Skip to content

Enshore

enshore logo (002)

Enshore is een dynamisch bedrijfskundig en technologisch bedrijf. Bedrijfsprocessen vormen de kern van alles wat we doen. Het drijft de oplossingen die we creëren en de diensten die we leveren. Ons doel is om het gebruik van bedrijfsapplicaties zo simpel mogelijk te maken. Met kennis van bedrijfsprocessen, moderne IT en slimme consultants voorkomen we fouten, bestrijden we routinematige werkzaamheden en versnellen we waar mogelijk. Dit doen we vanuit ons Shared Service Center in Groningen.

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar collega’s met een passie voor digitale bedrijfsprocessen. Als ERP-consultant ga je aan de slag met technisch of functioneel beheer voor de finance en ERP-systemen van onze klanten en werk je aan uitdagende projecten.

Wij bieden:

Enshore is een innovatieve, dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng. In je werk krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. We hebben 50 medewerkers die er elke dag weer samen voor gaan. De open organisatiecultuur en korte lijnen zorgen voor een leuke werksfeer. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en leuke personeelsactiviteiten. Daarnaast hebben we elke twee maanden een pizza-avond om kennis met elkaar te delen!

Meer informatie:

https://enshore.nl/