigd bij de lancering van ons HydroNET platform in Australië

HydroLogic kenmerkt zich door een open organisatiecultuur met maximale aandacht voor de mensen die er werken. We zijn sterk verbonden met het onderwijs en creëren ruimte voor het begeleiden van stagiaires, afstudeerders en zij-instromers. Bij HydroLogic kun je leren, jezelf ontwikkelen en waarde toevoegen. Je draait direct mee en krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarbij je collega’s en leidinggevende voor je klaar staan om je te helpen en te ondersteunen.

We geloven dat mensen het beste tot hun recht komen binnen een prettige werkomgeving, met een goede balans tussen werk en privé. Dat faciliteren we graag met onder andere fijne werkplekken (zowel thuis als op kantoor), lekkere lunches en ontspanningsmogelijkheden.

Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze collega’s en op de impact die we samen maken. Als blijk van erkenning is HydroLogic op de 5de plaats geëindigd als beste MKB werkgever binnen Great Place to Work.

Wij zoeken

Collega’s die zich voor langere tijd aan ons bedrijf willen binden en die zich willen inzetten om de ernstige effecten van klimaatverandering op innovatieve wijze aan te pakken.

Ons cloud platform verwerkt extreem grote hoeveelheden externe data real-time en kent vele functionaliteiten om van deze data bruikbare informatie voor waterbeheerders te maken. Om dit beheersbaar te houden hebben wij gekozen voor een microservices architectuur. Dit stelt jou in staat om snel zelfstandig te kunnen werken en verantwoording te kunnen nemen. Van daaruit ondersteunen we jouw ambitie om door te groeien tot een volwaardig developer met een gedegen kennis van o.a. C#, .NET en SQL. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de hulp van ervaren collega’s die het leuk vinden hun kennis te delen en jouw in je ontwikkeling te ondersteunen. We werken niet met een vast opleidingsbudget maar kijken wat jij zou willen en hiervoor nodig hebt.

Wij bieden

Naast betekenisvol werk en goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een prettige werkomgeving en kom je te werken in een dynamisch en hecht team, waarmee je naast hard werken ook goed kun lachen. Jezelf ontwikkelen juichen we toe en stimuleren we zo goed mogelijk.

Kortom: een veelzijdige functie waarmee je echt impact maakt bij een van de gezelligste bedrijven uit Amersfoort.

Meer informatie

Informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.hydrologic.nl.

Awards

#3 KvK Innovatie top 100

#5 Beste werkgevers

#1 Partners voor Water award

#1 Nationale ICT Award

             

CGI

CGI is één van ’s werelds meest succesvolle en internationaal opererende IT-dienstverlener. Gebouwd op kleine, zelfsturende teams met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij CGI werk je aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen vereenvoudigen. Overheidsinstellingen zoals Defensie, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We verbeteren het spoor, ontwerpen besturingssystemen van satellieten, zorgen voor snellere afhandeling van zeecontainers en ondersteunen in het technisch beheer van logistieke partners.

Wij zoeken

Voor onze sector Defense, Transport & Logistics een enthousiaste, communicatief vaardige (Nederlands en Engels) en sterk analytische collega. Je verdiept je graag in de klantproblematiek en je hebt een ‘can do’ mentaliteit. Je neemt initiatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van Java, .Net, Python, maar ook SAP en deelt graag jouw opgedane kennis met collega’s en klanten. Daarnaast is het een pré in het bezit te zijn van een rijbewijs en bereid om regelmatig te reizen naar klanten in binnen- en soms buitenland.

Wij bieden

 • Je maatschappelijk verantwoordelijk werk in de bijzondere wereld van Defensie;
 • Of verantwoordelijk werk binnen de Transport & Logistieke wereld;
 • Een plek in onze Practices t.b.v. kennisdeling;
 • Een vaste baan met een marktconform salaris;
 • Je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen;
 • Je toegang tot de CGI Academy waar je trainingen kunt volgen, want jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk.

IT and business consulting services | CGI NL (cginederland.nl)

Qube

Bij QUBE werken we met 28 collega’s dag in dag uit aan het ontzorgen van onze klanten op ICT gebied. Al ruim 30 jaar lang. Of het nu gaat om het beveiligen van een IT-netwerk, het uitvoeren van een pentest of het implementeren van bedrijfssoftware, we ontzorgen onze klanten. Dat is waar we ons iedere dag voor inzetten. Dit doen we onder andere voor zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, commerciële opleiders, projectorganisaties en shared service centers.

Wij zoeken

Wij zoeken enthousiaste security collega’s.
Collega’s die met teamwork samen resultaten willen behalen. Goed teamwork vinden we echt cruciaal omdat wij in het team nauw samenwerken.

 • Ook vinden we het ook belangrijk dat je het echt leuk vindt om onze klanten te helpen om nog veiliger te werken. Denk hierbij o.a. aan:
 • Installatie en configuratie werkzaamheden;
 • Netwerken beheren (monitoren, beveiligen, verzorgen van back-ups, configureren, tune, etc.);
 • Systeemdocumentatie bijhouden en opzetten;
 • Security oplossingen implementeren;
 • Uitvoeren van security scans (pentests).

Wij bieden

Je komt te werken in een informele organisatie met korte lijntjes. Je opereert in een hecht en informeel team waarin je de ruimte krijgt voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Natuurlijk bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een pensioenregeling, een mobiliteitsvergoeding, laptop en smartphone, etc.

Maar wat QUBE écht uniek maakt, is de persoonlijke aandacht voor onze klanten en collega’s. Er is aandacht voor jouw persoonlijke ambities. Ook organiseren we regelmatig gezellige dingen zoals pizzasessies, borrels, uitjes en skiweekendjes.

Meer informatie

Zie ook www.qube.nl en www.werkenbijqube.nl

Dutchworkz

Over Dutchworkz

Wij zijn trots op de cultuur binnen Dutchworkz. Om deze te behouden hebben we een platte organisatiestructuur, open en eerlijke communicatie, vertrouwen in elkaar en vooral veel plezier in ons werk. Investeren in (persoonlijke) groei is noodzakelijk om te blijven uitdagen en motiveren. Investeren betekent binnen DutchWorkz niet alleen investeren in kennis maar zeker ook investeren in elkaar. Balans staat centraal. Ook tussen werk en privé. Binnen DutchWorkz streven ze een langdurige relatie na met iedere medewerker.

Wij zoeken

In tien jaar tijd heeft Dutchworkz een solide samenwerking opgebouwd met veel mooie bedrijven. Daarom zijn zij altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor projecten met IoT, DevOps, Software architectuur, Azure of Test automation om het team mee te versterken.

Wij bieden

Dutchworkz gelooft  in een lage overhead en maximale flexibiliteit. Jij werkt waar het jou uitkomt, bij een klant, op een flexibel kantoor of gewoon thuis. Alle Dutchworkz sessies vinden plaats in een horeca gelegenheid in het midden van het land. Vooraf zitten ze aan een drankje met bitterballen in het café en na de sessie gaan ze samen eten in het restaurant. Ook dit is onderdeel van de cultuur van Dutchworkz. Er is geen aparte sales functie binnen Dutchworkz want iedere manager is verantwoordelijk voor zowel de korte als de lange termijn. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen heeft de manager ook alle bevoegdheden. Er is geen lijnorganisatie.

Contact

Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Dutchworkz ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.dutchworkz.nl/ 

Cost Engineering

Cost Engineering is a leading international project cost management software and consultancy company. At Cost Engineering, our purpose is to empower organizations to improve their project performance. Due to an international client base, Cost Engineering offers a global and diversified work experience. The company culture is informal and international due to the different cultural backgrounds (Indian, Turkish, Colombian, Greek, Serbia, Dutch, Belgium e.g.) of the employees. Written or verbal communication can be both be in Dutch or English, depending on the sender/recipient. Formal communication though is always written in English.