XCESS

Wij zijn specialisten in AFAS koppelingen, .NET Webapplicaties, MS Access en SQL.
Bij XCESS werken wij met meer dan 20 XCESS-collega’s om jouw systemen op een doordachte, overzichtelijke en veilige manier met elkaar te koppelen en te integreren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de koppelingen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen zodat jij de gegevens die je dagelijks gebruikt direct bij de hand hebt.
De basis voor al onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit onze referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

MyBit

MyBit is een informele en stabiele organisatie die software op maat bouwt. Wij hebben partners uit de sectoren overheid, zorg, energie, onderwijs en e-commerce. Bij ons vind je uitdagend werk (in-house, dus geen detachering), kan je creatief zijn en werk je met je team aan een of meerdere projecten.

Het liefst gaan we langdurige werkrelaties aan, zowel met partners als met personeel. MyBit is een erkend leerbedrijf en we werken al jaren samen met Make IT Work in Hilversum.

Wij zoeken:

Leuke, gemotiveerde, no-nonsens, would-be software developers die echt kiezen voor onze manier van werken en voor de gezelligheid op de werkvloer. Heb jij het in je dit vak te leren, en ben je bereid weer 40 uur de schoolbanken in te gaan? Laat ons zien dat je ervoor wilt gaan, verdiep je alvast in wat programmeertalen en probeer wat uit. Dan is kans groot dat wij een match zijn!

Wij bieden:

Gewoon goede voorwaarden (o.a. pensioenregeling en vakantiedagen), de beste werkervaring voor jou, gezelligheid en een fijne, veilige sfeer. Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig. En wij doen niet aan overwerken. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.

Mysolution

Mysolution is een succesvolle leverancier van een Total Talentmanagement platform op basis van Microsoft en Salesforce technologie. We leveren hoogwaardige en kwalitatieve oplossingen als maatlat.

Wij zoeken:

Potentiële kandidaten met een aantoonbare affiniteit met IT, analytische skills en enthousiasme. Bij voorkeur op reisafstand max. 45 minuten woonachtig van Houten. Nederlandse talenkennis is een sterke pré. Interesse in Salesforce development aan een product als standaard oplossing. Core developmen

Wij bieden:

Als werkgever een groeiend succesvol IT bedrijf, dat de nieuwste innovatieve technologie uit Salesforce benut. Persoonlijke begeleiding binnen een team dat qua omvang in 2021 nog sterk zal uitbreiden. Familiaire cultuur, no-nonsense, respect en enthousiasme voor de producten die we ontwikellen en implementeren.

ecmXperts

Over ecmXperts

Bij ecmXperts zijn we gericht op het digitaliseren van bedrijfsprocessen middels Enterprise Content Management (ECM) oplossingen die gebaseerd zijn op de software van windream. Wij ontwikkelen ook eigen (web) applicaties die samenwerken met de windream software. We zijn een klein maar technisch hoogstaand team waar ieders persoonlijke inzet en ideeën worden gewaardeerd. We bieden veel vrijheid in de werkzaamheden maar af en toe kan er ook wat hectiek zijn.

ecmXperts bestaat inmiddels ca. 7,5 jaar en we zijn met 6 medewerkers. We hebben ca. 100 klanten met een lokale (on-premise) oplossing en ook ruim 100 klanten op ons Xpert Portal (cloud oplossing) die ca. 1,5 jaar beschikbaar is. Het Xpert Portal biedt verschillende functionele modules:

  • Xpert Timesheet voor tijdregistratie op projecten en algemene uren
  • Xpert Invoice voor de verwerking en goedkeuring (workflow) van inkoopfacturen naar verschillende financiële systemen
  • Xpert DMshare en voor het delen van documenten (een soort project place).

Contact

Meer informatie vind je op onze website: www.ecmXperts.nl

DutchWorkz

Over DutchWorkz

Wij zijn trots op de cultuur binnen DutchWorkz. Om deze te behouden hebben we een platte organisatiestructuur, open en eerlijke communicatie, vertrouwen in elkaar en vooral veel plezier in ons werk. Investeren in (persoonlijke) groei is noodzakelijk om te blijven uitdagen en motiveren. Investeren betekent binnen DutchWorkz niet alleen investeren in kennis maar zeker ook investeren in elkaar. Balans staat centraal. Ook tussen werk en privé. Binnen DutchWorkz streven ze een langdurige relatie na met iedere medewerker.

Wij zoeken

In tien jaar tijd heeft DutchWorkz een solide samenwerking opgebouwd met veel mooie bedrijven. Daarom zijn zij altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor projecten met IoT, DevOps, Software architectuur, Azure of Test automation om het team mee te versterken.

Wij bieden

DutchWorkz gelooft  in een lage overhead en maximale flexibiliteit. Jij werkt waar het jou uitkomt, bij een klant, op een flexibel kantoor of gewoon thuis. Alle DutchWorkz sessies vinden plaats in een horeca gelegenheid in het midden van het land. Vooraf zitten ze aan een drankje met bitterballen in het café en na de sessie gaan ze samen eten in het restaurant. Ook dit is onderdeel van de cultuur van DutchWorkz. Er is geen aparte sales functie binnen DutchWorkz want iedere manager is verantwoordelijk voor zowel de korte als de lange termijn. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen heeft de manager ook alle bevoegdheden. Er is geen lijnorganisatie.

Contact

Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of DutchWorkz ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.dutchworkz.nl/ 

Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax, Financial Advisory en Risk Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams.

In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een iPhone, en een uitstekend pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

WERKEN BIJ

Wij zijn op zoek naar deelnemers die graag problemen oplossen middels technologie. Als junior developer in het DevOps team word je door je medior en senior collega’s begeleid in je werkzaamheden. Hierdoor kun je uiteindelijk zelfstandig aan de slag met software development en database design voor onze fiscale praktijk. Bij Deloitte werken we voornamelijk met Java en .NET;

STUDIERICHTING

Deloitte biedt de richting software engineering aan.  

CONTACT

Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of Deloitte ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: www.werkenbijdeloitte.nl

Cost Engineering

Cost Engineering is a leading international project cost management software and consultancy company. At Cost Engineering, our purpose is to empower organizations to improve their project performance. Due to an international client base, Cost Engineering offers a global and diversified work experience. The company culture is informal and international due to the different cultural backgrounds (Indian, Turkish, Colombian, Greek, Serbia, Dutch, Belgium e.g.) of the employees. Written or verbal communication can be both be in Dutch or English, depending on the sender/recipient. Formal communication though is always written in English.

Conclusion Low Code Company

Wij zijn Conclusion Low Code Company, een full service low-code company gespecialiseerd in Mendix en OutSystems. Met 35 collega’s werken wij aan het digitale succes van onze klanten, samen mét onze klanten.

WERKEN BIJ CONCLUSION LOW CODE COMPANY
Wij ontwikkelen razendsnel maatwerkapplicaties om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen die ervoor zorgen dat vuilniswagens op tijd onderhoud krijgen, of een applicatie waarin je precies kunt zien wat je in welke trein moet schoonmaken. Of een applicatie die ervoor zorgt dat de finance afdeling van een fabriek weet bij wie de statiegeldfusten zijn achtergebleven (en een factuur stuurt als ze niet terugkomen). Allemaal relevant werk voor onze klanten dat vaak ook nog invloed heeft op ons als consument.

CONCLUSION
NÉT EVEN ANDERS.
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur.

Wat onze bedrijven verbindt? De drive om met oplossingen te komen die impact maken. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen.

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN MENSEN
Wat ons zo uniek maakt? 

De bedrijven binnen ons ecosysteem hebben elk een eigen vakgebied. Binnen deze vakgebieden vind je collega’s met unieke expertises, karakters, hobby’s en ambities. Zo zal er binnen ons ecosysteem altijd iemand zijn om mee te sparren. 

Met onze innovatieve oplossingen en unieke mensen laten we een authentieke indruk achter met alles wat we doen.

Cal Consult

CAL Consult ontwikkelt, implementeert en onderhoudt het geavanceerde warehousemanagementsysteem CALwms, waarmee hun klanten meer dan 800 supply chains in heel Europa ondersteunen. 

Over Cal Consult
De koekjes en chocola in je voorraadkast, de pizza in je diepvries, de biefstuk die je dit weekend wilt klaarmaken: voor veel van deze producten verzorgen de klanten van Cal Consult de distributie naar de winkels waar jij je boodschappen doet. En dat zouden ze niet kunnen doen zonder CALwms, een warehousemanagementsysteem dat alle processen in een modern magazijn ondersteunt en dat Cal Consult dagelijks uitbreidt met mooie en nieuwe functionaliteiten.

Werken bij
En daarbij hebben zij jou nodig! Bij CAL Consult kun je een uitdagende functie krijgen als software engineer met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Ze zoeken enthousiaste mensen die zich graag verdiepen in complexe vraagstukken en daarvoor creatieve oplossingen bedenken. Daarbij is er volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei. 

Je werkt in een enthousiast scrumteam van professionele softwareontwikkelaars, waarbij onderling veel kennis wordt gedeeld. Elke werknemer van CAL Consult roemt de open en informele sfeer binnen het bedrijf en ze doen er alles aan om dat zo te houden. Uiteraard bieden zij daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dus kom naar de stand op de werkgeversmarkt om met ze te spreken over een baan bij CAL Consult! Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Studierichting
Cal Consult biedt de omscholingsrichting Software Engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Cal Consult ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.cal-consult.de/nl/

Basenet

BaseNet is marktleider in het bieden van een online totaaloplossing voor advocatenkantoren.

Over Basenet
De software van BaseNet stelt haar gebruikers in staat sneller en efficiënter te kunnen werken. Doordat alle handelingen in één centrale applicatie plaatsvinden hoeven gebruikers niet meer tussen programma’s te schakelen. Hiermee voorkomen ze dubbele invoer en fouten. De software bevat onder andere een geïntegreerde mailmodule, agenda, taken, CRM-systeem, DMS-systeem en mogelijkheden voor facturatie en boekhouding.

Ook is er nog een separate App beschikbaar en zijn er web-gerelateerde diensten, waaronder portalen gekoppeld.

Werken bij
Als developer bij BaseNet ontwikkel je jezelf van beginner tot fullstack developer met focus op Java. Dankzij onze continuous integration tooling en lokale dockerized omgeving kan je vanaf je eerste begin meteen meedraaien in het ontwikkel en review proces.

BaseNet is een brede webapplicatie die we continu vernieuwen en moderniseren. Bij BaseNet onwikkelen we met een brede range frameworks en technieken: van react-native app tot Spring-boot microservices en van Javascript tot Sql.

Studierichting
BaseNet
 biedt de studierichting software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Basenet ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.basenet.nl/advocatuur/?brancheName=advocatuur