MyBrand BDA

Als je als Business Consultant bij myBrand aan boord stapt, dan zal je al snel ontdekken waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Jouw 400+ collega’s gaan er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen, maar ook staat je eigen ambitie centraal. Lees er meer over in het ambitieverhaal van Yolanda. Ondanks onze groei blijven wij een informele organisatie. Je kunt bij ons bij iedereen aankloppen, een typerende open en informele werksfeer dus.

Wij zoeken

Heb jij ervaring met het doorgronden en verbeteren van bedrijfsprocessen? Of heb je kennis van ERP systemen en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan is dit een mooie kans. Als je bij myBrand aan de slag gaat dan bespreken we samen met jou in welke rol jij het beste tot je recht zult komen. Jij zit aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Natuurlijk zijn gedrevenheid, ervaring en opleiding van belang, maar gezelligheid, goed samenwerken en “de match” met myBrand vinden van zeker zo’n groot belang.

Dit is wat we je bieden

Als jij voldoende “matcht “ met  myBrand gaan we samen zorgen dat je zo goed mogelijk land binnen myBrand en gaan we je helpen, om de fijne kneepjes van het consultancy vak te leren. Het grootste deel hiervan vindt on-the-job plaats. Daarnaast bieden we je:

 • Toffe en inspirerende opdrachten bij aansprekende klanten.
 • Continu begeleiding.
 • Interactieve kennissessies met collega’s uit het vak.
 • Persoonlijke aandacht van directie, teamleider en interne coach.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei passend bij jouw ambitie.
 • Werken bij de best gewaardeerde SAP dienstverlener.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.
 • Dichtbij huis werken!

Meer informatie

Wat is jouw ambitie? | Werken bij myBrand

Sidekix

Wij helpen onze klanten bij de praktische uitvoering van marketingcampagnes en webshoplogistiek.
Met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we voor klantcontact met impact.

Sidekix is een fulfilmentbureau dat toonaangevende merken helpt om de beste te zijn. Om als held uit de strijd te komen. Het is onze missie om organisaties bij te staan met een onderscheidende en professionele uitvoering van landelijke marketingcampagnes, webshopfulfilment en nog veel meer.
We are on a mission
Onze missie is van iedere klant een held maken. We zien onszelf als de bondgenoot op wie onze klanten altijd kunnen rekenen. Als vakidioten op het gebied van klantcontact willen wij de perfecte aangever zijn van de top vijftig A-merken in Nederland. Immers, every hero needs a sidekick.

Wij zoeken:

Een Data engineer:

Als Data Engineer ga je aan de slag binnen ons team Business Systems. Je maakt data inzichtelijk en beschikbaar voor de klant. Daarnaast werk je samen met specialisten binnen andere vakgebieden om organisatieprocessen te analyseren en waardevolle rapportages te maken. Concreet ga jij:

 • processen meten, analyseren ontwerpen en rapporteren;
 • IT-processen bewaken en beheren;
 • puzzelen! Oftewel: jezelf ontfermen over complexe vraagstukken en meedenken en meewerken aan verbeterprocessen voor de organisatie;
 • kwaliteit en functionaliteit optimaliseren door informatieanalyses, beheeractiviteiten en automatiseringen op te zetten en uit te voeren.

Wil jij doorgroeien? Ook dat is mogelijk bij Sidekix. Jij krijg de ruimte om actief mee te denken op zowel operationeel als strategisch niveau.

Wij bieden:

 • Een leuke baan met uitdaging.
 • een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • reiskostenvergoeding;
 • 27 verlofdagen;
 • een collectieve zorgverzekering;
 • goede pensioenregeling;
 • toegang tot het Sidekix fietsplan;
 • een fitnessregeling;
 • uiteraard de gezelligste teamuitjes;
 • volop doorgroeimogelijkheden;
 • een toffe functie bij een groeiend bedrijf.

Meer informatie:

Facebook: Sidekix | Facebook

Linkedin: (1) Sidekix: mijn bedrijf | LinkedIn

Instagram: Sidekix (@sidekix_heroes) • Instagram-foto’s en -video’s

youtube: Sidekix – YouTube

Process4People

Process4People is een consultancy organisatie met ervaren en energieke low code engineers. Wij maken oplossingen op het Microsoft PowerPlatform: Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Deze oplossingen worden ingezet om het verwerken van businessprocessen binnen bedrijven eenvoudiger en prettiger te maken. Dit doen wij zowel klantspecifiek alsook met een aantal zelf ontwikkelde producten. We werken intensief samen met 2 zusterbedrijven waar we gezamenlijke projecten mee doen en onderling kennis mee uitwisselen.

Wij zoeken:
Een gemotiveerde en leergierige professional die graag in teamverband aan state-of-the-art producten wil bouwen. Dit kan zijn vanuit een technische rol, maar kan ook meer vanuit een (business)consultancy rol, maar ook dan met als uitgangspunt dat je Apps gaat ontwikkelen bij en voor onze klanten.
Max 85 woorden

Wij bieden:
Een werkomgeving waarin de wil om je te blijven ontwikkelen centraal staat, wat zich uit in een grote diversiteit aan verschillende soorten opdrachten. Een team waarin de termen respect, samenwerken en professionaliteit een voorwaarde is om samen tot betere oplossingen te komen. De sfeer is informeel en jeugdig, maar er kan ook hard gewerkt worden. Onze collega’s helpen elkaar want kruisbestuiving maakt ons tot betere consultants en App ontwikkelaars.

Process4People – Process4People

Dimensys

Dimensys is een consultancybedrijf met 140 medewerkers in Nederland en België dat zich specialiseert op het snijvlak van processen en IT. Wij helpen organisaties hun assets, zoals gebouwen, wegen en machines, optimaal te benutten. Wij verbinden onze in-house expertise aan partneroplossingen zoals SAP, GE en Microsoft.
Wij combineren een professionele houding naar buiten met een hechte, persoonlijke werksfeer in onze eigen organisatie. Tot onze klanten rekenen wij onder meer: Heijmans, ProRail, BAM, Lek/Habo, Vitens, Jan Snel, Provincie Utrecht, Eneco, Alliander, Stedin, Philips, ASML en MSD.

Wij zoeken:

Als Process & IT Consultant bij Dimensys geloof jij dat IT een toegevoegde waarde voor bedrijven brengt in het optimaal benutten van hun assets. Jij herkent trends en uitdagingen binnen onze branches en staat klaar om met innovaties en oplossingen daarop in te spelen.

Wij zoeken ambitieuze mensen met interesse in SAP. Jij dompelt je graag onder in de bedrijfsprocessen van klanten en kijkt naar de volledige end-to-end processen. Jij ziet jezelf als dé sparringpartner voor het volledige Supply Chain Management óf Enterprise Asset Management bij de klant.

Om als Dimensys kennisleider te blijven, vind jij het belangrijk om elke dag opnieuw actief bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en met nieuwe innovaties in de SAP-wereld.

Wij bieden:

Automatiseren is mensenwerk. Daarom staat de mens centraal binnen de naam Di-mens-ys én binnen de organisatie. Expertise en teamgeest komen samen bij onze projecten.

Elke dag opnieuw staat kennis van de nieuwste innovaties in de SAP-wereld hoog in het vaandel. Als kennisleider bieden wij je dan ook een volledige opleiding tot Process & IT Consultant, en behaal jij jouw eigen SAP-certificaat.

Onder begeleiding van een eigen coach doe je specialistische kennis op over Enterprise Asset Management en Supply Chain Management. Met onze eigen Dimensys Academy kun jij je te allen tijde verder ontwikkelen. Sterker nog, dit verwachten we ook van jou.
Wij bieden verschillende expertise teams, waarin jij samen met collega’s aan de nieuwste innovaties werkt. Je hebt collega’s die altijd voor je klaarstaan wanneer je dat nodig hebt. We hechten veel waarde aan gezelligheid en contact met collega’s. Zo organiseren we regelmatig personeelsuitjes en sluiten wij de week graag af met een vrijdagmiddagborrel..

Dimensys | Integrated solutions voor de Product & Asset Life Cycle

ITPG

Als gebruiker wil je gewoon ‘je ding’ kunnen doen zonder daarbij afgeleid te worden door allerlei technische beperkingen.

Dat is dan ook precies waar ITPG voor staat. Onze diensten en oplossingen zijn er op afgestemd dat je op een veilige manier kunt samenwerken en je inzicht krijgt en behoudt in je strategische bedrijfsinformatie. Kortom, wij adviseren en begeleiden bedrijven en organisaties bij de inrichting van hun moderne digitale werkplek.

Wij zoeken:
Vanuit ons thema ‘Inzicht in data’ ontwerpen en bouwen we Apps op het Microsoft Power Platform (PowerApps, PowerAutomate, Power BI). In eerste instantie zijn deze Apps bedoeld om de werkprocessen van ITPG te ondersteunen. Maar uiteindelijk gaat het met om het automatiseren van analyses ten behoeve van klanten.

Hiermee ga jij dus aan de slag. Uiteraard word je hierbij begeleid door ervaren collega’s.

Bij werkprocessen moet je denken aan het ontwerpen en ontwikkelen van een App tbv het onboarding proces van nieuwe medewerkers, of een App voor het aanvragen van trainingen uit onze ITPG Academy. En zo zijn er nog tal van processen te bedenken waarbij de inzet van Apps en/of PowerBI dashboards toegevoegde waarde kunnen bieden.

Wij bieden:
Binnen ITPG hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en ontwikkeling en vinden we een persoonlijke sfeer erg belangrijk. De drie kernwaarden van ons bedrijf zijn: kennis, verbinding en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 25 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.

Meer informatie
https://www.it-pg.nl

MyBrand SE

myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. We realiseren deze droom door lange termijn relaties aan te gaan met zowel klanten als medewerkers en door het bieden van een daadwerkelijk geïntegreerde SAP-dienstverlening. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; de 5 kernwaarden van myBrand.

Ben jij degene die waarde toe kan voegen aan myBrand?

myBrand staat voor samenwerken met collega’s. Ervaren collega’s die kunnen bouwen op jarenlange SAP en OutSystems-ervaring, maar zeker ook voor samenwerken met collega’s die net van start gaan en mee kunnen liften op deze kennis en ervaring. We bieden alle ruimte aan groei en ontwikkeling voor SAP Business consultants, data analisten, software engineers en Low code developers. Naast inhoudelijke kennisontwikkeling is er veel aandacht voor coaching en begeleiding.

Je past bij ons als je:

 • als Software Engineer met het Low-code OutSystems platform, bedrijfsapplicaties wil bouwen voor onze aansprekende klanten.
 • als Software Engineer met SAP-ABAP Software code, bedrijfsapplicaties wil bouwen voor onze aansprekende klanten.
 • Gedreven bent om jezelf door te ontwikkelen met een focus op complexe bedrijfsapplicaties en bedrijfsprocessen.
 • Jouw huidige branche ervaring kunt inzetten bij de ontwikkeling van innovatieve low-code en/of SAP applicaties die waarden creëren voor onze klanten.
 • Een HBO of Universitaire opleiding op zak hebt en leren & kennis vergaren als tweede natuur in je hebt.
 • Gezelligheid naast goed en fijn samenwerken ook belangrijk vindt!

Wij hebben je veel te bieden

Allereerst bieden we je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je werkt samen met onze klanten en bouwt zo langdurige klantrelaties op. Daarnaast bieden we je:

 • Toffe en uitdagende OutSystems projecten bij diverse klanten waar je onderdeel bent van een myBrand projectteam.
 • Continu begeleiding.
 • Persoonlijke aandacht van directie, teamleider en interne coach.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei passend bij jouw ambitie.
 • Werken bij een best gewaardeerde dienstverlener.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.
 • Dichtbij huis werken!

Meer informatie

Video OutSystems consultant: https://www.youtube.com/watch?v=Yt27MzfYpTA

Video Business consultant: https://www.youtube.com/watch?v=5qm87ScC4Fw

Flexso

Flexso is al sinds 2004 een strategische en full service SAP Gold Partner met kantoren in België, Luxemburg, Oostenrijk en Nederland. Het succes van Flexso is te danken aan vier stevige fundamenten: Kennis & kunde, investeren in innovatie, open en transparant en betrouwbare partner. Die waren er al bij de start en vormen ook vandaag nog steeds de kern van Flexso.

Wij zoeken

Bij Flexso staat kennisdeling centraal: we helpen klanten met slimme oplossingen en ook collega’s onderling wisselen nieuwigheden uit. Maar met kennis alleen kom je er niet, de motivatie en persoonlijkheid van onze consultants zijn de sleutel tot elk succesvol project. Daarom combineren we steeds de juiste mensen met de juiste oplossingen, helemaal zoals de klant het zelf wil.

Ben je recent afgestudeerd, zoek je een stageplaats of heb je al 20 jaar ervaring? Met de juiste ingesteldheid ben je welkom in ons Flexso team.

Waarom pas jij bij Flexso?

 • Je volgt de laatste trends in je vakgebied op de voet.
 • Je bent positief ingesteld.
 • Je deelt je kennis met klanten en collega’s.
 • Je vormt één team met de klant.
 • Je trekt graag mee aan de kar.
 • Je bent gebeten door SAP-oplossingen.

Waarom past Flexso bij jou?

 • We zoeken naar de juiste balans tussen consultant en klant.
 • We werken aan fantastische projecten.
 • We zijn een betrouwbare partner voor klanten én medewerkers.
 • We moedigen initiatief en proactiviteit aan.
 • We groeien al 15 jaar en blijven investeren in nieuw talent.
 • We bieden de beste omkadering zodat jij je verder kunt ontplooien.

SAP oplossingen die uw bedrijf beter maken – Flexso

NTT Data

Digitale transformatie? Daar kun je als bedrijf niet meer omheen als je voorop wil lopen in jouw industrie. Met de juiste technologie haal je namelijk alles uit je organisatie. Een uitdaging die we bij NTT DATA Business Solutions omarmen. We ontwikkelen, implementeren, beheren en verbeteren SAP-oplossingen en laten ze werken voor bedrijven én voor werknemers.

We Transform. SAP Solutions into Value.

Wij zoeken

Je vindt het interessant om bezig te zijn met veranderingstrajecten en communiceert graag met verschillende mensen. Aanvullend vind je het interessant om bezig te zijn met supply chain management. Je gaat namelijk als consultant aan de slag met het optimaliseren van logistieke bedrijfsprocessen met behulp van SAP. SAP biedt bepaalde systeemoplossingen aan waarbij jij advies aan de klant gaat geven hoe ze hun processen in het systeem kunnen inrichten.

Wij bieden

 • Uitdagende en interessante full-cycle IT-projecten bij toonaangevende organisaties.
 • Je vervult een multidisciplinaire rol binnen projecten, waardoor je jezelf doorlopend ontwikkelt.
 • Een platte organisatiestructuur.
 • Een rol met veel verantwoordelijkheid binnen een hecht team.
 • Ondersteuning van je collega’s.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed salaris.
 • Een goede work-life balance met mogelijkheden om parttime te werken. 32 uur is bijvoorbeeld altijd een optie.

Home|NTT DATA

Simac

Simac is een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1400 mensen werken. Zij zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in een groot deel van Europa. Elk Simac-bedrijf is specialist op een eigen terrein. Wat dat terrein ook is, alle Simac’ers delen dezelfde filosofie: het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen levert betere oplossingen voor de klant op. We hebben er zelfs een aparte term voor in het leven geroepen: Teamnology. Wil jij ook deel uitmaken van Teamnology?

Wij zoeken:

Wij zijn als Simac IT NL de IT-partner voor middelgrote en grote bedrijven die voor hun IT-infrastructuur willen vertrouwen op een professionele partij. Outsourcingsdiensten, managed services, security en cloud computing vormen de kern van de dienstverlening. De klantenset bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit de sectoren retail, healthcare, finance, industrie en overheid.  Wij zijn continue op zoek naar versterking van ons team.

Wil je aan de slag bij Simac IT NL. Voor grote diversiteit aan vacatures, kijk op Werken bij Simac

Wij bieden:

We bieden je een informele organisatie waar de goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen in de groeiende kennisomgeving van de gehele Simac organisatie. Simac biedt je een interessant salarispakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

SAP Nederland

As the Experience Company powered by the Intelligent Enterprise, SAP is the market leader in enterprise application software, helping companies of all sizes and in all industries run at their best: 77% of the world’s transaction revenue touches an SAP® system. Our machine learning, Internet of Things (IoT), and advanced analytics technologies help turn customers’ businesses into intelligent enterprises. SAP helps give people and organizations deep business insight and fosters collaboration that helps them stay ahead of their competition. We simplify technology for companies so they can consume our software the way they want – without disruption. Our end-to-end suite of applications and services enables more than 437,000 business and public customers to operate profitably, adapt continuously, and make a difference. With a global network of customers, partners, employees, and thought leaders, SAP helps the world run better and improve people’s lives.

Richting

SAP Business & Data Analysis

Meer informatie

www.sap.com