AgroVision

AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector. We reageren snel op nieuwe ontwikkelingen, gewijzigde wetgeving in de sector en de verzoeken en suggesties van onze klanten. Meer dan 20.000 agrariërs en bedrijven in de agribusiness, verspreid over meer dan 24 landen, gebruiken dagelijks onze producten. Het is onze missie om het boeren makkelijker te maken, door boeren te helpen met wet- en regelgeving en goede inzichten in wat er speelt op het bedrijf.

Wij zoeken:

Iemand met een no-nonsense instelling, die energie krijgt van werken in teamverband en sterke communicatieve vaardigheden heeft. Daarmee zou je de ideale kandidaat zijn als versterking voor ons Dairy scrum team. Onze scrum teams zijn volledig verantwoordelijk voor het software ontwikkelproces, vanaf het verzamelen van requirements t/m het begeleiden van de uitrol naar productie. Het team heeft veel ervaring met een gemiddelde werkervaring van 16 jaar. Qua technieken werken we primair met .NET (C#) en Angular, we zullen je uiteraard begeleiden om deze technieken te leren.

Wij bieden:

 • Een casual werkomgeving, met ruime richtlijnen waarbinnen je met je team de vrijheid krijgt te bepalen hoe je jouw werkzaamheden uitvoert.
 • Mogelijkheden om aan je persoonlijke ontwikkeling te blijven werken, bijvoorbeeld met maandelijkse gastlezingen over verschillende technologietrends en innovaties.
 • 30 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en ongeacht de prestaties van het bedrijf een vaste bonus van 8% (13e maand).
 • De flexibiliteit om 40% van je werktijd vanuit huis te werken, met een compensatie voor thuiswerken en reizen naar kantoor.

Voor meer informatie, neem contact op met Bjorn Veldhuis, Manager Innovations, via b.veldhuis@agrovision.com of 0570-664145

Iquality

In 1994 begon Iquality als een kleinschalige organisatie waarbij vertrouwen, integriteit en slimme digitale oplossingen centraal stonden. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met 60+ collega’s, maar onze kernwaarden zijn niet veranderd!
In een open en eerlijke samenwerking helpen we continu organisaties te innoveren. We brengen opkomende technologieën samen en voegen toe wat er niet is. De uitkomst is een unieke digitale oplossing met waarde voor mens en maatschappij. Het is onze ambitie om samen met onze klanten en partners ontdekken waar mogelijkheden liggen om deze te vertalen in software, apps of websites en deze voortdurend te ondersteunen.

Wij zoeken
Als full stack developer denk je mee over strategische oplossingen en weet als geen ander hoe verschillende tools en software samen een stack vormen die aansluit op de ambities van de klant. Je hebt een sterke focus op het creëren van een optimale user experience en interactie. Jij ziet wat er moet gebeuren, je houdt je collega’s  scherp en je zoekt graag naar de best mogelijke oplossing. 

Daarnaast weet jij collega’s te inspireren en te motiveren. Je neemt initiatief om bij te dragen aan de kennisdeling binnen Iquality. Denk hierbij aan het organiseren van hackathons en deep dive sessies. Kortom, je krijgt bij ons de mogelijkheid om het beste uit jezelf en uit anderen te halen.

Jij…
Hebt ervaring met één of meerdere van deze skills:

 • Agile/Scrum;
 • Git/Gitflow;
 • HTML, CSS en JavaScript;
 • ReactJS (Native) en/of VueJS;
 • .NET Core en/of NodeJS.
 • Beschikt over professionele en intellectuele capaciteiten van hbo/wo-niveau.

Daarnaast weet jij met jouw communicatieve vaardigheden jouw mening juist over te brengen. Jij kan mensen overtuigen van jouw oplossingen en deze zelfstandig, of samen met het scrum-team, implementeren. Hebt een klantgerichte houding en pragmatische aanpak.

Wij bieden
Wat wij jou bieden…

 • Werken op een manier die voor jou werkt. In 52Nijmegen op de Novio Tech Campus in Nijmegen, de Lichttoren in het centrum van Eindhoven of gewoon vanuit huis;
 • Alle kantoren bevinden zich vlak bij een treinstation (én goed bereikbaar met de auto of fiets);
 • Je krijgt een thuiswerkvergoeding en alles wat je nodig hebt om thuis  comfortabel te werken;
 • Tijd en ruimte om jezelf en collega’s te ontwikkelen;
 • Bezoeken van congressen, zoals JSWorld en Netcoreconf;
 • Een fijne organisatie waar waardering & persoonlijke betrokkenheid de boventoon voert en waar je hoofd boven het maaiveld uitsteken gewaardeerd wordt;
 • Gezellige bedrijfs- en teamuitjes;
 • Wandelingen door het centrum van Eindhoven of het Goffertpark in Nijmegen tijdens de lunch. 

Meer informatie
Daphne Maasland, daphne.maasland@iquality.nl.

Actemium

Logo Actemium

Over Actemium
Logistiek kan altijd beter, zeker in een wereld die voortdurend in beweging is. Bij  Actemium in Zevenaar ontwikkelen we logistieke automatiseringsoplossingen. We maken deze op maat voor onze klanten. We brengen logistiek advies uit, realiseren mobiele applicaties, leggen industriële draadloze netwerken aan en maken koppelingen naar ERP-systemen. Hiermee helpen wij onze klanten met hun logistieke dienstverlening. Zo maken zij het verschil in een omgeving die steeds sneller verandert. Onze business unit in Zevenaar is onderdeel van Actemium, het netwerk van VINCI Energies voor de industrie. In totaal werken wij wereldwijd met 20.000 collega’s aan het verbeteren van de operationele processen van onze klanten. De business unit in Zevenaar bestaat uit een team van ongeveer 50 collega’s met wie we iedere dag bijdragen aan een stapje vooruit in de logistiek van onze klanten.

Wij zoeken
Bij Actemium wil je werken! Samen met je team werk je aan veelzijdige projecten voor onze klanten. Je buigt je over complexe logistieke processen en bent van begin tot het eind betrokken. Smart devices, robots en AI zijn niet meer weg te denken en jij kan daarin het verschil maken! Je ontwerpt, bouwt en implementeert software en denkt mee over logistieke oplossingen. Na het ontwikkelen en configureren test je de software en die van je collega’s in een fysieke testopstelling. Daarna test je deze bij de klant en stel je het in bedrijf. Jouw software zorgt ervoor dat de klant het verschil kan blijven maken in een steeds sneller veranderende wereld.  

Vrijheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. Op kantoor ontmoeten we elkaar en als je er dan toch bent vul je de pauze met een potje tafelvoetbal of darten. En lekkere wandeling kan natuurlijk ook. Thuiswerken is bij ons breed omarmd! Dus ook na corona blijven we flexibel en hebben we veel aandacht voor de juiste balans.  Zodra je omscholingstraject is afgerond stroom je bij ons in. We koppelen je aan een ervaren Software Engineer die jouw mentor zal zijn gedurende je inwerktraject. Tijdens je inwerktraject maak je kennis met onze organisatie, je nieuwe collega’s en leer je te werken met onze systemen. En zodra het kan ga je zelfstandig aan de slag!  Wil je werken in een informele, internationale organisatie waar veel ruimte is voor groei, ontwikkeling en ondernemerschap? Laten we dan met elkaar in gesprek zijn en de mogelijkheden de bespreken!

Meer informatie:
https://www.werkenbijactemium.nl

Wij zijn onderdeel van Vinci Energies: https://www.vinci-energies.nl/nl/

Polteq

Wij zijn Polteq de software testspecialisten in (Oost) Nederland!

Iedereen kent wel voorbeelden van software die niet goed (genoeg) werkt. Van crashende iOS of Android apps tot noodzakelijke software updates in auto’s en vliegtuigen om grote problemen te voorkomen. Onze Polteq collega’s werken dagelijks voor verzekeraars, overheidsinstanties, de defensie industrie, banken, supermarktorganisaties, vliegtuigmaatschappijen, pensioenuitvoerders en eCommerce bedrijven om belangrijke applicaties te testen.
In Oost Nederland detacheren we onze collega’s bij opdrachtgevers in Gelderland en Overijssel. Onze organisatie bestaat sinds 2000 en is sindsdien een bekende naam geworden in de IT in Nederland en daarbuiten. Onze oprichter en naamgever, Martin Pol, is dé auteur van het boek over gestructureerd software testen in Nederland en daar zijn we trots op!

We omschrijven ons als een informele organisatie waarbij we graag iedereen bij voornaam kennen. Zoals een collega altijd zegt: “zolang ik nog met het noemen van mijn voornaam herkend wordt aan de telefoon is Polteq nog de organisatie waar ik mij als persoon prettig voel”.

Wij zoeken
Ben jij een pietje precies? Ben jij de gestructureerde, analytische professional die het leuk vindt om met software bezig te zijn maar ook graag communiceert met anderen? Vind je programmeren leuk maar wil je er niet de hele dag mee bezig zijn? Help je organisaties graag om betere software te maken?
Ben jij degene die snel foutjes op websites en teksten ontdekt of zich ergert aan gebruikersonvriendelijke software? Dan is werken bij Polteq wellicht iets voor jou!

Als Polteq’er neem je jouw specialisme als softwaretester mee naar onze opdrachtgevers en help je hen om de kwaliteit van software inzichtelijk te maken en te verbeteren. Uiteraard geven we je daarvoor de kennis en praktische handvatten om dit goed te kunnen doen. Je maakt onderdeel uit van de Agile teams bij opdrachtgevers en bereidt, op basis van de software specificaties, testgevallen voor en voert deze uit. Je werkt met tooling en als je daartoe interesse hebt breid je testautomationtooling uit! Ook ben je vaak de spin-in-het-web tussen het programmeerteam en de gebruiker/opdrachtgever en zorg je voor de communicatie tussen alle belanghebbenden.

Wij bieden
Wij bieden je een afwisselende baan als software tester waarbij je werkt op het snijvlak van de technische en menskant van IT. Uiteraard gooien we je niet gelijk in het diepe. Na het Make IT Work traject verzorgen wij nog enkele extra trainingen (denk aan: ISTQB en testen van API’s met Postmen) om je helemaal klaar te maken voor de start. Na jouw start als Polteq collega stopt jouw ontwikkeling natuurlijk niet. Tijdens de uitvoering van jouw werk bij onze opdrachtgevers helpen we je met jouw verdere ontwikkeling. Daarnaast organiseren we een brede set aan opleidingen om iedere collega verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Als detacheerder bieden wij je een afwisselende set aan opdrachtgevers die jou in staat stellen om elke keer een kijkje in een andere keuken te nemen. Gemiddeld duurt een opdracht een jaar, genoeg om alles te leren bij die opdrachtgever. Veel van onze opdrachtgevers werken hybride. Dit betekent dat 50% van de tijd gewerkt wordt op kantoor, 50% van de tijd werkt onze Polteq collega vanuit huis. Om goed thuis te kunnen werken hebben we een thuiswerkplekvergoeding. Oh ja, niet onbelangrijk, als je bij ons start krijg je natuurlijk direct een vast salaris en een arbeidsovereenkomst met leaseauto.

www.Polteq.com

Werken bij Polteq, werken bij dé testspecialist | Polteq, passie voor testen

ZorgNed

ZorgNed is betrokken bij aansprekende projecten in het publieke domein waar ICT-kennis en kennis van processen bij elkaar komen. Als middelgroot bedrijf zijn we klein genoeg om snel en flexibel te reageren en groot genoeg om software ontwikkeling en dienstverlening op professionele wijze aan te pakken.
Gezien het grote aantal gemeenten dat voor ZorgNed kiest en gezien ons stabiele personeelsbestand ‘’doen we iets goed’’. Dit neemt niet weg dat onze overtuiging blijft dat het altijd nog beter en slimmer moet kunnen.

Wij zoeken
We zoeken een ontwikkelaar die zijn technische kennis wil inzetten om voor onze gebruikers goede en prettig werkende software te maken. We werken aan producten die zich in de markt al langere tijd bewezen hebben. Functioneel en technische is onze software steeds in ontwikkeling. Je bent betrokken bij het volledige proces van ontwerp tot en met testen. Hierbij is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
De ontwikkelaars werken in teamverband samen met een ontwerper, productmanager en lead-developer aan de software.

Wij bieden
Dit is wat Björn, een van onze medewerkers, erover zegt:
Nadat ik klaar was met mijn studie, heb ik rondgekeken bij grote bedrijven: ik kreeg het idee dat je daar echt een nummer bent. Toen ik deze vacature zag, sprak me aan dat het een kleiner bedrijf is. Desondanks maken we wel complexe software. Het zelfstandige spreekt me aan, het werk wordt hier niet voor je uitgekauwd: je mag hier zelf nadenken over het product. Sterker nog: we hebben juist graag dat je zelf nadenkt.

ZorgNed automatisering

Kadaster

Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Het houden van openbare registers en het bijwerken van de Basisregistratie Kadaster en Basisregistratie Topografie is onze wettelijke taak. Ook houdt het Kadaster de coördinaatpunten in het landschap bij: het Rijksdriehoeksstelsel.
Alle gegevens die we registreren zijn beschikbaar voor iedereen.
Boven de grond registreert het Kadaster gegevens van woningen, schepen, luchtvaartuigen, percelen en wegen. Onder de grond doen we dat voor netwerken van kabels en leidingen.
Naast de rol van registeren, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart.

Wij zoeken
We zoeken gedreven software engineers! Specifieke IT-kennis is geen vereiste, interesse in IT wel. Het belangrijkste is dat jij je wilt ontwikkelen tot software engineer en plezier krijgt in jouw opleiding en werk. We zoeken mensen die interesse hebben in deze veranderende, digitale wereld en wilt meewerken in diverse IT-projecten en werkzaamheden op het gebied van software en data.

Wij bieden
Uiteenlopende functies in de richting van software engineering in een dynamische en prettige werkomgeving op het gebied van GEO en ICT. Wij stimuleren altijd persoonlijke ontwikkeling en leren.

Werken bij | Het Kadaster (werkenbijhetkadaster.nl)

Agri Information partners

Een unieke partner in het tot waarde brengen van ICT- oplossingen voor het agrarische bedrijfsleven. We richten ons op bedrijven die (internationaal) vooroplopen op het gebied van plantveredeling. We profileren ons met de kennis van de sector, maar minstens zo belangrijk is de aansluiting bij de cultuur van onze klanten.

We zijn een rechttoe rechtaan bedrijf. Eenvoudige structuur, veel ruimte om jezelf te ontplooien. Je onderhoudt je eigen relaties op basis van vertrouwen en een no-nonsense aanpak. We creëren ruimte voor het uitwerken van nieuwe ideeën. Je collega’s denken graag met je mee, ze zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij zoeken

Houd je van het maken van mooie code, weinig overhead en ruimte om te werken aan nieuwe ideeën en technieken?

Werkzaamheden

• Bouwen aan de front-end en/of back-end van onze webapplicaties E-Brida en Mercado binnen ons product ontwikkelteam
• Bouwen aan maatwerk applicaties voor onze klanten maken in de verschillende maatwerk teams
• Het ontwerpen/uitwerken van oplossingen voor onze klanten op basis van een functioneel ontwerp.
• Code reviews uitvoeren en het schrijven van unit- en performancetesten.

Jouw sterke kanten

• Goede communicatieve vaardigheden.
• Interesse in webapplicatieontwikkeling, bij voorkeur met C#
• Interesse in modern JavaScript frameworks als Angular, Aurelia, Vue.

Wij bieden

• Uitdagend werk in een platte, kleine organisatie met korte lijntjes.
• Leuk werk en een flexibele werkomgeving en werktijden.
• Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen; opleiding, leren en onderzoek heeft een vaste plaats.
• Goede arbeidsvoorwaarden.

Dé IT-specialist voor veredelaars, certificeerders en agri & food (agripartner.nl)

Perplex Digitial b.v.

Voor onze opdrachtgevers zijn we geen leverancier, maar een partner. We werken met vaste teams, die bestaan uit de juiste mix van specialisten: strategen, online marketeers, webdesigners, redacteuren en programmeurs.

Bij Perplex helpen we klanten met verschillende digitale (technische) uitdagingen. Van het uitdenken van een online platform tot het maken van een functioneel ontwerp en van programmeren tot UI/UX. Dit alles met als doel de digitale oplossingen van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Wij zoeken

Of je jezelf nou developer, software engineer of ontwikkelaar noemt… maakt ons niet uit. Het gaat erom dat je, net als wij, een passie hebt voor het aangaan van digitale (technische) uitdagingen. Ben jij ook van het credo: hoe complexer hoe beter? En wil jij samen met ons het verschil gaan maken in de digitale wereld? Mooi!

Wij bieden

 • Marktconform salaris
 • Contract voor minimaal 32 uur
 • Vergoeding van eventuele reiskosten
 • Tijd voor ontspanning: 25 vakantiedagen als je full time werkt
 • Ruimte voor ontwikkeling: tijd, begeleiding én een jaarlijks ontwikkelbudget
 • Een lichte, moderne werkplek in het centrum van Arnhem, goed bereikbaar met het OV
 • Plezier tijdens (team)uitjes, feestjes, een jaarlijks verrassingsweekend en inspiratiedagen

Doelgerichte website of aansprekende campagne realiseren? (perplex.nl)

Nobilex

Software krijgt een steeds prominentere rol in het Notariaat. Daarmee wordt de invloed van software leveranciers groter. Wij geloven dat er bij deze invloed ook een serieuze verantwoordelijkheid hoort. Daarom zijn wij een organisatie die niet software ontwikkelt voor het Notariaat, maar met het Notariaat. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wij geen winstoogmerk hebben. Ontwikkeling, verbetering staat centraal.

Nobilex bestaat uit 30 professionals die zich vanuit huis, op locatie bij de klant, en soms in een verzamelgebouw inzetten voor het notariaat

Wij zoeken

Wij zoeken customer success managers. Servicegerichte mensen die in processen kunnen denken. Die wakker worden om mensen blij te maken. Iemand die met de klant meedenkt, buiten de kaders van de eigen functie. Als jij een klant kan helpen door net even te wijzen op die handige sneltoets combinatie in Word, dan doe je dat, ook al heeft dat niets met Nobilex te maken.

Wij bieden

Je draait mee in een ervaren customer success team dat vragen van klanten oppakt, zowel op afstand als op locatie. Krijg je een vraag vaker? Dan maak je snel een screencast. Blijkt iets in ons product onduidelijk? Dan denk je mee over de ontwikkelwens.
Je krijgt veel vrijheid om je eigen werkzaamheden op te pakken. Je werkt van waar jij het meest effectief kan zijn. In overleg met je team kan je ook op flexibele tijden werken.
Je wordt ondergedompeld in de boeiende wereld van het notariaat. Je werkt op het snijvlak van juridische oplossingen en IT. En dat in een enthousiast en ervaren team.

Nobilex Home

Mantel

De beste en meest populaire fietsenwinkel in Nederland! In Nederland hebben we vier (binnenkort 5) Superstores en zeven Servicepunten waar klanten fysiek terecht kunnen. Daarnaast hebben we de Mantel.com webshop waarin we in vijftien landen verkopen, in acht verschillende talen.

Wij zoeken

Back-end en front-end developers die zich samen met ons, in een bestaand IT product team, willen ontwikkelen. Daarbij lijkt het je interessant om te werken aan oplossingen voor onze webshop (mantel.com), onze systemen in de winkels (retail) en alles wat in ons distributiecentrum (logistiek) nodig is om de bestellingen van onze klanten te verwerken en het magazijn gevuld te houden.

Wij bieden

Een jong en enthousiast tech-team in Arnhem, bestaande uit 17 mensen en verschillende disciplines. Denk daarbij aan Front-End Developers, Back-End Developers, Informatie Analisten, UX-Designers en Product Owners. We maken als team bijna alle Mantel systemen zelf: van onze webshop en de verschillende modules om ons distributiecentrum draaiende te houden tot het kassasysteem en de digitale prijskaarten in de winkels. Met jouw werk help je daardoor klanten, maar ook collega’s zoals logistiek medewerkers, inkopers, winkelmedewerkers, fietsenmakers, marketeers, vertalers en ga zo maar door.

Werken bij Mantel