KPMG Microsoft Business Solutions

KPMG Microsoft Business Solutions helpt organisaties met business transformaties. Dit doen wij voor toonaangevende handelsbedrijven, producenten, overheden, financials en professional services organisaties. We zijn volledig thuis in Microsoft Technology en worden betrokken bij de allernieuwste ontwikkelingen. Bovendien beschikken we – via het wereldwijde netwerk van 200.000 KPMG-professionals in 154 landen – over diepgaande kennis van culturen en van wereldwijde én lokale business. Dat maakt ons dé partner om business transformatie om te zetten in succes.  

Wij zoeken:

Mensen die graag werken in een snelle, ondernemende, wendbare en internationale omgeving en met hun business kennis dé sparringpartner van onze klant zijn. Want jij snapt hun proces en weet waar zij behoefte aan zullen hebben. Een achtergrond in bijvoorbeeld finance, supply chain management of bedrijfskunde is daarin een groot voordeel. Op dit moment reizen we niet of nauwelijks naar onze klanten maar dat zal in de toekomst mogelijk wel weer veranderen. We vragen hierin flexibiliteit.

Wij bieden:

Een rol als Consultant waarin je onderdeel uitmaakt van een projectteam, gericht op het implementeren van Microsoft’s nieuwste technologieen op het gebied van ERP en CRM. Op projecten in binnen- en buitenland (maar vooralsnog wel vanuit je eigen home-office).

XCESS

Wij zijn specialisten in AFAS koppelingen, .NET Webapplicaties, MS Access en SQL.
Bij XCESS werken wij met meer dan 20 XCESS-collega’s om jouw systemen op een doordachte, overzichtelijke en veilige manier met elkaar te koppelen en te integreren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de koppelingen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen zodat jij de gegevens die je dagelijks gebruikt direct bij de hand hebt.
De basis voor al onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit onze referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

ESTREME

De core business van ESTREME is Applicatie-Integratie, onze missie is de beste oplossingen te bieden bij het ontsluiten, integreren en koppelen van data aan onze klanten. Dit doen wij door constant te blijven investeren en innoveren. Wij helpen onze klanten met het ombouwen van oude ‘legacy’ systemen naar het web en faciliteren bij productinnovaties en bedrijfsintegraties. Wij richten ons op het ontwerp, realisatie & beheer van toekomst vaste integratie architecturen (back-end koppelingen) voor administratieve, logistieke en de (offshore) maak -industrie. Wij ontwikkelen altijd onder architectuur en zo eenvoudig, robuust en beheersbaar mogelijk.

Wij zoeken:

Enthousiastelingen die zich (verder) willen specialiseren op gebied van middleware, cloud en (web)services.Bij ons is willen blijven leren vanzelfsprekend, investeren in je eigen ontwikkeling topprioriteit en persoonlijke groei gegarandeerd waardoor je voor jezelf en voor onze klanten maximaal kan presteren zonder uitputtend bezig te zijn.

Wij bieden:

Een technische omgeving waar met passie over ICT wordt gesproken. Een hecht team dat elkaar met raad en daad bijstaat als we in het veld of op kantoor te maken hebben met pittige uitdagingen en waar volop persoonlijke ontwikkeling mogelijk is. Kansen om samen te werken met talentvolle mensen, de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen. Zelfstandigheid maar niet zonder stevige begeleiding in de vorm van trainingen, peer reviews en oprecht geïnteresseerde collega’s.

Ben jij inmiddels alert en nieuwsgierige genoeg om ons beter te willen leren kennen? Bezoek ons dan op de werkgeversmarkt van MakeItWork en bepaal zelf of je wel of niet bij ons zou willen werken.

Wij staan in ieder geval met open armen voor je klaar!

MyBit

MyBit is een informele en stabiele organisatie die software op maat bouwt. Wij hebben partners uit de sectoren overheid, zorg, energie, onderwijs en e-commerce. Bij ons vind je uitdagend werk (in-house, dus geen detachering), kan je creatief zijn en werk je met je team aan een of meerdere projecten.

Het liefst gaan we langdurige werkrelaties aan, zowel met partners als met personeel. MyBit is een erkend leerbedrijf en we werken al jaren samen met Make IT Work in Hilversum.

Wij zoeken:

Leuke, gemotiveerde, no-nonsens, would-be software developers die echt kiezen voor onze manier van werken en voor de gezelligheid op de werkvloer. Heb jij het in je dit vak te leren, en ben je bereid weer 40 uur de schoolbanken in te gaan? Laat ons zien dat je ervoor wilt gaan, verdiep je alvast in wat programmeertalen en probeer wat uit. Dan is kans groot dat wij een match zijn!

Wij bieden:

Gewoon goede voorwaarden (o.a. pensioenregeling en vakantiedagen), de beste werkervaring voor jou, gezelligheid en een fijne, veilige sfeer. Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig. En wij doen niet aan overwerken. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.

DutchWorkz

Over DutchWorkz

Wij zijn trots op de cultuur binnen DutchWorkz. Om deze te behouden hebben we een platte organisatiestructuur, open en eerlijke communicatie, vertrouwen in elkaar en vooral veel plezier in ons werk. Investeren in (persoonlijke) groei is noodzakelijk om te blijven uitdagen en motiveren. Investeren betekent binnen DutchWorkz niet alleen investeren in kennis maar zeker ook investeren in elkaar. Balans staat centraal. Ook tussen werk en privé. Binnen DutchWorkz streven ze een langdurige relatie na met iedere medewerker.

Wij zoeken

In tien jaar tijd heeft DutchWorkz een solide samenwerking opgebouwd met veel mooie bedrijven. Daarom zijn zij altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor projecten met IoT, DevOps, Software architectuur, Azure of Test automation om het team mee te versterken.

Wij bieden

DutchWorkz gelooft  in een lage overhead en maximale flexibiliteit. Jij werkt waar het jou uitkomt, bij een klant, op een flexibel kantoor of gewoon thuis. Alle DutchWorkz sessies vinden plaats in een horeca gelegenheid in het midden van het land. Vooraf zitten ze aan een drankje met bitterballen in het café en na de sessie gaan ze samen eten in het restaurant. Ook dit is onderdeel van de cultuur van DutchWorkz. Er is geen aparte sales functie binnen DutchWorkz want iedere manager is verantwoordelijk voor zowel de korte als de lange termijn. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen heeft de manager ook alle bevoegdheden. Er is geen lijnorganisatie.

Contact

Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of DutchWorkz ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.dutchworkz.nl/ 

Conclusion Low Code Company

Wij zijn Conclusion Low Code Company, een full service low-code company gespecialiseerd in Mendix en OutSystems. Met 35 collega’s werken wij aan het digitale succes van onze klanten, samen mét onze klanten.

WERKEN BIJ CONCLUSION LOW CODE COMPANY
Wij ontwikkelen razendsnel maatwerkapplicaties om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen die ervoor zorgen dat vuilniswagens op tijd onderhoud krijgen, of een applicatie waarin je precies kunt zien wat je in welke trein moet schoonmaken. Of een applicatie die ervoor zorgt dat de finance afdeling van een fabriek weet bij wie de statiegeldfusten zijn achtergebleven (en een factuur stuurt als ze niet terugkomen). Allemaal relevant werk voor onze klanten dat vaak ook nog invloed heeft op ons als consument.

CONCLUSION
NÉT EVEN ANDERS.
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur.

Wat onze bedrijven verbindt? De drive om met oplossingen te komen die impact maken. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen.

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN MENSEN
Wat ons zo uniek maakt? 

De bedrijven binnen ons ecosysteem hebben elk een eigen vakgebied. Binnen deze vakgebieden vind je collega’s met unieke expertises, karakters, hobby’s en ambities. Zo zal er binnen ons ecosysteem altijd iemand zijn om mee te sparren. 

Met onze innovatieve oplossingen en unieke mensen laten we een authentieke indruk achter met alles wat we doen.

Accenture

Accenture is een adviesbureau dat zich wereldwijd bezig houdt met consulting, technology services en outsourcing. Accenture neemt deel aan Make IT Work.

Over Accenture
Accenture is een adviesbureau dat zich wereldwijd bezig houdt met consulting, technology services en outsourcing. Accenture werkt met zijn klanten samen om hen te helpen hun ambities te realiseren en tastbaar resultaat te leveren. Dankzij diepgaande kennis van de markt, een wereldwijd netwerk én bewezen ervaring in consulting, technology en outsourcing, kan Accenture de juiste mensen, vaardigheden en technologieën inzetten. Circa 200.000 Accenture medewerkers, waarvan zo’n 2.500 in Nederland, helpen klanten in meer dan 120 landen high performance organisaties te worden.

Werken bij
Accenture is op zoek naar cursisten die eigen ideeen hebben. Die open staan voor nieuwe technologieen, die van innovaties houden. Zij gaan graag het gesprek aan met de cursist en staan open om opdrachten te creeren voor de cursist in samenwerking met onze klanten. We hebben binnen Tachnology mogelijkheden binnen Digital Business Intelligence, Data Science, Web Developer, Oracle, SAP, Development Services, JAVA en nog veel meer mooie mogelijkheden.

Studierichting
Accenture biedt zowel de richting cyber security als software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of Accenture ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: https://www.accenture.com/nl-en/new-applied-now