Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht voorziet in veiligheid voor, door en tussen mensen. Dit doen we met operationele eenheden met goed getrainde mensen en technologisch hoogwaardige systemen. De verbindingsdienst levert mobiele IT-infrastructuur en IT-specialisten zodat de operationele eenheden altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Het Command&Control Ondersteuningscommando (C2OstCo) vormt de kern van de verbindingsdienst. Hier zijn de schaarse en specialistische capaciteiten ondergebracht. Daarnaast bevat het C2OstCo de School Verbindingsdienst en een kenniscentrum voor respectievelijk de opleiding & training en de opbouw van een solide kennisbasis.

Wij zoeken:

Als netwerkspecialist werk je bij het C2OstCo en ondersteun je, samen met je collega’s, bij de installatie en instandhouding van de IT-netwerken van operationele eenheden. Daarbij ben jij de expert op het gebied van dagelijks beheer, informatiebeveiliging en het oplossen van storingen. Tevens ondersteun je bij de koppelingen met (internationale) netwerken van andere eenheden en regisseer je veranderingen in de ontplooide netwerken.  

Wij bieden:

  • Uitdagend werk bij een operationele eenheid, waarbij je naast de militair, werkt in een dynamische internationale omgeving en samen zorgt dat de IT-netwerken optimaal functioneren.
  • Tijdelijk contract van een jaar (maximaal tot 3 jaar te verlengen)
  • Initieel als burger. Na het tijdelijk contract bestaat de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen als militair en door te groeien binnen Defensie.
  • Passend marktconform salaris.
  • Maandelijkse bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering wordt naar rato berekend bij een fulltime dienstverband.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3%

Incentro

Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener, die stuurt op geluk, ambitie en specialisme. De ruim 350 specialisten van Incentro hebben een sterke passie voor wat ze doen. De kernwoorden van onze dienstverlening zijn informatie, marketing en techniek. Voor het gehele proces hebben wij specialisten in huis. Van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites, webshops en apps, tot het automatiseren van marketingactiviteiten en reguleren van interne informatiestromen. Dit doen wij met passie voor de top 300 bedrijven in Nederland en daarbuiten. partners Wij werken nauw samen met softwarepartners die net als ons een tikkie disruptief zijn, innovatief zijn (geen legacy software dus) en kwalitatief hoogwaardige software leveren (geschikt voor complexe organisaties). Denk hierbij aan Google, Mendix, Hippo, Atlassian, Intershop, Alfresco en Outsystems.

Wij zoeken:

Eigenschappen van een incentronaut! De cultuurwaarden van Incentro zijn: ambitie, specialisme en geluk. We zoeken dus simpel gezegd naar mensen die iets willen, die iets kunnen en die lekker in hun vel zitten. Aan alle drie deze waarden kun je werken, maar we willen mensen die dit al van nature in zich hebben. Incentronauten zijn een typisch slag volk en daar moet je bij passen. Anders word je hier ongelukkig. En dat is nou precies wat we willen voorkomen. Een incentronaut is: ondernemend, enthousiast, gedreven, trots, ambitieus, specialistisch, eager om te leren, communicatief sterk, loyaal, een teamplayer, behulpzaam en een tikkie brutaal

Wij bieden:

Incentro heeft een heel duidelijke eigen cultuur gebaseerd op vertrouwen, autonomie en geluk.  Na afronding van you MIW start je in  onze young professional academy En voor de collega’s die starten als young professional (80%) gaat het welkom heten nog wat langer door. In de young professional academy trekken onze rookies in een groep van tien tot twintig man twee maanden lang met elkaar op. Ze bezoeken elke Incentro-vestiging in Nederland en Spanje. Zo leren ze in korte tijd onze cultuur en organisatie goed kennen. Maar het belangrijkste van twee maanden YPA zijn toch wel de vriendschappen die ontstaan. Voor Incentro zijn die heel belangrijk, want zo blijft er een sterke band tussen onze zelfstandige vestigingen.                             

XCESS

Wij zijn specialisten in AFAS koppelingen, .NET Webapplicaties, MS Access en SQL.
Bij XCESS werken wij met meer dan 20 XCESS-collega’s om jouw systemen op een doordachte, overzichtelijke en veilige manier met elkaar te koppelen en te integreren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de koppelingen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen zodat jij de gegevens die je dagelijks gebruikt direct bij de hand hebt.
De basis voor al onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit onze referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

KVK

KVK zorgt voor betrouwbare bedrijfsinformatie, kennis en advies voor en over ondernemers. De behoefte van de ondernemer is leidend voor de manier waarop wij onze taken uitvoeren. KVK is een zelfstandig bestuursorgaan. Wij ondersteunen mensen die een onderneming willen beginnen, ondernemers die al actief zijn en bedrijven die ambities hebben voor internationale handel, innovatie, vernieuwing en verdere groei. Het is onze missie om het leven van ondernemers makkelijker te maken met informatie. Met onze kennis, expertise en advies leveren we een bijdrage aan het ondernemersklimaat in Nederland. Zo ondersteunen we Nederlandse bedrijven richting een groter innovatievermogen en concurrentiekracht. Dit komt de welvaart en het welzijn in ons land ten goede.

Meer informatie? Kijk op KVK.nl

Wij zoeken:

10 nieuwe collega’s die hun talent in willen zetten om vanuit de afdeling IT Online bij te dragen aan de doelstellingen van KVK. Concreet zijn wij op zoek naar leergierige, gemotiveerde, getalenteerde mensen waarmee het ook nog eens fijn samenwerken is. KVK is volop in beweging. Een flexibele ‘mindset’ is niet alleen tijdens het omscholen belangrijk maar ook daarna als je voor KVK kiest.

Wij bieden:

Een traject dat bestaat uit drie fases: 1: Studeren bij de HVA. 2: Praktijkervaring opdoen in een traineeteam bij KVK en werken aan alle skills die nodig zijn om ten minste twee projecten af te ronden. Fase 3: je gaat als junior aan de slag in één van de 30 teams binnen de afdeling IT Online.

Mysolution

Mysolution is een succesvolle leverancier van een Total Talentmanagement platform op basis van Microsoft en Salesforce technologie. We leveren hoogwaardige en kwalitatieve oplossingen als maatlat.

Wij zoeken:

Potentiële kandidaten met een aantoonbare affiniteit met IT, analytische skills en enthousiasme. Bij voorkeur op reisafstand max. 45 minuten woonachtig van Houten. Nederlandse talenkennis is een sterke pré. Interesse in Salesforce development aan een product als standaard oplossing. Core developmen

Wij bieden:

Als werkgever een groeiend succesvol IT bedrijf, dat de nieuwste innovatieve technologie uit Salesforce benut. Persoonlijke begeleiding binnen een team dat qua omvang in 2021 nog sterk zal uitbreiden. Familiaire cultuur, no-nonsense, respect en enthousiasme voor de producten die we ontwikellen en implementeren.

Conclusion Low Code Company

Wij zijn Conclusion Low Code Company, een full service low-code company gespecialiseerd in Mendix en OutSystems. Met 35 collega’s werken wij aan het digitale succes van onze klanten, samen mét onze klanten.

WERKEN BIJ CONCLUSION LOW CODE COMPANY
Wij ontwikkelen razendsnel maatwerkapplicaties om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen die ervoor zorgen dat vuilniswagens op tijd onderhoud krijgen, of een applicatie waarin je precies kunt zien wat je in welke trein moet schoonmaken. Of een applicatie die ervoor zorgt dat de finance afdeling van een fabriek weet bij wie de statiegeldfusten zijn achtergebleven (en een factuur stuurt als ze niet terugkomen). Allemaal relevant werk voor onze klanten dat vaak ook nog invloed heeft op ons als consument.

CONCLUSION
NÉT EVEN ANDERS.
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur.

Wat onze bedrijven verbindt? De drive om met oplossingen te komen die impact maken. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen.

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN MENSEN
Wat ons zo uniek maakt? 

De bedrijven binnen ons ecosysteem hebben elk een eigen vakgebied. Binnen deze vakgebieden vind je collega’s met unieke expertises, karakters, hobby’s en ambities. Zo zal er binnen ons ecosysteem altijd iemand zijn om mee te sparren. 

Met onze innovatieve oplossingen en unieke mensen laten we een authentieke indruk achter met alles wat we doen.