Skip to content

RVC Medical IT

rvc

RVC Medical IT ontwikkelt softwareoplossingen voor ziekenhuizen. Deze oplossingen richten zich specifiek op de ondersteuning van de zorgprofessional bij het uitvoeren van medisch onderzoek. Met onze oplossingen dragen we bij aan betere zorg voor de patiënt.
Alle software wordt in-house ontwikkeld. RVC beschikt over een eigen team van ervaren consultants dat samen met de klant zorgt voor een vlekkeloze implementatie.
RVC heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Vanuit de Duitse vestiging worden ook klanten in Zwitserland en Oostenrijk bediend.

Wij zoeken
Verschillende IT functies, afhankelijk van het moment. Op dit moment:

Service Consultant
De werkzaamheden omvatten o.a.:
• Herstellen, configureren en testen van koppelingen, zoals Active Directory, HL7, DICOM, specifieke (non-DICOM) koppelingen met beeldapparatuur;
• Uitleg van de functionaliteit en technische configuratie van onze software;
• Gedurende het servicetraject goed vastleggen van alle communicatie in ons Helpdesk systeem;
• Incidenteel: klantbezoek met als doel om op de betreffende locatie issues op te lossen.

Je week zou er zó uit kunnen zien:

Wij bieden
Jij kunt met je werk impact maken. De software waar je aan werkt wordt namelijk gebruikt in alle academische ziekenhuizen en 50% van de reguliere ziekenhuizen in Nederland. En buiten Nederland. Daarmee zijn we marktleider.
Het team telt 75 medewerkers. Dat betekent dat iedereen elkaar kent. We spreken elkaar rechtstreeks aan, ook de directeur. Als we ergens een mening over hebben of een goed idee, stappen we gewoon bij elkaar binnen.
We bieden je een zelfstandige en afwisselende functie binnen een gezellig en professioneel team.

Meer informatie
www.rvc.nl
www.werkenbijrvc.nl