MyBrand BDA

Als je als Business Consultant bij myBrand aan boord stapt, dan zal je al snel ontdekken waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Jouw 400+ collega’s gaan er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen, maar ook staat je eigen ambitie centraal. Lees er meer over in het ambitieverhaal van Yolanda. Ondanks onze groei blijven wij een informele organisatie. Je kunt bij ons bij iedereen aankloppen, een typerende open en informele werksfeer dus.

Wij zoeken

Heb jij ervaring met het doorgronden en verbeteren van bedrijfsprocessen? Of heb je kennis van ERP systemen en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan is dit een mooie kans. Als je bij myBrand aan de slag gaat dan bespreken we samen met jou in welke rol jij het beste tot je recht zult komen. Jij zit aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Natuurlijk zijn gedrevenheid, ervaring en opleiding van belang, maar gezelligheid, goed samenwerken en “de match” met myBrand vinden van zeker zo’n groot belang.

Dit is wat we je bieden

Als jij voldoende “matcht “ met  myBrand gaan we samen zorgen dat je zo goed mogelijk land binnen myBrand en gaan we je helpen, om de fijne kneepjes van het consultancy vak te leren. Het grootste deel hiervan vindt on-the-job plaats. Daarnaast bieden we je:

 • Toffe en inspirerende opdrachten bij aansprekende klanten.
 • Continu begeleiding.
 • Interactieve kennissessies met collega’s uit het vak.
 • Persoonlijke aandacht van directie, teamleider en interne coach.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei passend bij jouw ambitie.
 • Werken bij de best gewaardeerde SAP dienstverlener.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.
 • Dichtbij huis werken!

Meer informatie

Wat is jouw ambitie? | Werken bij myBrand

Kodision

Bij Kodision helpen we de overheid om goed te zorgen voor burgers zoals jij en ik. Dat doen we door altijd te blijven leren, onze kennis te delen en toe te passen. Wij weten echt alles van digitale ontwikkelingen voor de overheid. Die kennis passen we toe voor onze klanten. Dat scheelt hen tijd, geld en kopzorgen.

Wij zoeken:
IT consultants die werken aan het implementeren van onze softwareproducten bij de klant. Je bent het gezicht van Kodision, adviseert en ondersteunt klanten en helpt processen te digitaliseren. Je bent proactief, communicatief sterk en denkt actief mee met jouw klant. Je bent resultaatgericht, neemt verantwoordelijkheid en bent kritisch op de kwaliteit van je werk.

Wij bieden:

 • Werk bij een gezellig en enthousiast team.
 • Je bent de schakel tussen de business en de techniek en hebt daarom veel contacten en lekker veel afwisseling.
 • We gaan voor een vast contract na de werkervaringsperiode vanuit de HAN.
 • Allereerst starten we met een inwerktraject vanuit de Kodision Academy om je op weg te helpen! We besteden veel aandacht aan je ontwikkeling.

Kodision levert software en advies voor de digitale overheid

Freave

Freave ontwikkelt maatwerk software die bedrijven helpt om te groeien. Door nauw samen te werken en verder te denken dan de daadwerkelijke opdracht, leveren wij software die het verschil maakt. Met een jong en talentvol team is Freave dé softwareontwikkelaar van de Achterhoek. We zijn flexibel, innovatief en nieuwsgierig en willen elke dag een beetje beter zijn dan gisteren, omdat we geloven dat ontwikkeling nooit stopt.

Wij zoeken:
• Backend developers die bedreven zijn in PHP (o.a. Laravel & WordPress).
• Frontend developers die goed overweg kunnen met (uiteraard) HTML, CSS, JS en aanvullend Bootstrap, Tailwind, VueJS.
• Tevens werken we met Git, Ansible en moderne deploymenttools.

Wij bieden:
• Een goed salaris en een reiskostenvergoeding;
• (Heel veel) lol in je werk met een leuk team om je heen, want dat vinden we net zo belangrijk als het werk zelf;
• De beste tools om jouw leven als developer makkelijker én leuker te maken;
• De ruimte om jezelf te ontwikkelen en fouten te maken, zodat je steeds beter wordt in wat je doet;
• Aandacht voor jouw persoonlijke doelen. We kijken naar wat jij wil leren en stemmen je loopbaan bij Freave daarop af.

Home – Freave

Fellowmind

Wij zijn Fellowmind. Ons doel is om mensen met plezier met technologie te laten werken en technologie vóór hen te laten werken. Met ruim 400 collega’s in Nederland werken we iedere dag met innovatieve Microsoft-technologie aan het succesvol maken van klanten in uiteenlopende branches.

Onze mensen staan aan de basis van ons succes. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat betekent: geen strakke hiërarchie en volop kansen om jezelf continu te ontwikkelen.

Wij zoeken:

Software Developers of Low-Code Developers met gevoel voor IT én voor business. Onze basis zijn de Microsoft Dynamics 365 Business apps en het PowerPlatform. Dit verrijken wij met slim maatwerk en uitdagende integraties gerealiseerd binnen Microsoft Azure.

Je kunt goed samenwerken en bent leergierig en creatief. Je houdt ervan om jezelf te blijven ontwikkelen en deelt graag jouw kennis met jouw collega’s.

Tools en technieken waar onze developers mee werken: .Net Core, C#, Javascript (Typescript, React), Azure Functions, Queue’s, Webjobs.

Wij bieden:

Natuurlijk bieden we jou een fijn arbeidsvoorwaardenpakket. Salaris, vervoersregeling, vakantiedagen en pensioen zijn, vanzelfsprekend, goed geregeld!

We bieden jou een plek om jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt goed begeleid en we helpen je om door te groeien binnen het Microsoft werkveld. Door trainingen en kennissessies leer je steeds meer en er is er altijd wel iemand om mee te sparren!

En er wordt niet alleen hard gewerkt samen. ‘Serious about fun’ is één van onze kernwaarden en dat is niet voor niets…!

Fellowmind zet technologie in om verbindingen te realiseren (fellowmindcompany.com)

Data2Track

Data2Track is de schakel tussen Fleet en management. Even makkelijke beschreven; wij zijn verantwoordelijk voor alle communicatie tussen de planning/directie en chauffeurs binnen een transportorganisatie. Van het verwerken van ritgegevens door de chauffeur in onze DriversApp, tot het verwerken van data in ons webportal. GPS locatie services, remote uitlezen van tachografen, rijstijlanalyses, berichtenverkeer of digitale verwerking van uren. We leveren maatwerk apps af met maatwerk oplossingen voor onze klanten. We doen en kunnen het allemaal voor honderden klanten, elke dag.

Wij zoeken:

Bij Data2Track zoeken we gemotiveerde mensen die willen groeien in de rol van .NET- of Android developer binnen een compacte organisatie. Een informele plek, waar je echt verantwoordelijkheid draagt, eigen keuzes maakt, waar je belangrijk bent en zelf je carrière pad kan bepalen. Want bij Data2Track is er overlap in taken, wordt er verwacht dat je met klanten in contact staat, dat je meedenkt, oplossingen aandraagt en dat je door het vuur gaat zoals collega’s dat voor jou doen.

Wij bieden:

Wij bieden een informele werkplek waar je jezelf kunt zijn en de ruimte hebt om dingen op je eigen manier in te vullen. Uiteraard is er begeleiding en zijn er kaders. Maar we stimuleren eigen initiatief, creativiteit en ‘ownership’. Daarnaast bieden we een prima salaris, arbeidsvoorwaarden en uitstekende lunch. Verwacht een gezellige werksfeer waar tijd is voor een dolletje, maar waar ook hard gewerkt wordt.

Data2Track | De schakel tussen Fleet en management (d2t.nl)

Tinx-IT

Wij zijn Tinx-IT uit Ede en wij zijn een vertrouwde adviseur sinds 2008 en integratiespecialist in ERP + E-commerce/marketplaces/POS oplossingen. Onze core business is het ontwikkelen en implementeren van standaard softwareoplossingen om platformen (met name webshops) zoals Magento, Shopify, WooCommerce, CloudSuite, ChannelEngine en MplusKASSA te integreren met Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP. Dit doen wij dagelijks met veel passie en plezier voor meer dan 300 klanten wereldwijd. Onze software is ontwikkeld voor retailers, groothandels, distributeurs en fabrikanten om hun bedrijfsgroei te stimuleren.

Wij zoeken
Data integratie Consultant ERP & E-commerce.
Als Integratie Consultant zorg je ervoor dat de Tinx E-Commerce Connector wordt geïmplementeerd volgens de afgesproken technische vereisten bij onze klanten. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat voorraad updates met de juiste berekening verstuurd worden, nieuwe klant registraties op het web worden aangemaakt als klant in Business Central. Kortom jouw passie ligt in het juist overbrengen van data tussen 2 verschillende systemen. Wij hebben een zeer divers klantenbestand, dus je kunt veel kennis opdoen bij onze klanten in de meest uiteenlopende branches.

Je hebt interesse in IT, E-commerce en bent bereid om veel technische kennis op te doen via je collega consultants. Bij voorkeur ben je analytisch, proactief, ondernemend en klantgericht. Heb je al kennis van Microsoft Dynamics Business Central, JSON, XML, REST, SOAP, Postman dan is dat een enorme pré en anders zorgen wij ervoor dat je die kennis vergaart middels opleidingen en interne cursussen. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must!

Wij bieden

 • Goede arbeidsvoorwaarden: 26 vakantiedagen (+ loyaliteitsdagen voor ieder gewerkt jaar), laptop, mobiele telefoon (vergoeding), pensioenregeling
 • Parttime werken mogelijk: minimaal 32 uur
 • Een innovatief bedrijf met een informele werksfeer en korte communicatielijnen
 • Training en opleidings traject:
 • MB-800: Microsoft Dynamics 365 Business Central Functional Consultant
 • API- cursus: SOAP + REST
 • Cursus Magento | Shopify |WooCommerce
 • Flexibele werktijden en volop mogelijkheden tot hybride werken (kantoor + thuis)

The Identity Managers

Wij helpen we onze klanten met het organiseren van toegang en beveiliging. Dit wordt ook wel Identity and Access Management (IAM) genoemd. Dit doen we bij Jumbo, Rabobank, CZ Groep, Loavies, Zuyderland en Friesland College. We werken organisatiebreed, zodat de klant controle krijgt over wie, wat, wanneer en waarom mag binnen de organisatie. Zo minimaliseren we de risico’s, leggen we de verantwoording daar waar het hoort en verminderen we handmatige handelingen. We bestaan inmiddels uit bijna 30 Fte, die allemaal het Identity Managers-DNA hebben.

Wij zoeken
Bij ons staan medewerkers écht op de eerste plaats en wat we doen, doen we goed. We zoeken functionele en technische Identity Managers in de dop, die zich samen met ons willen ontwikkelen. Een IT-opleiding, ervaring of affiniteit, het mag allemaal, zolang je maar ons DNA hebt en volwassen en contentieus genoeg bent om het goed te willen doen. En natuurlijk slim en getalenteerd! Je bent bereid om je collega’s te helpen en van ze te leren.

Wij bieden
Naast een fantastisch opleidingstraject krijg je een goed salaris en pensioen. Je hebt recht 27 vakantiedagen per jaar, bij ziekte betalen we jouw salaris gewoon door. Je telefoon en internet thuis betalen wij, net als alle andere zaken die jij nodig hebt. Als er sprake is van woon-werkverkeer dan heb je recht op een leaseauto. Ben je op 31 december bij ons in dienst? Dan is de kans groot dat je in het jaar erop maandelijks een mooie bonus krijgt, bovenop je salaris.

THE IDENTITY MANAGERS – Identity & Access Management professionals

Ministerie van Defensie – C2ostCo

Command en Control ondersteuningscommando(C2OstCo)
Verbindingen zijn bij het uitvoeren van militaire missies letterlijk van levensbelang. Er gaat dan ook geen missie van start of de verbindingsdienst/C2OstCo is er bij. Het C2OstCo levert in de breedste zin van het woord de communicatieverbindingen voor de Landmacht, bedrijft elektronische oorlogsvoering en is verantwoordelijk voor militaire automatisering in het kader van “command en control”. Ook wij willen dat ons bericht aankomt: Nuntius Transmittendus, het bericht moet door.

Wij zoeken:

Wij zoeken collega’s die aan de slag willen als netwerk- of communicatie specialist. Je draait mee in een team en gaat na je opleiding(en) mee op oefeningen of inzet. Hiervoor verwachten wij van jouw doorzettingsvermogen en de wil om persoonlijk te groeien als mens en als militair. Hiervoor is van ons van belang dat je een teamspeler bent die betrouwbaar en integer is.

Wij bieden:

Jouw een dynamische werkplek en fijne collega’s die samen met jouw opdrachten willen uitvoeren. Je krijgt een vast contract en afhankelijk van jouw rol en functie een bijbehorend salaris die de eerste 4 jaar aangevuld wordt met een aannamepremie van 3600 euro bruto per jaar. Daarnaast bouw je, afhankelijk van het aantal dienstjaren, een persoonlijk opleidingsbudget op. Ook krijg je nog o.a. een goede verlofregeling, eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Werken aan vrede & veiligheid – WerkenbijDefensie.nl

ALTEN

ALTEN is een vooraanstaand consultancy bedrijf in de IT en Technology. Binnen ALTEN staan mensen en een passie voor techniek centraal en helpen wij onze consultants zich te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Als consultant zie je uiteenlopende klanten en projecten, werk je samen met seniors, mediors en juniors, coach je elkaar en heb je vooral plezier. We bieden de kracht van een groot bedrijf met de sfeer van een kleiner bedrijf.

Wij zoeken
Een gedreven developer met een passie voor techniek en de ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Leergierig, ondernemend en sociaal zijn kernwoorden die vertrouwd voelen. Snel kunnen schakelen en verschillende omgevingen willen zien spreken je aan.

 • Wij bieden
 • Verschillende, uitdagende projecten
 • Ontwikkeling op technisch vlak in door jou gekozen richting
  • Trainingen via onze eigen ALTEN Academy
  • Coaching van seniors
  • Kennissessies met experts
 • Een gezellig en gedreven team
  • Maandelijkse meeting
  • Team events, zoals quizzen of een (board)gamenight
 • Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding

Meer informatie
www.alten.nl
www.linkedin.com/company/alten-nederland/

Axians

Axians, ICT with a human touch! Axians is een netwerk van ca. 25 kleine teams (gemiddeld 40-50 medewerkers per unit) op verschillende locaties in Nederland, maar ook internationaal. Wij zijn een veelzijdige specialist in digitale transformatie en zetten de mens en de beste technologie centraal om samen met onze klanten werk en leven te verbeteren. In een wereld die meer dan ooit verbonden is. Wij werken op een manier die empowered is, verantwoordelijk, ondernemend, vertrouwend & transparant, solidair.

Wij zoeken
Slimme puzzelaars die eigenlijk al lang weten dat ze een passie hebben voor ICT en wat je er allemaal mee kan. Je hebt je wel eens verdiept in bepaalde programmeertalen, misschien heb je het boek JAVA voor dummies zelfs wel in je kast staan. Je wilt graag een goede software ontwikkelaar worden en snapt dat je dit pas echt leert van de ervaren rotten in het vak. Waarde toevoegen als software ontwikkelaar, dat kan bij ons team en in onze open cultuur.

Wij bieden
In onze business unit in Zaltbommel werk je in een divers team van integratie specialisten op verschillende projecten. Wij optimaliseren informatievoorziening en gaan voor meesterschap en het leveren van toegevoegde waarde voor klanten zoals Landal GreenParks, KLM Catering Services en Stichting De Alliantie. We doen dit op een inclusieve manier. Werkgeluk en ontwikkelmogelijkheden, zowel technisch als op human skills vlak, staan hoog op de agenda. En daarbij is fijn samenwerken en de nodige fun heel belangrij! Oh ja, onze arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.

Meer informatie

www.axians.nl