Ordina

Ordina is jouw digitale businesspartner. Wij combineren hoogwaardige technologie en menselijke creativiteit om onze klanten helpen te versnellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van slimme toepassingen en het introduceren van nieuwe digitale diensten, die je als organisatie nodig hebt om voorop te blijven lopen. Hiervoor werken we met multidisciplinaire high performance teams (HPT’s). Dankzij hun voorbereiding helpen deze teams klanten snel en zelfstandig met hun digitale vraagstuk. Onze professionals zijn getraind in professionele en persoonlijke vaardigheden. Werken bij Ordina betekent dat je nooit uitgegroeid bent.

Wij zoeken
Software engineers (JAVA, full-stack), testers en IT-ers in alle soorten en maten. Beginnend of ervaren, mensen met ambitie, die zichzelf zijn in onze inclusieve Ordina-organisatie, met eigen talent en vaardigheden die ze willen uitbreiden, die houden van creatief en innovatief, die willen groeien en elke dag het beste uit zichzelf willen halen. Wil je het meeste maken van je mogelijkheden? Bij Ordina zit je goed!

Wij bieden
Bij Ordina kom je in een dynamisch team met een professioneel werkklimaat en een informele sfeer. We hebben flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Daarnaast krijg je een laptop, telefoon en mobiliteitsbudget op maat, minimaal 20 vakantiedagen, en een flexibiliteitsbudget dat je naar eigen inzicht kan besteden. Maar dat is niet alles! Vanuit diverse communities worden sessies en socials georganiseerd, van kennisdeling en deep-dives in code tot inspirerende sessies over de toekomst van de technologie. Ook sociale activiteiten staan regelmatig op het programma.

Meer informatie

Ordina | A Sopra Steria Company | Ordina

Java Software Engineer | Ordina

WSP Systems

WSP Systems – innovatieve technologie voor de industriële wasserij. Klinkt saai? Echt niet! Met ongeveer 75 werknemers werken we elke dag aan oplossingen voor onze klanten in de wasserijwereld. Een wereld waar je misschien nooit bij stil stond dat ‘ie bestond. Maar als je er eenmaal in rondloopt, snap je hoe mooi ons werk is.

Wij zoeken

Het softwarepakket waar je aan gaat werken is WinWash, ons in-house gebouwde softwareplatform. Vanuit deze gezamenlijke codebase kunnen, door middel van verschillende configuraties, alle wasserijen, wereldwijd aangestuurd worden.

Van jou verwachten we dat je je vastbijt in complexere technieken, en de techniek verder helpt ontwikkelen. Als developer ben je ervoor verantwoordelijk dat er steeds meer functionaliteit mogelijk is binnen ons platform, om vervolgens deze oplossing te plaatsen bij onze klanten. Om je werk goed te kunnen doen, beschik je over kennis van o.a. C#, Typescript, VueJs, HTML5, CSS en SQL. Naast computertaal spreek je ook Engels en/of Duits.

Wij bieden

Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. Je gaat werken in een moderne softwareontwikkelomgeving.

  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Je werkt samen met een jong en dynamisch team dat dol is op innovatie;
  • Goed salaris, welke afhangt van jouw ervaring en niveau;
  • Werken in een stabiele, groeiende organisatie;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • 27 vrije dagen en 13 ADV dagen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro;
  • Wekelijks mountainbiken met collega’s;
  • Werken in een sportieve organisatie met oog voor een gezonde omgeving.

Meer informatie
www.wspsystems.com
www.werkenbijwsp.com

SonicBee

Als IAM-specialist maken wij bedrijven slimmer, wendbaarder en veiliger door innovatieve advies- en managementdiensten. Dit doen we vanuit een breder bedrijfsperspectief dan alleen cybersecurity en realiseren daardoor toegang van identiteiten tot data op een toekomstbestendige manier. Elk traject begint met een diepgaand begrip van de bedrijfsambities van onze klanten wat onze topteams vervolgens vertalen naar de beste oplossingen en dienstverlening. We zijn met onze adviesdiensten volledig onafhankelijk, de kracht van onze managed diensten is gebaseerd op Open Source-producten en ons exclusieve partnerschap met NEXIS.

Wij zoeken

Sinds 2020 zijn we gegroeid tot snel opkomende startup met inmiddels 25 waanzinnige collega’s. Van topexperts tot business en IT-consultants, van sales supersterren tot IAM-architecten en developers. We zijn trots dat bedrijven ons steeds beter vinden, want daarmee neemt de vraag naar onze dienstverlening toe. We verwelkomen nieuw talent graag om samen met ons verder te bouwen. Complementaire teams zijn de kern van ons bedrijf en we geloven enorm in nieuwsgierigheid, klantgerichtheid en groot lerend vermogen. Zijn dit natuurlijke kwaliteiten voor jou? Let’s connect!

Wij bieden

SonicBee startte tijdens covid, waardoor remote en hybride werken in ons DNA zit en heb je bij SonicBee de vrijheid om je werk(plaats) in te richten zoals dat voor jou het beste werkt. Bij ons vind je, zoals Edgar, technisch consultant bij SonicBee, zegt: “een jong, leuk, dynamisch bedrijf. Met leuke collega’s, waar veel te doen is waardoor mijn inbreng ook serieus wordt genomen. Ik kan daardoor echt helpen met bouwen aan het bedrijf.” Bekijk deze video voor zijn volledige verhaal: SonicBee op LinkedIn

Home – SonicBee


Ovotrack

Het traceren van eieren is vandaag de dag een noodzaak. We willen weten waar onze eieren vandaan komen en wat ermee gebeurt, voordat ze op ons bord belanden. Ovotrack heeft dit mogelijk gemaakt. Wij zijn een klein, maar groeiend en internationaal bedrijf met 25 medewerkers, dat een softwaresysteem heeft ontwikkeld waarmee we eieren kunnen traceren, vanaf de boer tot aan de supermarkt. We doen dit vanuit Amerongen, maar we bedienen klanten over de hele wereld!

Wij zoeken:

Ovotrack zoekt programmeertalenten, die het leuk vinden om bij te dragen aan de verschillende softwareoplossingen die Ovotrack biedt. We ontwikkelen onze applicaties door en kijken hierbij steeds weer naar innovatieve ideeën, nieuwe technieken en de wensen van onze klanten.  Ons team van Developers staat klaar om je te helpen en ondersteunen in je ontwikkeling. Het enige dat jij moet meenemen is een flinke portie gedrevenheid en de wil om mee te denken en jezelf te ontwikkelen!

Wij bieden:

Als je bij ons komt werken, bieden we je met plezier een (meer dan) marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een goed pensioen en veel ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast krijg je de kans om te werken met de nieuwste technieken en tools en word je onderdeel van een professioneel en gedreven team, waarin ruimte en aandacht is voor jouw inbreng en ideeën. Je krijgt veel vrijheid en door onze hybride manier van werken en persoonlijke aanpak zul je je snel thuis voelen bij Ovotrack. 

Ovotrack | Home | Information systems for the egg grading industry

Polteq

Wij zijn Polteq de software testspecialisten in (Oost) Nederland!

Iedereen kent wel voorbeelden van software die niet goed (genoeg) werkt. Van crashende iOS of Android apps tot noodzakelijke software updates in auto’s en vliegtuigen om grote problemen te voorkomen. Onze Polteq collega’s werken dagelijks voor verzekeraars, overheidsinstanties, de defensie industrie, banken, supermarktorganisaties, vliegtuigmaatschappijen, pensioenuitvoerders en eCommerce bedrijven om belangrijke applicaties te testen.
In Oost Nederland detacheren we onze collega’s bij opdrachtgevers in Gelderland en Overijssel. Onze organisatie bestaat sinds 2000 en is sindsdien een bekende naam geworden in de IT in Nederland en daarbuiten. Onze oprichter en naamgever, Martin Pol, is dé auteur van het boek over gestructureerd software testen in Nederland en daar zijn we trots op!

We omschrijven ons als een informele organisatie waarbij we graag iedereen bij voornaam kennen. Zoals een collega altijd zegt: “zolang ik nog met het noemen van mijn voornaam herkend wordt aan de telefoon is Polteq nog de organisatie waar ik mij als persoon prettig voel”.

Wij zoeken
Ben jij een pietje precies? Ben jij de gestructureerde, analytische professional die het leuk vindt om met software bezig te zijn maar ook graag communiceert met anderen? Vind je programmeren leuk maar wil je er niet de hele dag mee bezig zijn? Help je organisaties graag om betere software te maken?
Ben jij degene die snel foutjes op websites en teksten ontdekt of zich ergert aan gebruikersonvriendelijke software? Dan is werken bij Polteq wellicht iets voor jou!

Als Polteq’er neem je jouw specialisme als softwaretester mee naar onze opdrachtgevers en help je hen om de kwaliteit van software inzichtelijk te maken en te verbeteren. Uiteraard geven we je daarvoor de kennis en praktische handvatten om dit goed te kunnen doen. Je maakt onderdeel uit van de Agile teams bij opdrachtgevers en bereidt, op basis van de software specificaties, testgevallen voor en voert deze uit. Je werkt met tooling en als je daartoe interesse hebt breid je testautomationtooling uit! Ook ben je vaak de spin-in-het-web tussen het programmeerteam en de gebruiker/opdrachtgever en zorg je voor de communicatie tussen alle belanghebbenden.

Wij bieden
Wij bieden je een afwisselende baan als software tester waarbij je werkt op het snijvlak van de technische en menskant van IT. Uiteraard gooien we je niet gelijk in het diepe. Na het Make IT Work traject verzorgen wij nog enkele extra trainingen (denk aan: ISTQB en testen van API’s met Postmen) om je helemaal klaar te maken voor de start. Na jouw start als Polteq collega stopt jouw ontwikkeling natuurlijk niet. Tijdens de uitvoering van jouw werk bij onze opdrachtgevers helpen we je met jouw verdere ontwikkeling. Daarnaast organiseren we een brede set aan opleidingen om iedere collega verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Als detacheerder bieden wij je een afwisselende set aan opdrachtgevers die jou in staat stellen om elke keer een kijkje in een andere keuken te nemen. Gemiddeld duurt een opdracht een jaar, genoeg om alles te leren bij die opdrachtgever. Veel van onze opdrachtgevers werken hybride. Dit betekent dat 50% van de tijd gewerkt wordt op kantoor, 50% van de tijd werkt onze Polteq collega vanuit huis. Om goed thuis te kunnen werken hebben we een thuiswerkplekvergoeding. Oh ja, niet onbelangrijk, als je bij ons start krijg je natuurlijk direct een vast salaris en een arbeidsovereenkomst met leaseauto.

www.Polteq.com

Werken bij Polteq, werken bij dé testspecialist | Polteq, passie voor testen

RVC Medical IT

RVC Medical IT ontwikkelt softwareoplossingen voor ziekenhuizen. Deze oplossingen richten zich specifiek op de ondersteuning van de zorgprofessional bij het uitvoeren van medisch onderzoek. Met onze oplossingen dragen we bij aan betere zorg voor de patiënt.
Alle software wordt in-house ontwikkeld. RVC beschikt over een eigen team van ervaren consultants dat samen met de klant zorgt voor een vlekkeloze implementatie.
RVC heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Vanuit de Duitse vestiging worden ook klanten in Zwitserland en Oostenrijk bediend.

Wij zoeken
Verschillende IT functies, afhankelijk van het moment. Op dit moment:

Service Consultant
De werkzaamheden omvatten o.a.:
• Herstellen, configureren en testen van koppelingen, zoals Active Directory, HL7, DICOM, specifieke (non-DICOM) koppelingen met beeldapparatuur;
• Uitleg van de functionaliteit en technische configuratie van onze software;
• Gedurende het servicetraject goed vastleggen van alle communicatie in ons Helpdesk systeem;
• Incidenteel: klantbezoek met als doel om op de betreffende locatie issues op te lossen.

Je week zou er zó uit kunnen zien:

Wij bieden
Jij kunt met je werk impact maken. De software waar je aan werkt wordt namelijk gebruikt in alle academische ziekenhuizen en 50% van de reguliere ziekenhuizen in Nederland. En buiten Nederland. Daarmee zijn we marktleider.
Het team telt 75 medewerkers. Dat betekent dat iedereen elkaar kent. We spreken elkaar rechtstreeks aan, ook de directeur. Als we ergens een mening over hebben of een goed idee, stappen we gewoon bij elkaar binnen.
We bieden je een zelfstandige en afwisselende functie binnen een gezellig en professioneel team.

Meer informatie
www.rvc.nl
www.werkenbijrvc.nl

Z-CERT

Z-CERT staat voor Computer Emergency Response Team voor de zorg, of met andere woorden: het expertisecentrum voor cybersecurity in de zorg. Z-CERT is een stichting waar cybersecurity-experts werken die helpen om zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken, digitaal veilig te houden. Dit doen we met volle overgave en zonder winstoogmerk. We zijn een groeiende organisatie waarbij korte lijnen en een informele sfeer de standaard is.

Wij zoeken
Iemand die goed kan samenwerken en het leuk vindt om maatschappelijk relevant werk te doen. Je hebt een nieuwsgierige en flexibele werkhouding waarbij je ervoor zorgt dat er voortdurend vorderingen worden gemaakt. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om begrijpelijke producten en adviezen op te stellen en deze indien nodig toe te lichten aan de deelnemers van Z-CERT.

Wij bieden
o Marktconform salaris
o Dertiende maand en pensioenregeling
o Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden
o Een vergoeding woon-werkverkeer en/of een NS-businesscard
o Een unieke kans om technisch bezig te zijn voor een bijzondere en maatschappelijk zeer belangrijke sector
o Een laptop en telefoon van de zaak
o Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je functie
o Leuke collega’s in een hecht team
o De mogelijkheid om hybride te werken, met een kantoor in Amersfoort

Home – Z-CERT

SUPERP

Hoi, wij zijn SUPERP. Wij helpen onze klanten op het gebied van SAP, Mendix en Salesforce. Dit doen we soms als projectverantwoordelijke en soms wordt er een beroep gedaan op onze specifieke inhoudelijke kennis in grote projecten of DevOps organisaties.

Behalve de gebruikelijke ERP diensten, richten wij ons binnen deze platformen in het bijzonder op Security & GRC, Cyber Security, Testen, Development, Integratie & Apps. Naast onze consultancy dienstverlening investeren wij samen met onze klantenbasis van grote en middelgrote bedrijven continu in innovaties en productontwikkeling, maar vóór alles vinden we de kennis en het welzijn van onze collega’s het allerbelangrijkst!

Wat wij zoeken
Ben jij SUPERB? Wil jij je carrière voortzetten bij een gerenommeerd ERP consultancy bedrijf die bekend staat om haar kwaliteit, innovatiekracht en een no-nonsense mentaliteit? Denk jij dat jij, net als onze collega’s, SUPERB bent – of kan worden – in SAP, Mendix en Salesforce? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Wat wij bieden
Een informele bedrijfscultuur, georganiseerd in fijne hechte expertise-teams waarin de collega centraal staat. Je kan veel eigen verantwoordelijkheid en regie verwachten, SUPERP staat achter je en faciliteert de keuzes die we gezamenlijk maken!

Verder: een erg goed arbeidsvoorwaardenpakket, met een individuele maandelijkse bonus, mobiliteit (waarbij de leaseauto nog steeds favoriet is), laptop en thuiswerkfaciliteiten.

SUPERP – superb in SAP | Security | Customer Experience | Testen | Utilities | Development

Plate

Plate is een snelgroeiend Content Management Platform waarbij geavanceerdheid in functionaliteit gecombineerd wordt met een hoge mate van gebruiksgemak. Inmiddels maken al bijna 1000 bedrijven en organisaties gebruik van Plate.

Wij zoeken
Wij zoeken een ambitieuze en gemotiveerde software engineer die in het development expertteam bouwt aan ons nieuwe product onder begeleiding en leiding van onze lead architect.

Wij bieden
Een geweldige positie bij een snelgroeiend softwarebedrijf in een hoog competitieve markt die volop in ontwikkeling is. Een gedreven team van 15 vrouwen en mannen, flexibele werkomstandigheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, WellPlate-sessies, Plate Kwartaal Shows, borrels, teamuitjes en nog veel meer. Een plek waar je (mee) kunt groeien.

Plate: Multisite CMS & Digital Experience Platform (DXP) (getplate.com)

Outbirds

Outbirds helpt organisaties bij het implementeren van Salesforce. Outbirds is meer dan een consultancy bedrijf. Het is een onderneming van eigenzinnige talenten die samen het verschil willen maken. Een warm bad voor mensen die van aanpakken weten en voor resultaat gaan, maar vooral veel plezier in hun werk hebben.
Wij werken voornamelijk met Salesforce. Dit is een modern IT platform dat organisaties ondersteunt bij belangrijke processen. Het biedt oplossingen om verkoop- en service-afdeling hun werk beter en efficiënter uit te laten voeren.

Wij zoeken
Elke ochtend met plezier naar je werk gaan. Hard werken, veel lachen. Steeds het beste uit jezelf halen en ’s avonds weer met een voldaan gevoel naar huis. Zie je dat wel zitten? We zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven professionals. Mensen met interesse voor ICT en die zich willen inzetten voor maatschappelijk relevante klanten, zoals energiebedrijven, gemeentes en non-profits, maar ook voor bv. commerciële bedrijven die een rol hebben in de energietransitie of toeleveranciers van de medische industrie.

Wij bieden
Je leert configureren met behulp van het no-code Salesforce platform. Je werkt mee bij de klant en zorgt ervoor dat je de benodigde Salesforce certificaten haalt. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt tot een goede consultant, daarom zullen we ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
Het startsalaris voor een junior consultant is €2.847,- bruto o.b.v. 40 uur in de week. Wanneer je op basis van branche ervaring als medior of zelfs senior consultant kunt worden ingezet is het startsalaris beduidend hoger.

Homepagina – Outbirds