Skip to content

Mantel

Mantel Logo - Make it work - 2x (002)

De beste en meest populaire fietsenwinkel in Nederland! In Nederland hebben we vier (binnenkort 5) Superstores en zeven Servicepunten waar klanten fysiek terecht kunnen. Daarnaast hebben we de Mantel.com webshop waarin we in vijftien landen verkopen, in acht verschillende talen.

Wij zoeken

Back-end en front-end developers die zich samen met ons, in een bestaand IT product team, willen ontwikkelen. Daarbij lijkt het je interessant om te werken aan oplossingen voor onze webshop (mantel.com), onze systemen in de winkels (retail) en alles wat in ons distributiecentrum (logistiek) nodig is om de bestellingen van onze klanten te verwerken en het magazijn gevuld te houden.

Wij bieden

Een jong en enthousiast tech-team in Arnhem, bestaande uit 17 mensen en verschillende disciplines. Denk daarbij aan Front-End Developers, Back-End Developers, Informatie Analisten, UX-Designers en Product Owners. We maken als team bijna alle Mantel systemen zelf: van onze webshop en de verschillende modules om ons distributiecentrum draaiende te houden tot het kassasysteem en de digitale prijskaarten in de winkels. Met jouw werk help je daardoor klanten, maar ook collega’s zoals logistiek medewerkers, inkopers, winkelmedewerkers, fietsenmakers, marketeers, vertalers en ga zo maar door.

Werken bij Mantel