Skip to content

ZorgNed

Zorgned

ZorgNed is betrokken bij aansprekende projecten in het publieke domein waar ICT-kennis en kennis van processen bij elkaar komen. Als middelgroot bedrijf zijn we klein genoeg om snel en flexibel te reageren en groot genoeg om software ontwikkeling en dienstverlening op professionele wijze aan te pakken.
Gezien het grote aantal gemeenten dat voor ZorgNed kiest en gezien ons stabiele personeelsbestand ‘’doen we iets goed’’. Dit neemt niet weg dat onze overtuiging blijft dat het altijd nog beter en slimmer moet kunnen.

Wij zoeken
We zoeken een ontwikkelaar die zijn technische kennis wil inzetten om voor onze gebruikers goede en prettig werkende software te maken. We werken aan producten die zich in de markt al langere tijd bewezen hebben. Functioneel en technische is onze software steeds in ontwikkeling. Je bent betrokken bij het volledige proces van ontwerp tot en met testen. Hierbij is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
De ontwikkelaars werken in teamverband samen met een ontwerper, productmanager en lead-developer aan de software.

Wij bieden
Dit is wat Björn, een van onze medewerkers, erover zegt:
Nadat ik klaar was met mijn studie, heb ik rondgekeken bij grote bedrijven: ik kreeg het idee dat je daar echt een nummer bent. Toen ik deze vacature zag, sprak me aan dat het een kleiner bedrijf is. Desondanks maken we wel complexe software. Het zelfstandige spreekt me aan, het werk wordt hier niet voor je uitgekauwd: je mag hier zelf nadenken over het product. Sterker nog: we hebben juist graag dat je zelf nadenkt.

ZorgNed automatisering