Skip to content

Datadigest

DataDigest

Datadigest is gespecialiseerd in industriële automatisering en IT voor de infra-sector zoals tunnels, verkeersknooppunten, bruggen, waterwegen en sluizen. Denk bijvoorbeeld aan IT architectuur, hard- en software integratie, (cyber)security en beheer op afstand. We ondersteunen op dit gebied verschillende ondrachtnemers, o.a. aannemers in consortia die aan langdurige ondehoudscontracten zijn gebonden met hoge beschikbaarheid. Daarnaast zijn we thuis in complexe IT projecten met een hoog innovatiegehalte zoals server/netwerkinfrastructuur en HPC-clusters.

De mensen van Datadigest zien logica in chaos en brengen structuur aan in wanorde. Wat voor een ander een onoverzichtelijke project lijkt is voor ons een interessante puzzel. Het combineren van hoogwaardige technologie, bestuurlijke belangen, uitdagende deadlines en aanbestedingsbudgetten is ons dagelijks werk.

Datadigest vindt het belangrijk om zich naast de dagelijkse operatie ook bezig te houden met maatschappelijke belangen zoals het delen van kennis, opleiden van mensen, het enthousiasmeren van leerlingen op diverse onderwijsinstellingen in de regio en kansen geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zoeken:
Enthousiaste, gemotiveerde en leergierige medewerkers waarmee wij samen aan een bereikbaar Nederland kunnen werken.Hierbij heb je interesse zowel in techniek als IT. Je gaat werken zowel binnen een kantooromgeving als op een fysieke projectlocatie. Je kan de geleerde theorie omzetten naar een praktische uitvoering. Voor de meeste projectlocaties moet je in het bezit zijn van een VCA certificaat, mocht je deze nog niet hebben kan je deze bij ons halen.

Wij bieden:
Wij bieden een fijne werkplek met een open werksfeer,waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.
Verder vinden wij ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je loopbaan, wij stimuleren je tot het volgen van cursussen en opleidingen.
Naast het werk organiseren wij regelmatig teamactiviteiten en heb je de mogelijkheid om onder werktijd te sporten.
Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer informatie:
Datadigest is gecertificeerd voor: VCA* (Veiligheid,Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), SCL (Safety Culture Ladder) en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Op dit moment zijn wij bezig met de trajecten voor ISO 27001,14001 en 9001.

Datadigest – Verbinding, Veiligheid en Zekerheid van uw IT