Skip to content

theFactor.e

The Factor E

Bij theFactor.e werken we met meer dan 60 specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, en het dagelijks onderhouden en beheren van digital platforms, sites en portals voor klanten zoals UMCG, Menzis, Volkswagen Pon Financial Services, Olympia Uitzendbureau, RDW, Universiteit Leiden, Aeres en Saxion. Doordat we werken in zelfsturende agile teams, hebben onze teams veel autonomie in het realiseren van succesvolle digital concepten en platformen. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de waarde die wij leveren aan onze klanten. Onze Human First filosofie maakt ons anders en uniek. Wij ontwerpen en bouwen niet eerder totdat wij de eindgebruiker en onze klant door en door kennen.

Wij zoeken:
Software engineers op het gebied van .Net development.
We werken in multidisciplinaire scrum teams, met visual designers, interactie ontwerpers, frontenders en collega developers voor en met klanten.

Wij bieden:
Naast een marktconform salaris bieden we je een omgeving waarin je jezelf kunt ontplooien, waar je ruimte en vrijheid krijgt om de juiste dingen te doen, te kunnen leren en ontwikkelen en waar je jezelf kunt zijn. We bieden uitdagend en interessant werk en een heel veel leuke collega’s.

Meer informatie:
https://tfe.nl/