Skip to content

Nobilex

nobilex-240 (002)

Software krijgt een steeds prominentere rol in het Notariaat. Daarmee wordt de invloed van software leveranciers groter. Wij geloven dat er bij deze invloed ook een serieuze verantwoordelijkheid hoort. Daarom zijn wij een organisatie die niet software ontwikkelt voor het Notariaat, maar met het Notariaat. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wij geen winstoogmerk hebben. Ontwikkeling, verbetering staat centraal.

Nobilex bestaat uit 30 professionals die zich vanuit huis, op locatie bij de klant, en soms in een verzamelgebouw inzetten voor het notariaat

Wij zoeken

Wij zoeken customer success managers. Servicegerichte mensen die in processen kunnen denken. Die wakker worden om mensen blij te maken. Iemand die met de klant meedenkt, buiten de kaders van de eigen functie. Als jij een klant kan helpen door net even te wijzen op die handige sneltoets combinatie in Word, dan doe je dat, ook al heeft dat niets met Nobilex te maken.

Wij bieden

Je draait mee in een ervaren customer success team dat vragen van klanten oppakt, zowel op afstand als op locatie. Krijg je een vraag vaker? Dan maak je snel een screencast. Blijkt iets in ons product onduidelijk? Dan denk je mee over de ontwikkelwens.
Je krijgt veel vrijheid om je eigen werkzaamheden op te pakken. Je werkt van waar jij het meest effectief kan zijn. In overleg met je team kan je ook op flexibele tijden werken.
Je wordt ondergedompeld in de boeiende wereld van het notariaat. Je werkt op het snijvlak van juridische oplossingen en IT. En dat in een enthousiast en ervaren team.

Nobilex Home