Universiteit Leiden

Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de ICT-dienstverlener van de Universiteit Leiden, een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Naast applicatiebeheer, ontwikkelen / beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega’s die op zoek zijn naar dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Wij zoeken

Voor twee afdelingen zoeken wij IT-talenten die toe zijn aan een nieuwe fase in hun carrière. De agile teams waarin je na de opleiding aan de slag kunt, zijn het SAP of Workspace team. Je werkt bijvoorbeeld aan applicatiebeheer BI, integratie engineering of IAM. Samen met je collega’s doe je on-the-job steeds meer ervaring op zodat je je werkzaamheden zelfstandig kunt gaan doen. De kennis die je opdoet deel je met je de collega’s binnen je team. Uiteindelijk ontwikkel je jezelf steeds verder als ervaren IT’er.

Wij bieden

Je wordt onderdeel van een hecht team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt. Er is alle ruimte voor initiatieven en de lijnen zijn kort. We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Kortom, een bruisende, ontwikkelingsgerichte omgeving waar jouw talenten volledig de ruimte krijgen.

Je start in schaal 9 met een tijdelijk dienstverband van één jaar voor 32-40 uur per week in schaal 9 (max. 4.257 euro bruto p/m) met perspectief op doorgroei naar schaal 10 (max. 4.670 euro bruto p/m). Je hebt bovendien zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.

Over het ISSC

Werken bij het ISSC

Goodzo

Goodzo is gevestigd in Zoetermeer, IT-partner van bedrijven en organisaties en leidt sinds 2013 empathische mensen op tot IT Consultants die bedrijven en organisaties helpen zoeken naar de ideale IT-oplossing. Meer weten? Ga naar goodzo.nl.

Wij zoeken

Een diep geloof in het talent van mensen. Wij zijn Goodzo. We geloven dat wat mensen willen en kunnen belangrijker is dan wat mensen tot nu toe op hun cv hebben staan. Want we geloven in menselijke groei. Het is het fundament van alles dat we doen. Met die mindset begeleiden we high potentials in hun ontwikkeling naar IT-consultants. Mensen die IQ, EQ en een onovertroffen groeimindset met elkaar weten te combineren en daarmee anderen en zichzelf verder brengen.

Wij bieden
In drie fases van ongeveer een jaar ontwikkel je jezelf tot een volwaardige consultant in de IT. Ook als je nu nog geen enkele ervaring hebt in deze wereld. Door snel bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan, certificaten te behalen en met hulp van je fieldmanager, blijf je jezelf ontwikkelen en vormt dit de start van een geweldige IT-carrière.

IT Consultancy met empathisch vermogen | Goodzo

Technolution


Hoe is het dan om bij Technolution te werken? Onze collega’s waardeerden de sfeer met een 8,7 gemiddeld (bron: medewerkerstevredenheidsonderzoek van 2020) betrokkenheid en de passie voor techniek is overal zichtbaar binnen ons kantoor.
Met 240 technische professionals realiseren we al 35 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, cyber-security en hightech. Passie voor techniek, ownership, team spirit, waardering en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden.

Wij zoeken
We zijn altijd op zoek naar talent. Technolution blijft groeien en zijn altijd op zoek naar talent die gefascineerd zijn door techniek, die elke dag weer willen onderzoeken en leren om het beste te leveren aan onze klanten. Direct na je studie starten als Designer en werken aan mooie technische uitdagende projecten of toe aan een volgende stap? Het is allemaal mogelijk.

Wij bieden
Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De langdurige betrokkenheid van onze medewerkers en een medewerkerstevredenheid die volgens onderzoeken al jaren tot de hoogst mogelijke categorie behoort.

Home – Technolution

DICTU

DICTU is een van de grootste ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid en maakt deel uit van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De vestigingsplaatsen zijn Den Haag, Assen en Zwolle. Zo’n 1200 enthousiaste en gedreven medewerkers werken dagelijks hard aan DICTU-producten die onze klanten naar tevredenheid afnemen. Onze medewerkers weten wat er speelt in de samenleving, werken klant- en resultaatgericht en zijn teamspelers.

DICTU legt zich toe op het ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties, het beheren van datacenters en de dienstverlening voor ruim 13.000 werkplekken en 12.000 mobiele apparaten. We doen dit nu hoofdzakelijk voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. DICTU verricht echter steeds vaker rijksbreed ICT-taken.

Wij zoeken

Nieuwe medewerkers met de juiste mindset die vooral de wil hebben om continu te leren en zich te blijven ontwikkelen. DICTU beschikt over specialistische kennis van ICT-systemen op het terrein van: inspecties, subsidies, digitale dienstverlening, geografische informatiesystemen (GIS), registers en e-Business Suite. Je kan bijvoorbeeld als nieuwe medewerker bijdragen aan het ontwikkelen, testen, voorbereiden en uitvoeren van onze container platform dienst. Dit doe je op basis van de (onderhouds)wensen van klanten: de softwarevoortbrengingsteams van de Dienst ICT Uitvoering.

Er zijn ook andere mogelijkheden waar je kan gaan werken en wat tot je werkpakket hoort verschilt per afdeling. Wat altijd voorop staat is dat je goede begeleiding vanuit DICTU krijgt en er maatschappelijk toe doet. Kom naar een van onze medewerkers om daar meer over te weten te komen.

Wij bieden

Kansen om je te (blijven)ontwikkelen binnen een van de vele teams van DICTU. In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met goede arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast contract.

Meer informatie

make it work collega aan het woord

DICTU Magazine

https://www.dictu.nl/

Datadigest

Datadigest is gespecialiseerd in industriële automatisering en IT voor de infra-sector zoals tunnels, verkeersknooppunten, bruggen, waterwegen en sluizen. Denk bijvoorbeeld aan IT architectuur, hard- en software integratie, (cyber)security en beheer op afstand. We ondersteunen op dit gebied verschillende ondrachtnemers, o.a. aannemers in consortia die aan langdurige ondehoudscontracten zijn gebonden met hoge beschikbaarheid. Daarnaast zijn we thuis in complexe IT projecten met een hoog innovatiegehalte zoals server/netwerkinfrastructuur en HPC-clusters.

De mensen van Datadigest zien logica in chaos en brengen structuur aan in wanorde. Wat voor een ander een onoverzichtelijke project lijkt is voor ons een interessante puzzel. Het combineren van hoogwaardige technologie, bestuurlijke belangen, uitdagende deadlines en aanbestedingsbudgetten is ons dagelijks werk.

Datadigest vindt het belangrijk om zich naast de dagelijkse operatie ook bezig te houden met maatschappelijke belangen zoals het delen van kennis, opleiden van mensen, het enthousiasmeren van leerlingen op diverse onderwijsinstellingen in de regio en kansen geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zoeken:
Enthousiaste, gemotiveerde en leergierige medewerkers waarmee wij samen aan een bereikbaar Nederland kunnen werken.Hierbij heb je interesse zowel in techniek als IT. Je gaat werken zowel binnen een kantooromgeving als op een fysieke projectlocatie. Je kan de geleerde theorie omzetten naar een praktische uitvoering. Voor de meeste projectlocaties moet je in het bezit zijn van een VCA certificaat, mocht je deze nog niet hebben kan je deze bij ons halen.

Wij bieden:
Wij bieden een fijne werkplek met een open werksfeer,waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.
Verder vinden wij ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je loopbaan, wij stimuleren je tot het volgen van cursussen en opleidingen.
Naast het werk organiseren wij regelmatig teamactiviteiten en heb je de mogelijkheid om onder werktijd te sporten.
Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer informatie:
Datadigest is gecertificeerd voor: VCA* (Veiligheid,Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), SCL (Safety Culture Ladder) en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Op dit moment zijn wij bezig met de trajecten voor ISO 27001,14001 en 9001.

Datadigest – Verbinding, Veiligheid en Zekerheid van uw IT

Rizing

Rizing helpt ondernemingen om bedrijfsprocessen te innoveren, waaronder Human Capital Management, Enterprise Asset Management, Consumer Industries en Geospatial solutions met behulp van SAP technologieën aangevuld met eigen oplossingen.

Wij zoeken:

Voor onze divisie EAM zijn we op zoek naar ambitieuze IT-professionals die zich verder willen specialiseren in EAM. We prioriteren de wensen van onze klanten boven de IT-oplossingen die we aandragen. We gaan tot het uiterste om voor elke specifieke klant de beste oplossing te ontwerpen en te implementeren. Spreekt je dat aan? Ontdek dan of wij de juiste match voor jou zijn!

Wij bieden:
We bieden jou een uitdagende plek waar je kan leren, ontwikkelen en groeien als EAM Consultant. Onze kernwaarden zijn daarbij: ‘open, honest, direct’. We zijn wereldwijd actief, wat je de kans geeft om te werken met toonaangevende en innovatieve klanten, waarbij je een breed scala aan mensen ontmoet. Bij Rizing sta jij centraal, moedigen we je ideeën aan en belonen we je inspanningen!

Rizing Provides Intelligent Enterprise SAP® Solutions | Jobs at Rizing

BearingPoint

Working at BearingPoint Caribbean means feeling passionate about making a difference. Our software is used by tax administrations and social security organizations all over the world, from the Caribbean to the Pacific. This leads to improved revenue and cost savings that create more funding for key priorities for citizens, such as education and health. We are inspired to use technology as a catalyst for Small Island Developing States (SIDS) and developing countries. Join us to help them move forward.

Wij zoeken:

We are looking for enthusiastic and proactive software developers to join our teams in Curaçao, Rotterdam, or Deventer. Skills we’re looking for:

 • Independent and organized worker with a critical attitude
 • You take the lead and tackle what needs to be done to reach the best possible outcome
 • A strong sense of ownership and responsibility for your own work and the success of the team
 • Thrive in an environment where cooperation with team members is essential
 • Strong analytical and problem-solving skills
 • Fluent in Dutch and English

Wij bieden:

You’re a key player in the successful digital transformations of local and national governments. Your mission is to support them in their increasingly complex administrations. The software you will develop creates smarter processes for our government clients. You build on the Be Informed business process platform or the low-code OutSystems platform.

We offer:

 • A dynamic, diverse, and international working environment
 • Competitive salary package and pension scheme
 • Training and mentoring program
 • An opportunity to create a real difference for individuals and communities

myBrand SE

Bij myBrand zijn al tientallen Make IT Work’ers werkzaam. Daardoor beschikken we over ruime ervaring om omscholers goed te ondersteunen bij hun eerste professionele stappen in de IT wereld.

Benieuwd naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees hier welke mooie projecten ze uitvoeren en maak vrijblijvend kennis met hen: https://myBrand.nl/MakeITWork/

Bij myBrand kies jij in welke richting je wil ontwikkelen:

 • Als Software Engineer ga je direct nieuwe cloud applicaties in Java programmeren of bestaande applicaties uitbouwen, zoals bijvoorbeeld het digitaal personeelsdossier en tientallen andere applicaties die verschillende bedrijfsprocessen ondersteunen.
 • Of als Software Engineer ga je met het OutSystems Low-code platform nieuwe applicaties ontwikkelen, waarin je minder sourcecode hoeft te programmeren.

Na afronding van jouw Make IT Work traject ga je direct starten op een project, in een klein myBrand team, met ervaren professionals die jou begeleiden.

Geïnteresseerd in de keuzes? Bekijk onze site: https://myBrand.nl/MakeITwork/

Over myBrand:

myBrand staat al jaren aan de top van best gewaardeerde ICT werkgevers én dienstverleners van Nederland. We voeren verschillende innovatieve ICT projecten uit voor onze klanten in branches zoals: Overheid, Zakelijke & Financiële dienstverlening, Handelsorganisaties, Energie, water & afvalverwerking, Bouw & Infrastructuur, Industrie & Productie, Warehouse & Distributie en Retail.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot meer dan 400 professionals en weten toch de persoonlijke werksfeer van een kleinere organisatie te behouden.

Jij past bij myBrand als je:

 • Passie hebt voor programmeren en de daarbij horende logica.
 • Jezelf persoonlijk en qua kennis continu wil blijven ontwikkelen.
 • In een team wil werken om samen innovatieve applicaties te bouwen.
 • Jouw kennis en ervaring opgedaan in je huidige werk, wil gaan inzetten in Software oplossingen.

Dit is wat wij je bieden:

 • Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Ruim budget voor ontwikkeling en groei passend bij jouw ambitie. Waarin wij jou continu begeleiden.
 • Hybride thuiswerken en mobiliteits-/leaseregeling om op locaties in Maarssen, Geertruidenberg of Apeldoorn te werken.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.

Meer informatie:

https://myBrand.nl/MakeITWork/

Hydrologic

Door klimaatverandering en verstedelijking hebben we wereldwijd steeds vaker te maken met extreme situaties zoals heftige regenval, overstromingen, slechte waterkwaliteit, langere periodes van droogte en een stijgende zeespiegel. Met het HydroNET Decision Support Platform ondersteunt HydroLogic waterprofessionals wereldwijd om op basis van real-time informatie en geavanceerde hydrologische modellen de juiste beslissingen te nemen. Hiermee dragen wij actief bij aan een veilige leefomgeving voor miljoenen mensen wereldwijd. En met succes! Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende (innovatie)awards gewonnen en heeft Koning Willem Alexander ons vertegenwoordigd bij de lancering van ons HydroNET platform in Australië

HydroLogic kenmerkt zich door een open organisatiecultuur met maximale aandacht voor de mensen die er werken. We zijn sterk verbonden met het onderwijs en creëren ruimte voor het begeleiden van stagiaires, afstudeerders en zij-instromers. Bij HydroLogic kun je leren, jezelf ontwikkelen en waarde toevoegen. Je draait direct mee en krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarbij je collega’s en leidinggevende voor je klaar staan om je te helpen en te ondersteunen.

We geloven dat mensen het beste tot hun recht komen binnen een prettige werkomgeving, met een goede balans tussen werk en privé. Dat faciliteren we graag met onder andere fijne werkplekken (zowel thuis als op kantoor), lekkere lunches en ontspanningsmogelijkheden.

Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze collega’s en op de impact die we samen maken. Als blijk van erkenning is HydroLogic op de 5de plaats geëindigd als beste MKB werkgever binnen Great Place to Work.

Wij zoeken

Collega’s die zich voor langere tijd aan ons bedrijf willen binden en die zich willen inzetten om de ernstige effecten van klimaatverandering op innovatieve wijze aan te pakken.

Ons cloud platform verwerkt extreem grote hoeveelheden externe data real-time en kent vele functionaliteiten om van deze data bruikbare informatie voor waterbeheerders te maken. Om dit beheersbaar te houden hebben wij gekozen voor een microservices architectuur. Dit stelt jou in staat om snel zelfstandig te kunnen werken en verantwoording te kunnen nemen. Van daaruit ondersteunen we jouw ambitie om door te groeien tot een volwaardig developer met een gedegen kennis van o.a. C#, .NET en SQL. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de hulp van ervaren collega’s die het leuk vinden hun kennis te delen en jouw in je ontwikkeling te ondersteunen. We werken niet met een vast opleidingsbudget maar kijken wat jij zou willen en hiervoor nodig hebt.

Wij bieden

Naast betekenisvol werk en goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een prettige werkomgeving en kom je te werken in een dynamisch en hecht team, waarmee je naast hard werken ook goed kun lachen. Jezelf ontwikkelen juichen we toe en stimuleren we zo goed mogelijk.

Kortom: een veelzijdige functie waarmee je echt impact maakt bij een van de gezelligste bedrijven uit Amersfoort.

Meer informatie

Informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.hydrologic.nl.

Awards

#3 KvK Innovatie top 100

#5 Beste werkgevers

#1 Partners voor Water award

#1 Nationale ICT Award

             

CGI

CGI is één van ’s werelds meest succesvolle en internationaal opererende IT-dienstverlener. Gebouwd op kleine, zelfsturende teams met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij CGI werk je aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen vereenvoudigen. Overheidsinstellingen zoals Defensie, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We verbeteren het spoor, ontwerpen besturingssystemen van satellieten, zorgen voor snellere afhandeling van zeecontainers en ondersteunen in het technisch beheer van logistieke partners.

Wij zoeken

Voor onze sector Defense, Transport & Logistics een enthousiaste, communicatief vaardige (Nederlands en Engels) en sterk analytische collega. Je verdiept je graag in de klantproblematiek en je hebt een ‘can do’ mentaliteit. Je neemt initiatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van Java, .Net, Python, maar ook SAP en deelt graag jouw opgedane kennis met collega’s en klanten. Daarnaast is het een pré in het bezit te zijn van een rijbewijs en bereid om regelmatig te reizen naar klanten in binnen- en soms buitenland.

Wij bieden

 • Je maatschappelijk verantwoordelijk werk in de bijzondere wereld van Defensie;
 • Of verantwoordelijk werk binnen de Transport & Logistieke wereld;
 • Een plek in onze Practices t.b.v. kennisdeling;
 • Een vaste baan met een marktconform salaris;
 • Je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen;
 • Je toegang tot de CGI Academy waar je trainingen kunt volgen, want jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk.

IT and business consulting services | CGI NL (cginederland.nl)