DICTU

DICTU is een van de grootste ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid en maakt deel uit van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De vestigingsplaatsen zijn Den Haag, Assen en Zwolle. Zo’n 1200 enthousiaste en gedreven medewerkers werken dagelijks hard aan DICTU-producten die onze klanten naar tevredenheid afnemen. Onze medewerkers weten wat er speelt in de samenleving, werken klant- en resultaatgericht en zijn teamspelers.

DICTU legt zich toe op het ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties, het beheren van datacenters en de dienstverlening voor ruim 13.000 werkplekken en 12.000 mobiele apparaten. We doen dit nu hoofdzakelijk voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. DICTU verricht echter steeds vaker rijksbreed ICT-taken.

Wij zoeken

Nieuwe medewerkers met de juiste mindset die vooral de wil hebben om continu te leren en zich te blijven ontwikkelen. DICTU beschikt over specialistische kennis van ICT-systemen op het terrein van: inspecties, subsidies, digitale dienstverlening, geografische informatiesystemen (GIS), registers en e-Business Suite. Je kan bijvoorbeeld als nieuwe medewerker bijdragen aan het ontwikkelen, testen, voorbereiden en uitvoeren van onze container platform dienst. Dit doe je op basis van de (onderhouds)wensen van klanten: de softwarevoortbrengingsteams van de Dienst ICT Uitvoering.

Er zijn ook andere mogelijkheden waar je kan gaan werken en wat tot je werkpakket hoort verschilt per afdeling. Wat altijd voorop staat is dat je goede begeleiding vanuit DICTU krijgt en er maatschappelijk toe doet. Kom naar een van onze medewerkers om daar meer over te weten te komen.

Wij bieden

Kansen om je te (blijven)ontwikkelen binnen een van de vele teams van DICTU. In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met goede arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast contract.

Meer informatie

make it work collega aan het woord

DICTU Magazine

https://www.dictu.nl/

theFactor.e

Bij theFactor.e werken we met meer dan 60 specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, en het dagelijks onderhouden en beheren van digital platforms, sites en portals voor klanten zoals UMCG, Menzis, Volkswagen Pon Financial Services, Olympia Uitzendbureau, RDW, Universiteit Leiden, Aeres en Saxion. Doordat we werken in zelfsturende agile teams, hebben onze teams veel autonomie in het realiseren van succesvolle digital concepten en platformen. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de waarde die wij leveren aan onze klanten. Onze Human First filosofie maakt ons anders en uniek. Wij ontwerpen en bouwen niet eerder totdat wij de eindgebruiker en onze klant door en door kennen.

Wij zoeken:
Software engineers op het gebied van .Net development.
We werken in multidisciplinaire scrum teams, met visual designers, interactie ontwerpers, frontenders en collega developers voor en met klanten.

Wij bieden:
Naast een marktconform salaris bieden we je een omgeving waarin je jezelf kunt ontplooien, waar je ruimte en vrijheid krijgt om de juiste dingen te doen, te kunnen leren en ontwikkelen en waar je jezelf kunt zijn. We bieden uitdagend en interessant werk en een heel veel leuke collega’s.

Meer informatie:
https://tfe.nl/

Youwe

Wij zijn Youwe: de “guide in the digital jungle” voor onze klanten, zoals PostNL, Nestlé, Auping en Quooker. Met ons motto Stay Ahead, Go Beyond helpen wij onze klanten met verbinden, innoveren en het bouwen van slimme integraties. Hoe wij zorgen voor de beste toekomstbestendige digitale oplossingen? Door een omgeving te creëren waarin ons gedreven en getalenteerde team kan samenwerken om digitale uitdagingen aan te gaan

Wij zoeken:
Ambitieuze en leergierige collega’s met passie voor het vak! Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk, omdat je zowel intern als extern veel contacten hebt. Goed kunnen samenwerken is van groot belang, omdat wij altijd in teams werken. Je bent niet bang voor een uitdaging en je wilt het verschil maken in de digitale jungle. Stay Ahead, Go Beyond is een motto waar jij je in kunt vinden.

Wij bieden:
Een plek waar je kunt leren, ontdekken, ontwikkelen en waarde kunt toevoegen. Soms met vallen en opstaan, dit hoort erbij. We begeleiden jou hierin zodat deze ervaringen ervoor zorgen dat je verder komt. Als onderdeel van het Magento of PIM team werken jullie samen aan oplossingen voor de klant. Je hebt altijd collega’s om op terug te vallen wanneer dat nodig is. Samen met jouw Circle Lead doorloop je je eigen Youwe Expedition. Hierin staat ontwikkeling centraal, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Meer informatie:
https://www.youweagency.nl/

Nog een leuke aanvulling: we zijn een great place to work. Op deze website vind je hier meer over: Youwe Great Place to Work Nederland

GPAL

GPAL is een spin-off van MAD Multimedia. Bij MAD hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het maken van op maat gemaakte game-gebaseerde leeroplossingen voor bedrijven en overheidsklanten.
Door de jaren heen zijn we experts geworden als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor onderwijs en training, waardoor deze processen efficiënter worden en ze ook leuk en boeiend voor werknemers worden. Met het winnen van de Innovation Award van het Ministerie van Defensie voor leren en onderwijs eind 2015, kregen we de kans om ons GPAL-platform te ontwikkelen. We hebben geleerd wat werkt door veel projecten met onze pioniersklanten te doen. Met GPAL voelen we dat we de heilige graal (voorlopig) hebben gevonden over hoe we medewerkers kunnen ondersteunen en betrekken bij hun leren.

Wij zoeken:

Iemand die enthousiast wordt van het:
– Ontwikkelen, implementeren, onderhouden en verbeteren van ons leerplatform GPAL;
– Vertalen van functionele wensen van opdrachtgevers naar concrete technische oplossingen;
– Oog houden op usability (gebruiksvriendelijkheid) en toegankelijkheid;
– Voeren van (dagelijks) overleg met betrokkenen uit alle disciplines (bijvoorbeeld ontwerpers; programmeurs, consultants, directie etc.);
– Signaleren, melden en herstellen van bugs of incidenten;
– Zorgen dat ontwikkeling en beheer wordt uitgevoerd binnen de eigen kwaliteits- en informatiebeveiligingseisen (ISO 27001);
– Adviseren van het management omtrent benodigde of gewenste aanpassingen;
– Analyseren van risico’s en inschatten van de impact van risico’s;
– Bijhouden van en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en nieuwe features.

Wij bieden:

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke baan in het centrum van Groningen (momenteel werken wij volledig vanuit huis);
– De mogelijkheid om mee te bouwen aan verdere groei van GPAL en jezelf te ontwikkelen;
– Een wekelijkse brainstormsessie waarbij het ontwikkelteam meedenkt over de doorontwikkeling van ons product, en jouw inbreng dus wordt gewaardeerd;
– Flexibiliteit tav het indelen van je uren/werkdagen;
– Een marktconform salaris;
– Thuiswerk benodigdheden als een laptop/macbook van de zaak;
– Dagelijks een potje tafelvoetbal of FIFA, een gezamenlijke lunch en geregeld een borrel, etentje of gezellige teamdag op locatie (zodra het weer kan).

Meer informatie: www.gpal.nl

TKP

Hi, wij zijn TKP!

Wij regelen het pensioen voor meer dan 3,8 miljoen Nederlanders. Daarmee zijn we een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Ruim 20 pensioenfondsen, duizenden werkgevers en miljoenen Nederlanders rekenen iedere dag op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioen dat juist én op tijd is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen.

Serious Tech voor ICT-talent

Je werkt bij TKP met de technologie van morgen aan de pensioenen van miljoenen Nederlanders. Aan hun inkomen voor later. De toekomst is bij ons dus dagelijkse realiteit. Serieus werk. Voor ICT’ers met ambitie. Je krijgt bij ons namelijk alle kans je expertise te vergroten en je talenten te ontwikkelen. Zo ontwikkelen we applicaties die er echt toe doen. Waarmee je voor miljoenen deelnemers pensioenzaken makkelijker maakt. En werken we aan een hightech pensioenplatform. API-first, cloudbased, datagedreven en secure by design.

Iets voor jou?

  • Werken vanuit het principe van Continuous Delivery en in de cloud van AWS
  • Met tools als Gatling, Gitlab, Gradle en Terraform en talen en platforms als Java, PHP en Angular
  • Agile werkomgeving, met korte lijnen en veel ruimte om te experimenteren
  • Veel aandacht voor groei en persoonlijke ontwikkeling – van workshops tot online trainingen
  • Moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden, volgens de aantrekkelijke cao van moederbedrijf Aegon
  • Belangrijk en relevant werk voor de toekomst van 3,8 miljoen Nederlanders
  • Een professioneel werkklimaat, een informele sfeer en ruim 1000 energieke collega’s die elkaar willen helpen
  • Veel gezellige en sportieve activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en actieve pv

Benieuwd naar je mogelijkheden bij ons? Of wat ons bezighoudt? Op Werken bij TKP maak je kennis met ons én onze mensen.

Enshore

Enshore is een dynamisch bedrijfskundig en technologisch bedrijf. Bedrijfsprocessen vormen de kern van alles wat we doen. Het drijft de oplossingen die we creëren en de diensten die we leveren. Ons doel is om het gebruik van bedrijfsapplicaties zo simpel mogelijk te maken. Met kennis van bedrijfsprocessen, moderne IT en slimme consultants voorkomen we fouten, bestrijden we routinematige werkzaamheden en versnellen we waar mogelijk. Dit doen we vanuit ons Shared Service Center in Groningen.

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar collega’s met een passie voor digitale bedrijfsprocessen. Als ERP-consultant ga je aan de slag met technisch of functioneel beheer voor de finance en ERP-systemen van onze klanten en werk je aan uitdagende projecten.

Wij bieden:

Enshore is een innovatieve, dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng. In je werk krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. We hebben 50 medewerkers die er elke dag weer samen voor gaan. De open organisatiecultuur en korte lijnen zorgen voor een leuke werksfeer. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en leuke personeelsactiviteiten. Daarnaast hebben we elke twee maanden een pizza-avond om kennis met elkaar te delen!

Meer informatie:

https://enshore.nl/

Ruber Acia

Ruber Acia Subsidieadvies zoekt ondernemers met hele goede ideeën en producten. Met onze expertise kunnen wij hen helpen (verder) te innoveren. Daarmee dragen ook wij ons steentje bij aan vernieuwing, verduurzaming en werkgelegenheid in het Noorden. Ruber Acia zet voor deze mensen de rode draad uit in het subsidielandschap: we inventariseren subsidiekansen, formuleren de subsidieaanvraag en begeleiden na toekenning tot en met de verantwoording bij oplevering.

Wij zoeken:

Wij zoeken enthousiastelingen wiens hart sneller gaat kloppen van technologieën als AI, blockchain en IoT en die bedrijven met mooie ICT projecten willen ondersteunen met het realiseren van innovatieve ambities. Dit doe je als ICT consultant door het inventariseren van subsidiemogelijkheden voor projecten en advies geven. Je analyseert projecten en verdiept je in mogelijke programmeertechnische moeilijkheden en eventuele oplossingen. Zo lever je een bijdrage aan de nieuwste en innovatiefste ontwikkelingen op gebied van ICT. Kortom: een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en consultancy!

Wij bieden:

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. We hebben een interessant en divers klantenpakket dat past bij een groeiend bedrijf, maar we willen je stimuleren om proactief te werken aan uitbreiding van je eigen klantenportfolio. Uiteraard bieden we je passende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding. We zijn een kleine, maar groeiende organisatie, waardoor jouw inspraak in strategie van het bedrijf wordt gewaardeerd.

Meer informatie:
https://www.ruberacia.nl/
https://wbsokantoor.nl/

IBM

The IBM Client Innovation Center is the entrepreneurial startup within IBM, delivering a wide range of latest technical services. The vision is to lead our clients to a technical (R)evolution. We are IBM’s innovative force and we transform our client’s business through our combined expertise in design, software engineering and analytics. Our culture and agile way of working empowers people to continuously challenge and improve what we know and how we work, enabling us to build what matters to the user.

Wij zoeken

Front End developers, DevSecOps Engineers, Designers, Data Engineers

Wij bieden

Working in multidisciplinary teams with lots of great colleagues coming from different domains and backgrounds.

CGI

CGI is één van ’s werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties, energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis en collega’s verspreid over de hele wereld.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Wij zoeken

SE: Voor onze sector Defense, Transport & Logistics een enthousiaste, communicatief vaardige (Nederlands en Engels) en sterk analytische collega. Je verdiept je graag in de klantproblematiek en je hebt een ‘can do’ mentaliteit. Je neemt initiatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van Java, .Net, Python, maar ook SAP en deelt graag jouw opgedane kennis met collega’s en klanten. Daarnaast is het een pré in het bezit te zijn van een rijbewijs en bereid om regelmatig te reizen naar klanten in binnen- en soms buitenland.

BDA: Als Business- en Informatie Analist help jij onze klanten hun doelstellingen te realiseren door analyse en ontwerpen. Jij bent betrokken bij het inrichten en implementeren van nieuwe IT oplossingen en bancaire producten, reduceren van kosten en risico’s, bedrijfsprocessen en ondersteunende informatiesystemen. Jij pakt jouw rol in het Scrum team of vervult de rol van Product Owner. Jij achterhaalt wensen en eisen van de klant en stelt de specificaties op voor het development team. Hierbij denk jij mee over de grenzen van je eigen functie.

Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academia kun je allerlei trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

IT and business consulting services | CGI NL (cginederland.nl)