Skip to content

Ovotrack

Ovotrack

Het traceren van eieren is vandaag de dag een noodzaak. We willen weten waar onze eieren vandaan komen en wat ermee gebeurt, voordat ze op ons bord belanden. Ovotrack heeft dit mogelijk gemaakt. Wij zijn een klein, maar groeiend en internationaal bedrijf met 25 medewerkers, dat een softwaresysteem heeft ontwikkeld waarmee we eieren kunnen traceren, vanaf de boer tot aan de supermarkt. We doen dit vanuit Amerongen, maar we bedienen klanten over de hele wereld!

Wij zoeken:

Ovotrack zoekt programmeertalenten, die het leuk vinden om bij te dragen aan de verschillende softwareoplossingen die Ovotrack biedt. We ontwikkelen onze applicaties door en kijken hierbij steeds weer naar innovatieve ideeën, nieuwe technieken en de wensen van onze klanten.  Ons team van Developers staat klaar om je te helpen en ondersteunen in je ontwikkeling. Het enige dat jij moet meenemen is een flinke portie gedrevenheid en de wil om mee te denken en jezelf te ontwikkelen!

Wij bieden:

Als je bij ons komt werken, bieden we je met plezier een (meer dan) marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een goed pensioen en veel ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast krijg je de kans om te werken met de nieuwste technieken en tools en word je onderdeel van een professioneel en gedreven team, waarin ruimte en aandacht is voor jouw inbreng en ideeën. Je krijgt veel vrijheid en door onze hybride manier van werken en persoonlijke aanpak zul je je snel thuis voelen bij Ovotrack. 

Ovotrack | Home | Information systems for the egg grading industry