Skip to content

Dimensys

Logo Dimensys (002)

Dimensys is een consultancybedrijf met 140 medewerkers in Nederland en België dat zich specialiseert op het snijvlak van processen en IT. Wij helpen organisaties hun assets, zoals gebouwen, wegen en machines, optimaal te benutten. Wij verbinden onze in-house expertise aan partneroplossingen zoals SAP, GE en Microsoft.
Wij combineren een professionele houding naar buiten met een hechte, persoonlijke werksfeer in onze eigen organisatie. Tot onze klanten rekenen wij onder meer: Heijmans, ProRail, BAM, Lek/Habo, Vitens, Jan Snel, Provincie Utrecht, Eneco, Alliander, Stedin, Philips, ASML en MSD.

Wij zoeken:

Als Process & IT Consultant bij Dimensys geloof jij dat IT een toegevoegde waarde voor bedrijven brengt in het optimaal benutten van hun assets. Jij herkent trends en uitdagingen binnen onze branches en staat klaar om met innovaties en oplossingen daarop in te spelen.

Wij zoeken ambitieuze mensen met interesse in SAP. Jij dompelt je graag onder in de bedrijfsprocessen van klanten en kijkt naar de volledige end-to-end processen. Jij ziet jezelf als dé sparringpartner voor het volledige Supply Chain Management óf Enterprise Asset Management bij de klant.

Om als Dimensys kennisleider te blijven, vind jij het belangrijk om elke dag opnieuw actief bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en met nieuwe innovaties in de SAP-wereld.

Wij bieden:

Automatiseren is mensenwerk. Daarom staat de mens centraal binnen de naam Di-mens-ys én binnen de organisatie. Expertise en teamgeest komen samen bij onze projecten.

Elke dag opnieuw staat kennis van de nieuwste innovaties in de SAP-wereld hoog in het vaandel. Als kennisleider bieden wij je dan ook een volledige opleiding tot Process & IT Consultant, en behaal jij jouw eigen SAP-certificaat.

Onder begeleiding van een eigen coach doe je specialistische kennis op over Enterprise Asset Management en Supply Chain Management. Met onze eigen Dimensys Academy kun jij je te allen tijde verder ontwikkelen. Sterker nog, dit verwachten we ook van jou.
Wij bieden verschillende expertise teams, waarin jij samen met collega’s aan de nieuwste innovaties werkt. Je hebt collega’s die altijd voor je klaarstaan wanneer je dat nodig hebt. We hechten veel waarde aan gezelligheid en contact met collega’s. Zo organiseren we regelmatig personeelsuitjes en sluiten wij de week graag af met een vrijdagmiddagborrel..

Dimensys | Integrated solutions voor de Product & Asset Life Cycle