Skip to content

CGI

CGI

CGI is één van ’s werelds meest succesvolle en internationaal opererende IT-dienstverlener. Gebouwd op kleine, zelfsturende teams met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bij CGI werk je aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen vereenvoudigen. Overheidsinstellingen zoals Defensie, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We verbeteren het spoor, ontwerpen besturingssystemen van satellieten, zorgen voor snellere afhandeling van zeecontainers en ondersteunen in het technisch beheer van logistieke partners.

Wij zoeken

Voor onze sector Defense, Transport & Logistics een enthousiaste, communicatief vaardige (Nederlands en Engels) en sterk analytische collega. Je verdiept je graag in de klantproblematiek en je hebt een ‘can do’ mentaliteit. Je neemt initiatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van Java, .Net, Python, maar ook SAP en deelt graag jouw opgedane kennis met collega’s en klanten. Daarnaast is het een pré in het bezit te zijn van een rijbewijs en bereid om regelmatig te reizen naar klanten in binnen- en soms buitenland.

Wij bieden

  • Je maatschappelijk verantwoordelijk werk in de bijzondere wereld van Defensie;
  • Of verantwoordelijk werk binnen de Transport & Logistieke wereld;
  • Een plek in onze Practices t.b.v. kennisdeling;
  • Een vaste baan met een marktconform salaris;
  • Je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen;
  • Je toegang tot de CGI Academy waar je trainingen kunt volgen, want jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk.

IT and business consulting services | CGI NL (cginederland.nl)