CISIS

Wij zijn CISIS, het consultancy bedrijf met veel kennis van goede doelen, processen, organisaties en systemen. Wij zijn marktleider in de Goede Doelen sector. Onze missie als bedrijf is, onze klanten en daarmee de wereld een beetje beter maken.

Hier dragen onze Salesforce applicaties volop aan bij: Converse, CollecteKracht en VEA (Volunteer Engagement Applicatie). Deze applicaties ondersteunen de primaire, cruciale processen en zijn dé markt-standaard voor goede doelen en vrijwilligersorganisaties die werken met Salesforce.

Wij zoeken
Een collega developer met vergaande interesse in het programmeren in APEX en een brede passie voor informatica.

Andere kwaliteiten en eigenschappen die jij meebrengt zijn:

 • Ervaring met verschillende projectmanagement methodieken
 • Minimaal HBO+ werk en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (in woord en in geschrifte)
 • Idealiter breng je ervaring mee in diverse ontwikkelmethoden en programmeertalen (Javascript, SQL, APEX en/of Java).

Wij bieden
Kom werken bij een organisatie die ertoe doet! Ons werk heeft grote maatschappelijke relevantie. Samen kunnen we het verschil maken.

Daarnaast mag je van ons verwachten:

 • De mogelijkheid om te werken in een klein, collegiaal en professioneel team.
 • Een marktconform salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een tantièmeregeling, 26 vakantiedagen, een goede onkostenvergoeding en een ruim opleidingsbudget).
 • De gelegenheid om hybride te werken qua locatie en flexibiliteit in jouw werktijden.
 • Doorontwikkelings- en verbredingsmogelijkheden binnen onze groeiende organisatie.

CISIS

Iquality

In 1994 begon Iquality als een kleinschalige organisatie waarbij vertrouwen, integriteit en slimme digitale oplossingen centraal stonden. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met 60+ collega’s, maar onze kernwaarden zijn niet veranderd!
In een open en eerlijke samenwerking helpen we continu organisaties te innoveren. We brengen opkomende technologieën samen en voegen toe wat er niet is. De uitkomst is een unieke digitale oplossing met waarde voor mens en maatschappij. Het is onze ambitie om samen met onze klanten en partners ontdekken waar mogelijkheden liggen om deze te vertalen in software, apps of websites en deze voortdurend te ondersteunen.

Wij zoeken
Als full stack developer denk je mee over strategische oplossingen en weet als geen ander hoe verschillende tools en software samen een stack vormen die aansluit op de ambities van de klant. Je hebt een sterke focus op het creëren van een optimale user experience en interactie. Jij ziet wat er moet gebeuren, je houdt je collega’s  scherp en je zoekt graag naar de best mogelijke oplossing. 

Daarnaast weet jij collega’s te inspireren en te motiveren. Je neemt initiatief om bij te dragen aan de kennisdeling binnen Iquality. Denk hierbij aan het organiseren van hackathons en deep dive sessies. Kortom, je krijgt bij ons de mogelijkheid om het beste uit jezelf en uit anderen te halen.

Jij…
Hebt ervaring met één of meerdere van deze skills:

 • Agile/Scrum;
 • Git/Gitflow;
 • HTML, CSS en JavaScript;
 • ReactJS (Native) en/of VueJS;
 • .NET Core en/of NodeJS.
 • Beschikt over professionele en intellectuele capaciteiten van hbo/wo-niveau.

Daarnaast weet jij met jouw communicatieve vaardigheden jouw mening juist over te brengen. Jij kan mensen overtuigen van jouw oplossingen en deze zelfstandig, of samen met het scrum-team, implementeren. Hebt een klantgerichte houding en pragmatische aanpak.

Wij bieden
Wat wij jou bieden…

 • Werken op een manier die voor jou werkt. In 52Nijmegen op de Novio Tech Campus in Nijmegen, de Lichttoren in het centrum van Eindhoven of gewoon vanuit huis;
 • Alle kantoren bevinden zich vlak bij een treinstation (én goed bereikbaar met de auto of fiets);
 • Je krijgt een thuiswerkvergoeding en alles wat je nodig hebt om thuis  comfortabel te werken;
 • Tijd en ruimte om jezelf en collega’s te ontwikkelen;
 • Bezoeken van congressen, zoals JSWorld en Netcoreconf;
 • Een fijne organisatie waar waardering & persoonlijke betrokkenheid de boventoon voert en waar je hoofd boven het maaiveld uitsteken gewaardeerd wordt;
 • Gezellige bedrijfs- en teamuitjes;
 • Wandelingen door het centrum van Eindhoven of het Goffertpark in Nijmegen tijdens de lunch. 

Meer informatie
Daphne Maasland, daphne.maasland@iquality.nl.

Actemium

Logo Actemium

Over Actemium
Logistiek kan altijd beter, zeker in een wereld die voortdurend in beweging is. Bij  Actemium in Zevenaar ontwikkelen we logistieke automatiseringsoplossingen. We maken deze op maat voor onze klanten. We brengen logistiek advies uit, realiseren mobiele applicaties, leggen industriële draadloze netwerken aan en maken koppelingen naar ERP-systemen. Hiermee helpen wij onze klanten met hun logistieke dienstverlening. Zo maken zij het verschil in een omgeving die steeds sneller verandert. Onze business unit in Zevenaar is onderdeel van Actemium, het netwerk van VINCI Energies voor de industrie. In totaal werken wij wereldwijd met 20.000 collega’s aan het verbeteren van de operationele processen van onze klanten. De business unit in Zevenaar bestaat uit een team van ongeveer 50 collega’s met wie we iedere dag bijdragen aan een stapje vooruit in de logistiek van onze klanten.

Wij zoeken
Bij Actemium wil je werken! Samen met je team werk je aan veelzijdige projecten voor onze klanten. Je buigt je over complexe logistieke processen en bent van begin tot het eind betrokken. Smart devices, robots en AI zijn niet meer weg te denken en jij kan daarin het verschil maken! Je ontwerpt, bouwt en implementeert software en denkt mee over logistieke oplossingen. Na het ontwikkelen en configureren test je de software en die van je collega’s in een fysieke testopstelling. Daarna test je deze bij de klant en stel je het in bedrijf. Jouw software zorgt ervoor dat de klant het verschil kan blijven maken in een steeds sneller veranderende wereld.  

Vrijheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. Op kantoor ontmoeten we elkaar en als je er dan toch bent vul je de pauze met een potje tafelvoetbal of darten. En lekkere wandeling kan natuurlijk ook. Thuiswerken is bij ons breed omarmd! Dus ook na corona blijven we flexibel en hebben we veel aandacht voor de juiste balans.  Zodra je omscholingstraject is afgerond stroom je bij ons in. We koppelen je aan een ervaren Software Engineer die jouw mentor zal zijn gedurende je inwerktraject. Tijdens je inwerktraject maak je kennis met onze organisatie, je nieuwe collega’s en leer je te werken met onze systemen. En zodra het kan ga je zelfstandig aan de slag!  Wil je werken in een informele, internationale organisatie waar veel ruimte is voor groei, ontwikkeling en ondernemerschap? Laten we dan met elkaar in gesprek zijn en de mogelijkheden de bespreken!

Meer informatie:
https://www.werkenbijactemium.nl

Wij zijn onderdeel van Vinci Energies: https://www.vinci-energies.nl/nl/

WSP Systems

WSP Systems – innovatieve technologie voor de industriële wasserij. Klinkt saai? Echt niet! Met ongeveer 75 werknemers werken we elke dag aan oplossingen voor onze klanten in de wasserijwereld. Een wereld waar je misschien nooit bij stil stond dat ‘ie bestond. Maar als je er eenmaal in rondloopt, snap je hoe mooi ons werk is.

Wij zoeken

Het softwarepakket waar je aan gaat werken is WinWash, ons in-house gebouwde softwareplatform. Vanuit deze gezamenlijke codebase kunnen, door middel van verschillende configuraties, alle wasserijen, wereldwijd aangestuurd worden.

Van jou verwachten we dat je je vastbijt in complexere technieken, en de techniek verder helpt ontwikkelen. Als developer ben je ervoor verantwoordelijk dat er steeds meer functionaliteit mogelijk is binnen ons platform, om vervolgens deze oplossing te plaatsen bij onze klanten. Om je werk goed te kunnen doen, beschik je over kennis van o.a. C#, Typescript, VueJs, HTML5, CSS en SQL. Naast computertaal spreek je ook Engels en/of Duits.

Wij bieden

Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. Je gaat werken in een moderne softwareontwikkelomgeving.

 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Je werkt samen met een jong en dynamisch team dat dol is op innovatie;
 • Goed salaris, welke afhangt van jouw ervaring en niveau;
 • Werken in een stabiele, groeiende organisatie;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • 27 vrije dagen en 13 ADV dagen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro;
 • Wekelijks mountainbiken met collega’s;
 • Werken in een sportieve organisatie met oog voor een gezonde omgeving.

Meer informatie
www.wspsystems.com
www.werkenbijwsp.com

SonicBee

Als IAM-specialist maken wij bedrijven slimmer, wendbaarder en veiliger door innovatieve advies- en managementdiensten. Dit doen we vanuit een breder bedrijfsperspectief dan alleen cybersecurity en realiseren daardoor toegang van identiteiten tot data op een toekomstbestendige manier. Elk traject begint met een diepgaand begrip van de bedrijfsambities van onze klanten wat onze topteams vervolgens vertalen naar de beste oplossingen en dienstverlening. We zijn met onze adviesdiensten volledig onafhankelijk, de kracht van onze managed diensten is gebaseerd op Open Source-producten en ons exclusieve partnerschap met NEXIS.

Wij zoeken

Sinds 2020 zijn we gegroeid tot snel opkomende startup met inmiddels 25 waanzinnige collega’s. Van topexperts tot business en IT-consultants, van sales supersterren tot IAM-architecten en developers. We zijn trots dat bedrijven ons steeds beter vinden, want daarmee neemt de vraag naar onze dienstverlening toe. We verwelkomen nieuw talent graag om samen met ons verder te bouwen. Complementaire teams zijn de kern van ons bedrijf en we geloven enorm in nieuwsgierigheid, klantgerichtheid en groot lerend vermogen. Zijn dit natuurlijke kwaliteiten voor jou? Let’s connect!

Wij bieden

SonicBee startte tijdens covid, waardoor remote en hybride werken in ons DNA zit en heb je bij SonicBee de vrijheid om je werk(plaats) in te richten zoals dat voor jou het beste werkt. Bij ons vind je, zoals Edgar, technisch consultant bij SonicBee, zegt: “een jong, leuk, dynamisch bedrijf. Met leuke collega’s, waar veel te doen is waardoor mijn inbreng ook serieus wordt genomen. Ik kan daardoor echt helpen met bouwen aan het bedrijf.” Bekijk deze video voor zijn volledige verhaal: SonicBee op LinkedIn

Home – SonicBee


Ovotrack

Het traceren van eieren is vandaag de dag een noodzaak. We willen weten waar onze eieren vandaan komen en wat ermee gebeurt, voordat ze op ons bord belanden. Ovotrack heeft dit mogelijk gemaakt. Wij zijn een klein, maar groeiend en internationaal bedrijf met 25 medewerkers, dat een softwaresysteem heeft ontwikkeld waarmee we eieren kunnen traceren, vanaf de boer tot aan de supermarkt. We doen dit vanuit Amerongen, maar we bedienen klanten over de hele wereld!

Wij zoeken:

Ovotrack zoekt programmeertalenten, die het leuk vinden om bij te dragen aan de verschillende softwareoplossingen die Ovotrack biedt. We ontwikkelen onze applicaties door en kijken hierbij steeds weer naar innovatieve ideeën, nieuwe technieken en de wensen van onze klanten.  Ons team van Developers staat klaar om je te helpen en ondersteunen in je ontwikkeling. Het enige dat jij moet meenemen is een flinke portie gedrevenheid en de wil om mee te denken en jezelf te ontwikkelen!

Wij bieden:

Als je bij ons komt werken, bieden we je met plezier een (meer dan) marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een goed pensioen en veel ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast krijg je de kans om te werken met de nieuwste technieken en tools en word je onderdeel van een professioneel en gedreven team, waarin ruimte en aandacht is voor jouw inbreng en ideeën. Je krijgt veel vrijheid en door onze hybride manier van werken en persoonlijke aanpak zul je je snel thuis voelen bij Ovotrack. 

Ovotrack | Home | Information systems for the egg grading industry

Polteq

Wij zijn Polteq de software testspecialisten in (Oost) Nederland!

Iedereen kent wel voorbeelden van software die niet goed (genoeg) werkt. Van crashende iOS of Android apps tot noodzakelijke software updates in auto’s en vliegtuigen om grote problemen te voorkomen. Onze Polteq collega’s werken dagelijks voor verzekeraars, overheidsinstanties, de defensie industrie, banken, supermarktorganisaties, vliegtuigmaatschappijen, pensioenuitvoerders en eCommerce bedrijven om belangrijke applicaties te testen.
In Oost Nederland detacheren we onze collega’s bij opdrachtgevers in Gelderland en Overijssel. Onze organisatie bestaat sinds 2000 en is sindsdien een bekende naam geworden in de IT in Nederland en daarbuiten. Onze oprichter en naamgever, Martin Pol, is dé auteur van het boek over gestructureerd software testen in Nederland en daar zijn we trots op!

We omschrijven ons als een informele organisatie waarbij we graag iedereen bij voornaam kennen. Zoals een collega altijd zegt: “zolang ik nog met het noemen van mijn voornaam herkend wordt aan de telefoon is Polteq nog de organisatie waar ik mij als persoon prettig voel”.

Wij zoeken
Ben jij een pietje precies? Ben jij de gestructureerde, analytische professional die het leuk vindt om met software bezig te zijn maar ook graag communiceert met anderen? Vind je programmeren leuk maar wil je er niet de hele dag mee bezig zijn? Help je organisaties graag om betere software te maken?
Ben jij degene die snel foutjes op websites en teksten ontdekt of zich ergert aan gebruikersonvriendelijke software? Dan is werken bij Polteq wellicht iets voor jou!

Als Polteq’er neem je jouw specialisme als softwaretester mee naar onze opdrachtgevers en help je hen om de kwaliteit van software inzichtelijk te maken en te verbeteren. Uiteraard geven we je daarvoor de kennis en praktische handvatten om dit goed te kunnen doen. Je maakt onderdeel uit van de Agile teams bij opdrachtgevers en bereidt, op basis van de software specificaties, testgevallen voor en voert deze uit. Je werkt met tooling en als je daartoe interesse hebt breid je testautomationtooling uit! Ook ben je vaak de spin-in-het-web tussen het programmeerteam en de gebruiker/opdrachtgever en zorg je voor de communicatie tussen alle belanghebbenden.

Wij bieden
Wij bieden je een afwisselende baan als software tester waarbij je werkt op het snijvlak van de technische en menskant van IT. Uiteraard gooien we je niet gelijk in het diepe. Na het Make IT Work traject verzorgen wij nog enkele extra trainingen (denk aan: ISTQB en testen van API’s met Postmen) om je helemaal klaar te maken voor de start. Na jouw start als Polteq collega stopt jouw ontwikkeling natuurlijk niet. Tijdens de uitvoering van jouw werk bij onze opdrachtgevers helpen we je met jouw verdere ontwikkeling. Daarnaast organiseren we een brede set aan opleidingen om iedere collega verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Als detacheerder bieden wij je een afwisselende set aan opdrachtgevers die jou in staat stellen om elke keer een kijkje in een andere keuken te nemen. Gemiddeld duurt een opdracht een jaar, genoeg om alles te leren bij die opdrachtgever. Veel van onze opdrachtgevers werken hybride. Dit betekent dat 50% van de tijd gewerkt wordt op kantoor, 50% van de tijd werkt onze Polteq collega vanuit huis. Om goed thuis te kunnen werken hebben we een thuiswerkplekvergoeding. Oh ja, niet onbelangrijk, als je bij ons start krijg je natuurlijk direct een vast salaris en een arbeidsovereenkomst met leaseauto.

www.Polteq.com

Werken bij Polteq, werken bij dé testspecialist | Polteq, passie voor testen

Wassching

Wassching is a group of Business Consultants passionate about complex end-to-end digital transformations across various industries including banking, telecommunications, insurance, and supply chain. We combine consulting, technology and innovative thinking to help our clients be outstanding, revolutionary and ready for the future. By leveraging real-time data with AI we are able to make positive impact to the businesses we work with.

Areas we focus on in healthcare:
• Making healthcare accessible – currently half of the global population lacks proper access to healthcare
• Improving response to health warnings – Western societies spend between 10-20% of their GDP on healthcare
• Decreasing fragmentation
• Proliferation of data silos and IT complexity

Areas we focus on in Supply Chain and Manufacturing:
• Reducing Carbon emission
• Reducing (food) waste

Other areas we are currently working on:
• Improving customer experience for a Belgium based telco firm
• Improving workforce planning for one the largest temporary staff agencies globally

Yes, these are very high ambitions for our small team but we believe we can make an impact through strong partnerships, working with the right technologies and building a strong team of ambitious teamplayers.

We are looking for:

If you want to take a front-row seat while we build our brand together and continue to innovate, we will likely have a great challenge for you. Whether you are more passionate about strategy, experience, technology or the operational side of our clients, curiosity, and the desire to make an impact is what drives us all as a team.

If you like to build great experiences and want to participate in projects with next-generation solutions and want to challenge us in our direction and how to achieve our ambitions, we would love to have a conversation with you.

We offer:

An awesome place with unique talent where you can continue to grow and develop. Where you can put your talent and knowhow into practice in designing and building solutions that make an impact.

Employment with a competitive salary, travel and personal expenses and a personal development plan helping you achieve your professional and personal development goals.

In case you have a preference to work freelance or have an idea to start your own initiative which is aligned to sustainable goals we would be happy to discover the possibilities.

Wassching – Digital Consulting

Xillio

Xillio is the market leader in providing complex and high-profile content migration projects. Xillio is recognized and celebrated as a leader by partners, customers, and analysts worldwide. Xillio provides innovative services and software to support her customers’ digital transformations and help customers make the most out of their platform investments.

We are looking for

The technical migration engineers are the heart of our company. They ensure a smooth ride for our customers in transforming content between systems, taking out the headache of the transition, and applying their skills and expertise to deal with any challenge. As a Xillio migration engineer, you will work as part of a team to analyze, design, configure, build and test content migrations using our in-house developed software.

Are you our ideal candidate?

For you to thrive and shine as a technical migration engineer, you relate to the following traits:

 • You are living in the Netherlands and hold the necessary work permit
 • Completed beta or technical education.
 • Have experience with and a passion for scripting, ideally with JavaScript / NodeJS.
 • Proficiency with database technologies such as SQL, MySQL, and MongoDB.
 • Experience in supporting REST APIs.
 • Any experience with or knowledge of one or more content management solutions is a plus (Microsoft 365 (SharePoint), Alfresco, Documentum, OpenText Content Server, Livelink, FileNet, etc.).
 • Knowledge of the Microsoft solution stack is a plus.
 • You are a communicative, curious, customer-focused, and solutions-driven person who loves data technology and information management.
 • It is nice to have previous experience as a Professional Services Consultant, preferably in content and data management / ETL.
 • Fluency in English (verbal and written) is required, and fluency in Dutch is a plus.

We pride ourselves on our core values of Passion, Agility, Team Spirit, Openness, and Integrity. Every one of our employees brings their qualities and drive, making Xillio a unique and great place to work and to develop yourself.

As a global employer, Xillio believes our success depends on diversity, inclusion, and mutual respect among our team members. We want to bring the best to our customers and recruit, develop and retain the most hardworking people from a diverse candidate pool. We are committed to making all employment decisions based on business need, merit, capability, and equality of opportunity, regardless of cultural background, religion, or gender.

Location

Xillio actively supports Hybrid working – either plan quality time with your colleagues in our villa located in the beautiful woods of Hilversum, or work from home facilitated with the latest equipment, and occasionally at customers’ locations. We also offer a tailored mobility plan

More information

Job Opening: Technical Migration Engineer at Xillio

Culture of Xillio

Cohesive

Cohesive is a wholly owned but independently operated digital integrator business unit of Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), the infrastructure engineering software company. Cohesive addresses growing demand for enterprise asset management (EAM) and asset lifecycle information (ALIM) environments, leading the way to performance digital twins for public works and industrial/resources infrastructure.

We are looking for

Cohesive is always looking for creative and motivated software engineers to join our competence center and our development teams, but for the competence center we’re currently looking for a frontend and a backend developer to contribute to the development of a new Artificial Intelligence powered and cloud-based planning solution for the energy and utilities sector.

The frontend and backend developer will both be enabled to learn ‘on-the-job’, supporting the development team where possible and needed, while at the same time preparing the competence center for the associated managed services they need to deliver once the solution will go-live.

We offer

As a Cohesive colleague, you will enjoy challenging opportunities that draw on your unique talents while enabling you to grow professionally. You will gain valuable experience and add skills to your profile, while Cohesive leverages your talents to achieve our vision.

Cohesive inspires and empowers you to reach your full potential through a continuous learning culture. Global learning and development opportunities are integrated in the organization through on-the-job learning, formal education and certification, and internal training. Working alongside industry and field experts, you will learn new ways to expand your skills and contribute to business success.

We also understand how important it is for our colleagues to recharge, spend time with family, exercise, and take care of themselves, so that they can do their best work. Whether working remotely or in an office, we allow flexibility and offer support to help colleagues balance their home and work life.