Skip to content

ITPG

LOGO ITPG 227x72 (002)

Als gebruiker wil je gewoon ‘je ding’ kunnen doen zonder daarbij afgeleid te worden door allerlei technische beperkingen.

Dat is dan ook precies waar ITPG voor staat. Onze diensten en oplossingen zijn er op afgestemd dat je op een veilige manier kunt samenwerken en je inzicht krijgt en behoudt in je strategische bedrijfsinformatie. Kortom, wij adviseren en begeleiden bedrijven en organisaties bij de inrichting van hun moderne digitale werkplek.

Wij zoeken:
Vanuit ons thema ‘Inzicht in data’ ontwerpen en bouwen we Apps op het Microsoft Power Platform (PowerApps, PowerAutomate, Power BI). In eerste instantie zijn deze Apps bedoeld om de werkprocessen van ITPG te ondersteunen. Maar uiteindelijk gaat het met om het automatiseren van analyses ten behoeve van klanten.

Hiermee ga jij dus aan de slag. Uiteraard word je hierbij begeleid door ervaren collega’s.

Bij werkprocessen moet je denken aan het ontwerpen en ontwikkelen van een App tbv het onboarding proces van nieuwe medewerkers, of een App voor het aanvragen van trainingen uit onze ITPG Academy. En zo zijn er nog tal van processen te bedenken waarbij de inzet van Apps en/of PowerBI dashboards toegevoegde waarde kunnen bieden.

Wij bieden:
Binnen ITPG hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en ontwikkeling en vinden we een persoonlijke sfeer erg belangrijk. De drie kernwaarden van ons bedrijf zijn: kennis, verbinding en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 30 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.

Meer informatie
https://www.it-pg.nl