Skip to content

Actueel

Make IT Work leidt netwerk security specialisten op voor DICTU

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? School je om tot netwerk security specialist bij DICTU

Dienst ICT Uitvoering (DICTU) is op zoek naar netwerk security specialisten. Volg de omscholing Security bij Make IT Work – HvA en wie weet werk jij straks bij DICTU!

Als netwerk security specialist ben je dagelijks bezig met informatiebeveiliging en zorg je ervoor dat netwerken up and running zijn. Je leert tijdens de omscholing in 5 maanden alles over systeem- en netwerktechnologie, de veiligheid van bedrijfsprocessen en de menselijke invloed daarop. Daarna ga je (minimaal) 6 maanden in je nieuwe functie aan de slag bij DICTU.

Over DICTU

DICTU is één van de grotere ICT- dienstverleners binnen de Rijksoverheid. De IT oplossingen leveren een belangrijke bijdrage aan maatschappelijke uitdagingen. Denk aan de ontwikkeling van een platform  voor ondernemend Nederland. Of het veiliger maken van toegang tot data. Ook beheert DICTU 13.0000 Cloud Werkplekken. Er liggen veel uitdagingen op het netwerk- en securityvlak!

Pas jij in het profiel?

Je hebt doorzettingsvermogen, affiniteit met IT én zin in een nieuwe uitdaging. Je bent flexibel en je kunt op diverse locaties in Nederland werken.

Aanmelden informatiesessie

Meld je nu aan voor één van de online informatiesessies op 11 februari, 23 februari of 2 maart.

Fout: Contact formulier niet gevonden.