Skip to content

CGI

CGI

CGI is één van ’s werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties, energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis en collega’s verspreid over de hele wereld.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Wij zoeken

SE: Voor onze sector Defense, Transport & Logistics een enthousiaste, communicatief vaardige (Nederlands en Engels) en sterk analytische collega. Je verdiept je graag in de klantproblematiek en je hebt een ‘can do’ mentaliteit. Je neemt initiatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van Java, .Net, Python, maar ook SAP en deelt graag jouw opgedane kennis met collega’s en klanten. Daarnaast is het een pré in het bezit te zijn van een rijbewijs en bereid om regelmatig te reizen naar klanten in binnen- en soms buitenland.

BDA: Als Business- en Informatie Analist help jij onze klanten hun doelstellingen te realiseren door analyse en ontwerpen. Jij bent betrokken bij het inrichten en implementeren van nieuwe IT oplossingen en bancaire producten, reduceren van kosten en risico’s, bedrijfsprocessen en ondersteunende informatiesystemen. Jij pakt jouw rol in het Scrum team of vervult de rol van Product Owner. Jij achterhaalt wensen en eisen van de klant en stelt de specificaties op voor het development team. Hierbij denk jij mee over de grenzen van je eigen functie.

Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academia kun je allerlei trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

IT and business consulting services | CGI NL (cginederland.nl)