Skip to content

Technolution

Tech


Hoe is het dan om bij Technolution te werken? Onze collega’s waardeerden de sfeer met een 8,7 gemiddeld (bron: medewerkerstevredenheidsonderzoek van 2020) betrokkenheid en de passie voor techniek is overal zichtbaar binnen ons kantoor.
Met 240 technische professionals realiseren we al 35 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, cyber-security en hightech. Passie voor techniek, ownership, team spirit, waardering en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden.

Wij zoeken
We zijn altijd op zoek naar talent. Technolution blijft groeien en zijn altijd op zoek naar talent die gefascineerd zijn door techniek, die elke dag weer willen onderzoeken en leren om het beste te leveren aan onze klanten. Direct na je studie starten als Designer en werken aan mooie technische uitdagende projecten of toe aan een volgende stap? Het is allemaal mogelijk.

Wij bieden
Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De langdurige betrokkenheid van onze medewerkers en een medewerkerstevredenheid die volgens onderzoeken al jaren tot de hoogst mogelijke categorie behoort.

Home – Technolution