4PS

Werken bij 4PS betekent werken bij een innovatief, ambitieus en internationaal bedrijf met een bijna familiaire cultuur. Ons product, 4PS Construct, is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Wij zoeken:

Enthousiaste mensen die een passie hebben voor het werken met klanten en zich willen ontwikkelen als allround IT specialisten. Want dat is de basis voor de openstaande vacatures voor technisch consultant en support consultant. In beide gevallen ondersteun je de klant op technisch gebied tijdens de implementatie van onze CLOUD software, als technisch consultant tijdens het implementatie project en als support consultant zodra de klant in productie is. Via onze derdelijns support afdeling leiden wij mensen op voor meerdere functies binnen 4PS zoals developer, technisch consultant, product owner en scrum master.

Wij bieden:

Onze 20 jaar ervaring zetten we heel graag in om starters op te leiden in het mooie vak van ICT.  We bieden je de kans om je hart te volgen, want als je doet waar je hart ligt, ontstaat er energie, daar zijn we van overtuigd. We vinden het belangrijk om als organisatie kwaliteit te leveren, onze klanten te verrassen en een feestje te maken van de dingen die we doen. Daar hoort bij: hard werken en veel van jezelf en anderen leren, maar vooral; blijven groeien en ontwikkelen.

XCESS

Wij zijn specialisten in AFAS koppelingen, .NET Webapplicaties, MS Access en SQL.
Bij XCESS werken wij met meer dan 20 XCESS-collega’s om jouw systemen op een doordachte, overzichtelijke en veilige manier met elkaar te koppelen en te integreren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de koppelingen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen zodat jij de gegevens die je dagelijks gebruikt direct bij de hand hebt. De basis voor al onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit onze referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

Wij zoeken
Software ontwikkelaar met:
• HBO/WO werk- en denkniveau
• Creatief, initiatief en ambitie
• Zelfstandig en verantwoordelijk
• Leergierig en enthousiast.
• Op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Een software techie.
• Communicatieve vaardigheden
• Teamspeler

Wij bieden
• Een uitdagende en afwisselende fulltime functie waarbij je met collega’s nieuwe ontwikkelingen bespreekt, oplossingen bedenkt voor verbeteren van bedrijfsprocessen, nieuwe development technieken leert, programmatuur ontwikkelt en klantcontact hebt.
• Ontwikkeling aan de XCESS standaard producten
• Informele werkomgeving binnen een organisatie met zo’n 25 collega’s
• Gezelligheid met je collega’s zoals samen lunchen, tafeltennissen, tafelvoetballen en
• natuurlijk super leuke personeelsuitjes
• Opleidingsplan en studiebudget
• Marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
• Mobiliteitsvergoeding
• Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken 

MyBit

MyBit is een informele en stabiele organisatie die software op maat bouwt. Wij hebben partners uit de sectoren overheid, zorg, energie, onderwijs en e-commerce. Bij ons vind je uitdagend werk (in-house, dus geen detachering), kan je creatief zijn en werk je met je team aan een of meerdere projecten.

Het liefst gaan we langdurige werkrelaties aan, zowel met partners als met personeel. MyBit is een erkend leerbedrijf en we werken al jaren samen met Make IT Work in Hilversum.

Wij zoeken

Leuke, gemotiveerde, no-nonsens, would-be software developers die echt kiezen voor onze manier van werken en voor de gezelligheid op de werkvloer. Heb jij het in je dit vak te leren, en ben je bereidt weer 40 uur de schoolbanken in te gaan? Laat ons zien dat je ervoor wilt gaan, verdiep je alvast in wat programmeertalen en probeer wat uit. Dan is kans groot dat wij een match zijn!

Wij bieden

Gewoon goede voorwaarden (o.a. pensioenregeling en vakantiedagen), de beste werkervaring voor jou, gezelligheid en een fijne, veilige sfeer. Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig. En wij doen niet aan overwerken. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.

Mysolution

Mysolution is een succesvolle leverancier van een Total Talentmanagement platform op basis van Microsoft en Salesforce technologie. We leveren hoogwaardige en kwalitatieve oplossingen als maatlat.

Wij zoeken:

Potentiële kandidaten met een aantoonbare affiniteit met IT, analytische skills en enthousiasme. Bij voorkeur op reisafstand max. 45 minuten woonachtig van Houten. Nederlandse talenkennis is een sterke pré. Interesse in Salesforce development aan een product als standaard oplossing. Core developmen

Wij bieden:

Als werkgever een groeiend succesvol IT bedrijf, dat de nieuwste innovatieve technologie uit Salesforce benut. Persoonlijke begeleiding binnen een team dat qua omvang in 2021 nog sterk zal uitbreiden. Familiaire cultuur, no-nonsense, respect en enthousiasme voor de producten die we ontwikellen en implementeren.

ecmXperts

Over ecmXperts

Bij ecmXperts zijn we gericht op het digitaliseren van bedrijfsprocessen middels Enterprise Content Management (ECM) oplossingen die gebaseerd zijn op de software van windream. Wij ontwikkelen ook eigen (web) applicaties die samenwerken met de windream software. We zijn een klein maar technisch hoogstaand team waar ieders persoonlijke inzet en ideeën worden gewaardeerd. We bieden veel vrijheid in de werkzaamheden maar af en toe kan er ook wat hectiek zijn.

ecmXperts bestaat inmiddels ca. 7,5 jaar en we zijn met 6 medewerkers. We hebben ca. 100 klanten met een lokale (on-premise) oplossing en ook ruim 100 klanten op ons Xpert Portal (cloud oplossing) die ca. 1,5 jaar beschikbaar is. Het Xpert Portal biedt verschillende functionele modules:

  • Xpert Timesheet voor tijdregistratie op projecten en algemene uren
  • Xpert Invoice voor de verwerking en goedkeuring (workflow) van inkoopfacturen naar verschillende financiële systemen
  • Xpert DMshare en voor het delen van documenten (een soort project place).

Contact

Meer informatie vind je op onze website: www.ecmXperts.nl

Dutchworkz

Over Dutchworkz

Wij zijn trots op de cultuur binnen Dutchworkz. Om deze te behouden hebben we een platte organisatiestructuur, open en eerlijke communicatie, vertrouwen in elkaar en vooral veel plezier in ons werk. Investeren in (persoonlijke) groei is noodzakelijk om te blijven uitdagen en motiveren. Investeren betekent binnen DutchWorkz niet alleen investeren in kennis maar zeker ook investeren in elkaar. Balans staat centraal. Ook tussen werk en privé. Binnen DutchWorkz streven ze een langdurige relatie na met iedere medewerker.

Wij zoeken

In tien jaar tijd heeft Dutchworkz een solide samenwerking opgebouwd met veel mooie bedrijven. Daarom zijn zij altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor projecten met IoT, DevOps, Software architectuur, Azure of Test automation om het team mee te versterken.

Wij bieden

Dutchworkz gelooft  in een lage overhead en maximale flexibiliteit. Jij werkt waar het jou uitkomt, bij een klant, op een flexibel kantoor of gewoon thuis. Alle Dutchworkz sessies vinden plaats in een horeca gelegenheid in het midden van het land. Vooraf zitten ze aan een drankje met bitterballen in het café en na de sessie gaan ze samen eten in het restaurant. Ook dit is onderdeel van de cultuur van Dutchworkz. Er is geen aparte sales functie binnen Dutchworkz want iedere manager is verantwoordelijk voor zowel de korte als de lange termijn. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen heeft de manager ook alle bevoegdheden. Er is geen lijnorganisatie.

Contact

Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Dutchworkz ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.dutchworkz.nl/ 

Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax, Financial Advisory en Risk Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams.

In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een iPhone, en een uitstekend pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

WERKEN BIJ

Wij zijn op zoek naar deelnemers die graag problemen oplossen middels technologie. Als junior developer in het DevOps team word je door je medior en senior collega’s begeleid in je werkzaamheden. Hierdoor kun je uiteindelijk zelfstandig aan de slag met software development en database design voor onze fiscale praktijk. Bij Deloitte werken we voornamelijk met Java en .NET;

STUDIERICHTING

Deloitte biedt de richting software engineering aan.  

CONTACT

Nieuwsgierig? Houd de website van Make IT Work in de gaten om te zien of Deloitte ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is en neem alvast een kijkje op de website: www.werkenbijdeloitte.nl

Cost Engineering

Cost Engineering is a leading international project cost management software and consultancy company. At Cost Engineering, our purpose is to empower organizations to improve their project performance. Due to an international client base, Cost Engineering offers a global and diversified work experience. The company culture is informal and international due to the different cultural backgrounds (Indian, Turkish, Colombian, Greek, Serbia, Dutch, Belgium e.g.) of the employees. Written or verbal communication can be both be in Dutch or English, depending on the sender/recipient. Formal communication though is always written in English.

Conclusion Low Code Company

Conclusion Low Code Company helpt klanten om strategie te vertalen naar resultaten door ervaring en vakmanschap in Mendix in te zetten om samen met de business bedrijfsprocessen te digitaliseren, te innoveren en te transformeren.

#slim #snel #gebruiksvriendelijk #applicaties #nativeapps

We zijn onderdeel van Conclusion, een organisatie met meer dan 25 bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel.

Wij zoeken

Waarom Mendix bij Low-Code Company? Omdat jij graag snel wil bijdragen aan oplossingen voor onze klanten. Én van de beste low code developers wilt leren. Na een opleidingstraject ga je begeleid aan de slag als Mendix consultant. Naast het ontwikkelen van technische skills ontwikkel je ook je consultancy skills, omdat we samen met klanten werken. Zo leer jij een klant optimaal te bedienen. Voor je het weet ben je klaargestoomd om met je eigen team bij aansprekende opdrachtgevers de allerbeste oplossingen en functionaliteiten te bouwen.

Wij bieden

Een contract voor bepaalde tijd voor 32-40 uur per week. 

Met daarbovenop:

  • een salaris dat past bij je kennis en ervaring
  • een leaseauto, telefoon en laptop
  • 8 dagen om naar eigen inzicht te gebruiken voor ontwikkeling, vrijwilligerswerk of innovatie.
  • een bonusregeling
  • veel mogelijkheden om te leren, jouw ontwikkeling staat voorop
  • wekelijks een borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj in onze cloud bar
  • veel mogelijkheden om samen te sporten

Low Code Company, dé Mendix partner (conclusion.nl)

Basenet

BaseNet is marktleider in het bieden van een online totaaloplossing voor advocatenkantoren.

Over Basenet
De software van BaseNet stelt haar gebruikers in staat sneller en efficiënter te kunnen werken. Doordat alle handelingen in één centrale applicatie plaatsvinden hoeven gebruikers niet meer tussen programma’s te schakelen. Hiermee voorkomen ze dubbele invoer en fouten. De software bevat onder andere een geïntegreerde mailmodule, agenda, taken, CRM-systeem, DMS-systeem en mogelijkheden voor facturatie en boekhouding.

Ook is er nog een separate App beschikbaar en zijn er web-gerelateerde diensten, waaronder portalen gekoppeld.

Werken bij
Als developer bij BaseNet ontwikkel je jezelf van beginner tot fullstack developer met focus op Java. Dankzij onze continuous integration tooling en lokale dockerized omgeving kan je vanaf je eerste begin meteen meedraaien in het ontwikkel en review proces.

BaseNet is een brede webapplicatie die we continu vernieuwen en moderniseren. Bij BaseNet onwikkelen we met een brede range frameworks en technieken: van react-native app tot Spring-boot microservices en van Javascript tot Sql.

Studierichting
BaseNet
 biedt de studierichting software engineering aan.

Contact
Nieuwsgierig? Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Basenet ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.basenet.nl/advocatuur/?brancheName=advocatuur