Skip to content

Bluedesk CRM

Blue

Sinds 2002 implementeert Bluedesk CRM software. We werken met gespecialiseerde consultants die samen met klanten de procesinrichting onder de loep nemen. Pas als de processen logisch en efficiënt zijn ingericht plukt de klant de vruchten van de CRM oplossing.

Bij Bluedesk CRM kijken we verder dan alleen de implementatie van CRM software. We vertalen de CRM strategie en de werkelijke behoeften van gebruikers naar een CRM oplossing. Dit is een sterke basis voor een optimale acceptatie van de organisatie en resulteert in een maximale benutting van de mogelijkheden van Salesforce en Aurea CRM.

Wij zoeken
We zijn op zoek naar mensen met een drive voor techniek, en die het gaaf vinden om vanuit een rol als consultant te acteren op het snijvlak van techniek en klantcontact.
Heel concreet zoeken we naar Technische Consultants & Applicatiespecialisten voor zowel ons Salesforce als het Aurea team. Specifieke kennis van deze software is niet vereist; daar kunnen we je in opleiden. Het gaat vooral om technische affiniteit en diepgang, drive, leergierigheid en samenwerken.

Kijk hier voor nog meer informatie: https://bluedeskcrm.recruitee.com/

Wij bieden
We zijn een groeiende en dynamische organisatie, waarbij ook jij vooropstaat; persoonlijk, samen en groeien. Ook de markt waarop we gefocust zijn; de non-profit & goede-doelen sector brengt een mooie maatschappelijke dynamiek. Daarnaast is een van onze belangrijkste kernwaarden “We groeien samen”. Dit gaat ook over jouw kansen en persoonlijke groei.

Nog een korte greep uit onze arbeidsvoorwaarden: we hebben een thuiswerkvergoeding, goede pensioenregeling, je deelt mee in onze winst, auto van de zaak, 28 vakantiedagen