MyBrand BDA

Als je als Business Consultant bij myBrand aan boord stapt, dan zal je al snel ontdekken waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Jouw 400+ collega’s gaan er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen, maar ook staat je eigen ambitie centraal. Lees er meer over in het ambitieverhaal van Yolanda. Ondanks onze groei blijven wij een informele organisatie. Je kunt bij ons bij iedereen aankloppen, een typerende open en informele werksfeer dus.

Wij zoeken

Heb jij ervaring met het doorgronden en verbeteren van bedrijfsprocessen? Of heb je kennis van ERP systemen en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan is dit een mooie kans. Als je bij myBrand aan de slag gaat dan bespreken we samen met jou in welke rol jij het beste tot je recht zult komen. Jij zit aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Natuurlijk zijn gedrevenheid, ervaring en opleiding van belang, maar gezelligheid, goed samenwerken en “de match” met myBrand vinden van zeker zo’n groot belang.

Dit is wat we je bieden

Als jij voldoende “matcht “ met  myBrand gaan we samen zorgen dat je zo goed mogelijk land binnen myBrand en gaan we je helpen, om de fijne kneepjes van het consultancy vak te leren. Het grootste deel hiervan vindt on-the-job plaats. Daarnaast bieden we je:

 • Toffe en inspirerende opdrachten bij aansprekende klanten.
 • Continu begeleiding.
 • Interactieve kennissessies met collega’s uit het vak.
 • Persoonlijke aandacht van directie, teamleider en interne coach.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei passend bij jouw ambitie.
 • Werken bij de best gewaardeerde SAP dienstverlener.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.
 • Dichtbij huis werken!

Meer informatie

Wat is jouw ambitie? | Werken bij myBrand

Groendus

Groendus is een professionele, flexibele en groeiende organisatie met enthousiaste vakspecialisten als collega’s. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn en waar je dus veel variatie in je werkdag zult ervaren.
Groendussers zijn bevlogen. Samen werken we hard aan onze missie: het verduurzamen van zakelijk Nederland. We doen dit middels zonneprojecten, onze innovatieve Energiemarktplaats en slimme oplossingen als laadpalen en energieopslag in batterijen. Naast het werken aan al deze prachtige projecten dagen we elkaar ook uit tijdens onze sportieve en sociale events.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een developer en naar een test automation engineer met goede communicatieve eigenschappen en humor. Je neemt initiatief, denkt mee en bedenkt oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt. Je bent een doorzetter die weet van aanpakken. Je gaat niet bij de pakken neer zitten als iets niet lukt, maar bespreekt dit met je collega’s die samen met jou naar een oplossing zullen zoeken. Je vindt het daarnaast prettig om onderdeel uit te maken van een IT team waarbij je middels de scrum methodiek gezamenlijk werkt aan het ontwikkelen van onze interne en externe programmatuur.

Wij bieden:
Een professionele, flexibele en groeiende organisatie met bevlogen vakspecialisten als collega’s. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn. Daarnaast kunnen wij de juiste begeleiding bieden om jou in je nieuwe baan te laten groeien. Onze software development vindt plaats op hoog niveau op de nieuwste technieken, hier kun je in mee liften.

Meer informatie:
Homepage | Groendus

Expertum

We are Expertum!
An international SAP consulting company with a clear focus on innovation, located in The Netherlands, Belgium, Slovenia and Croatia. Expertise and experience, that’s what Expertum is all about. Building a relationship in which trust is the foundation and really connecting on personal level, as well as on deeper business level with our customers is our focus. At Expertum, we are committed to people. We invest in long term relationships, with our employees and our clients.

Wij zoeken:

SAP BI consultants
Do you have a curious mind and an insatiable drive to create qualitative innovative solutions for customers? Do you enjoy out-of-the-box thinking together with a team of experienced and passionate colleagues? Join Expertum as an SAP BI Consultant and unlock your full potential.
Together with a team of senior SAP BI colleagues, you’ll be responsible for every aspect of our BI projects: from identifying user needs to design, modeling, testing, implementation and support after the go-live date.

Wij bieden:
– An environment in which we fully support your personal growth and ambitions
– Working with SAP expert consultants.
– Really make a difference in an innovative and dynamic environment.
– Get inspired by different types of customers and environments.
– Enjoy the comfort of working in a people-centric company.
– A working environment where initiative and creativity are encouraged.
– Lots of fun, our motto is: work hard, play hard

Your SAP solutions from A to Z | Expertum

MM Guide

MM Guide helpt datarijke organisaties toegang te krijgen tot eigen data en de volledige potentie uit te nutten. Ons doel is om hen in staat te stellen een data-gedreven cultuur neer te zetten en besluitvorming op basis van data inzichten mogelijk te maken. Wij leveren maatwerk software (projectmatig) en consultancy waarbij we opereren in een complexe en dynamische omgeving, waar business en IT elkaar ontmoeten. MM Guide is een platte en wendbare organisatie met een startup cultuur.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons groeiende en ambitieuze test-team komt versterken. Op dit moment zijn we een test unit aan het opzetten, een nieuw onderdeel binnen onze organisatie waarbij de focus ligt op de test automation dienstverlening. Onze nieuwe collega zal vanaf de start betrokken zijn bij de opbouw van deze unit. Wij werken samen met externe test specialist. Hij heeft een test automatisering framework ontwikkeld die hij succesvol heeft geïmplementeerd bij meerdere grote klanten (ANWB, Postcode loterij, Vodafone/Ziggo).

Wij bieden:
Wij zijn een kleine consultancy met een grote ambitie, dus we zijn op zoek naar iemand die zijn of haar sterke punten wil inzetten en wil meedenken om de groeidoelstelling te realiseren. Vanzelfsprekend biedt een groeiende organisatie veel kansen voor diegenen met uitgesproken ambities. Daarnaast bieden wij een markt-conform salaris, lease-auto/mobiliteitsbudget, een netto onkostenvergoeding, eindejaar bonus, pensioen compensatie, 28+ vakantiedagen en volledige vergoeding t.b.v. het halen van ontwikkeldoelen (trainingen, cursussen, accessoires), en natuurlijk een laptop.

Meer informatie: MM Guide

Ultimo

In de wereld van Ultimo draait alles om asset management processen en de software die daarvoor gebruikt wordt. We zijn eind jaren tachtig begonnen en inmiddels uitgegroeid tot het nummer 1 flexibele Enterprise Asset Management Cloud platform.
We ontwikkelen software voor het beheren van ‘all types of assets’. Daarbij geven wij gehoor aan data, ervaringen, aandachtspunten en alle interessante wetenswaardigheden die onze gebruikers ons de afgelopen dertig jaren hebben verteld. Zo maken wij onze software standaard out-of-the-box, maar tevens flexibel middels ons eigen low-code platform.

Wij zoeken
We breiden onze team uit en zijn daarom op zoek naar een Business Logic Developer. Jouw focus ligt op het ondersteunen van bedrijfsprocessen in onze Enterprise Asset Management software.
Werken in een van onze multidisciplinaire scrum team waarin jullie samen verantwoordelijk zijn voor de succesvolle oplevering van uitbreidingen is je op het lijf geschreven. Oplossingsgericht te werk gaan ook! Samen met je andere teamleden vertalen jullie de requirements van de product owner naar werkende software inclusief geautomatiseerde unit tests. Op kantoor te Nunspeet, of vanuit huis.

Wij bieden
Onze drijfveer als werkgever is ervoor zorgen dat je werk aansluit bij jouw ambities en betekenis geeft aan jouw carrière. Werk dat gewaardeerd wordt door je collega’s en je management.
We willen dat je goed bent in je werk. Daarom ondersteunen we jou met een gelukkige en gezonde werkcultuur, goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkeling en sociale evenementen.

The Identity Managers

Wij helpen we onze klanten met het organiseren van toegang en beveiliging. Dit wordt ook wel Identity and Access Management (IAM) genoemd. Dit doen we bij Jumbo, Rabobank, CZ Groep, Loavies, Zuyderland en Friesland College. We werken organisatiebreed, zodat de klant controle krijgt over wie, wat, wanneer en waarom mag binnen de organisatie. Zo minimaliseren we de risico’s, leggen we de verantwoording daar waar het hoort en verminderen we handmatige handelingen. We bestaan inmiddels uit bijna 30 Fte, die allemaal het Identity Managers-DNA hebben.

Wij zoeken
Bij ons staan medewerkers écht op de eerste plaats en wat we doen, doen we goed. We zoeken functionele en technische Identity Managers in de dop, die zich samen met ons willen ontwikkelen. Een IT-opleiding, ervaring of affiniteit, het mag allemaal, zolang je maar ons DNA hebt en volwassen en contentieus genoeg bent om het goed te willen doen. En natuurlijk slim en getalenteerd! Je bent bereid om je collega’s te helpen en van ze te leren.

Wij bieden
Naast een fantastisch opleidingstraject krijg je een goed salaris en pensioen. Je hebt recht 27 vakantiedagen per jaar, bij ziekte betalen we jouw salaris gewoon door. Je telefoon en internet thuis betalen wij, net als alle andere zaken die jij nodig hebt. Als er sprake is van woon-werkverkeer dan heb je recht op een leaseauto. Ben je op 31 december bij ons in dienst? Dan is de kans groot dat je in het jaar erop maandelijks een mooie bonus krijgt, bovenop je salaris.

THE IDENTITY MANAGERS – Identity & Access Management professionals

Capgemini

Vrienden terugbetalen, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant en concrete resultaten geven. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten.

Wij zoeken
Een fanatieke blokfluiter, enthousiaste Star Wars verzamelaar of creatieve cartoonist? Bij Capgemini kun je zijn wie je bent! En is het jouw talent dat telt. Onze collega’s beschouwen samenwerken als een van de belangrijkste kernwaarden. We helpen elkaar graag op weg bij vragen, pakken uitdagingen aan, maar plannen ook gerust een meeting in om ‘even bij te praten’. Want IT draait niet alleen om technologieën en methodes. Maar vooral om mensen.

Wij bieden
Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Capgemini Nederland – Get the future you want

Supply Value

Supply Value is een bruisend snelgroeiend advies- en implementatiebureau, dat een breed en interessant scala van klanten helpt met optimaliseren van hun commerciële (procurement), operationele (supply chain & operations) en digitale (digital) processen.
Wij zorgen voor optimale ketenafstemming, zodat samenwerking verbetert en onze klanten meerwaarde kunnen creëren tegen zo laag mogelijke kosten en risico’s. Wij adviseren niet alleen, maar we implementeren ook de beoogde verbeteringen. Dat doen we op een pragmatische en duurzame manier. Niet voor niets is ons motto: We make strategy work.

Wij zoeken
Onze nieuwe consultants combineren denken en doen. Zij hebben, net als hun collega’s de drive om problemen van klanten op te lossen. Hun achtergrond is gevarieerd, maar ze delen nieuwsgierigheid, leergierigheid en plezier in collegiaal sparren.
De digitale transformatie levert voor steeds meer procesdata. Onze nieuwe data-analisten vinden het leuk om daarmee aan de slag te gaan, om klanten inzicht te verschaffen en om kansen tot verbeteringen te tonen. Ze kunnen deze, desgewenst in samenspraak met collega’s implementeren. Zij zorgen hierbij voor het benodigde stakeholderdraagvlak.

Wij bieden
Maatschappelijke betrokkenheid verbindt ons, daarnaast bieden wij onze consultants vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en leuk werk. Dat is de sleutel tot ons succes.
Wij zijn een ‘Great Place to Scale-up’ en er is veel te doen. Dat biedt voor iedereen kansen om bij te dragen aan het succes van Supply Value. Continu verbeteren is bij ons de maatstaf, iedere dag leren met elkaar en van elkaar.
Daarbij willen we ook plezier met elkaar hebben. Ons prima bereikbare kantoor in de bossen van Zeist is onze ontmoetingsplaats.

Meer informatie

www.supplyvalue.nl

Tangelo Software

Tangelo Software is een jong, innovatief en groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en implementeren van ons eigen product: Tangelo.

Tangelo is een cloud-based platform waarmee onze klanten slimmer en eenvoudiger strak vormgegeven documenten kunnen samenstellen en publiceren. Tangelo wordt onder meer gebruikt voor het maken van financiële verslagen en andere periodiek terugkerende publicaties. Onze klanten kunnen met meerdere gebruikers, plaats- en tijdsonafhankelijk, aan een document werken. Wij werken voor toffe klanten binnen diverse sectoren en zijn wereldwijd vertegenwoordigd: neem een kijkje op onze website voor ons klantportfolio!

Wij zoeken

Collega’s die bereid zijn tot en in staat zijn om naast de bij de cursus opgedane kennis en ervaring ook andere technieken en programmeertalen aan te leren. Dit vindt plaats tijdens een interne opleiding gedurende de eerste maanden dat je bij ons in dienst bent. Ervaring is geen vereiste, het gaat erom dat je de juiste mentaliteit hebt en over voldoende lerend vermogen beschikt. Daarnaast heb je oog voor detail en toon je een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Wij bieden

Wij hechten veel waarde aan een goede en inspirerende werksfeer en merken dat collega’s zich bij ons op hun gemak voelen: iedereen kan zichzelf zijn. We zijn een groeiend bedrijf waarbij er, indien gewenst, veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Als Software Engineer werk je op uitdagende projecten voor verschillende klanten waarvoor je de technische implementatie van onze software verzorgt. Over arbeidsvoorwaarden gaan we met je in gesprek, maar in elk geval hechten wij veel waarde aan flexibele werktijden en voldoende verlofdagen!

https://tangelo-software.com/

Yard

Yard Digital Agency helpt haar klanten digitaal te innoveren. Dit doen we met slim design en goed werkende technologie. We zijn een onlinepartner die klanten inspireert de volgende stap te maken. Onze klanten zijn voornamelijk: Zorg en Welzijn, Overheid en Gemeenten, Verenigingen en Ledenorganisaties en Kennisinstituten en Onderwijs.

Yard is opgericht in 2000. Ruim 20 jaar lang heeft Yard honderden opdrachtgevers naar volle tevredenheid geholpen bij de vormgeving en ontwikkeling van hun websites, online platformen, mobiele apps, e-learning omgevingen, kennisbanken en andere online-instrumenten.

Wij zoeken

Wij zoeken een fijne collega met passie voor code, architectuur en nieuwe technieken. Wil je meebouwen aan onze community- en klantspecifieke oplossingen?

Wij bieden

Vind je het leuk om met een klein informeel team projecten met een maatschappelijk tintje succesvol te volbrengen? Dan komen we graag met jou in contact! Wij bieden je in ieder geval een leuke informele werkplek met vakidioten (inclusief twee ex-studenten van Make IT Work!). De mogelijkheid om 3 dagen remote te werken. Maar zodra je op kantoor bent, een plek waar we gezellig samen lunchen en op zijn tijd een partijtje darten, tafeltennissen en tafelvoetballen. Benieuwd naar wat we jou kunnen bieden? Kom kennismaken!

 • Werken voor interessante klanten met een maatschappelijke missie zoals GGD, SLO, KNGF, Kenniscentrum Sport, NLActief en Revalidatie Nederland
 • Werken binnen een ervaren team developers en designers
 • Een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en meer!
 • Iedere dag een gezonde en gezellige lunch (mits je niet remote werkt)
 • Een informele en relaxte werksfeer waarbij ruimte is voor een potje tafelvoetbal en leuke gezamenlijke activiteiten

www.yard.nl