AgroVision

AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector. We reageren snel op nieuwe ontwikkelingen, gewijzigde wetgeving in de sector en de verzoeken en suggesties van onze klanten. Meer dan 20.000 agrariërs en bedrijven in de agribusiness, verspreid over meer dan 24 landen, gebruiken dagelijks onze producten. Het is onze missie om het boeren makkelijker te maken, door boeren te helpen met wet- en regelgeving en goede inzichten in wat er speelt op het bedrijf.

Wij zoeken:

Iemand met een no-nonsense instelling, die energie krijgt van werken in teamverband en sterke communicatieve vaardigheden heeft. Daarmee zou je de ideale kandidaat zijn als versterking voor ons Dairy scrum team. Onze scrum teams zijn volledig verantwoordelijk voor het software ontwikkelproces, vanaf het verzamelen van requirements t/m het begeleiden van de uitrol naar productie. Het team heeft veel ervaring met een gemiddelde werkervaring van 16 jaar. Qua technieken werken we primair met .NET (C#) en Angular, we zullen je uiteraard begeleiden om deze technieken te leren.

Wij bieden:

 • Een casual werkomgeving, met ruime richtlijnen waarbinnen je met je team de vrijheid krijgt te bepalen hoe je jouw werkzaamheden uitvoert.
 • Mogelijkheden om aan je persoonlijke ontwikkeling te blijven werken, bijvoorbeeld met maandelijkse gastlezingen over verschillende technologietrends en innovaties.
 • 30 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en ongeacht de prestaties van het bedrijf een vaste bonus van 8% (13e maand).
 • De flexibiliteit om 40% van je werktijd vanuit huis te werken, met een compensatie voor thuiswerken en reizen naar kantoor.

Voor meer informatie, neem contact op met Bjorn Veldhuis, Manager Innovations, via b.veldhuis@agrovision.com of 0570-664145

CISIS

Wij zijn CISIS, het consultancy bedrijf met veel kennis van goede doelen, processen, organisaties en systemen. Wij zijn marktleider in de Goede Doelen sector. Onze missie als bedrijf is, onze klanten en daarmee de wereld een beetje beter maken.

Hier dragen onze Salesforce applicaties volop aan bij: Converse, CollecteKracht en VEA (Volunteer Engagement Applicatie). Deze applicaties ondersteunen de primaire, cruciale processen en zijn dé markt-standaard voor goede doelen en vrijwilligersorganisaties die werken met Salesforce.

Wij zoeken
Een collega developer met vergaande interesse in het programmeren in APEX en een brede passie voor informatica.

Andere kwaliteiten en eigenschappen die jij meebrengt zijn:

 • Ervaring met verschillende projectmanagement methodieken
 • Minimaal HBO+ werk en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (in woord en in geschrifte)
 • Idealiter breng je ervaring mee in diverse ontwikkelmethoden en programmeertalen (Javascript, SQL, APEX en/of Java).

Wij bieden
Kom werken bij een organisatie die ertoe doet! Ons werk heeft grote maatschappelijke relevantie. Samen kunnen we het verschil maken.

Daarnaast mag je van ons verwachten:

 • De mogelijkheid om te werken in een klein, collegiaal en professioneel team.
 • Een marktconform salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een tantièmeregeling, 26 vakantiedagen, een goede onkostenvergoeding en een ruim opleidingsbudget).
 • De gelegenheid om hybride te werken qua locatie en flexibiliteit in jouw werktijden.
 • Doorontwikkelings- en verbredingsmogelijkheden binnen onze groeiende organisatie.

CISIS

Actemium

Logo Actemium

Over Actemium
Logistiek kan altijd beter, zeker in een wereld die voortdurend in beweging is. Bij  Actemium in Zevenaar ontwikkelen we logistieke automatiseringsoplossingen. We maken deze op maat voor onze klanten. We brengen logistiek advies uit, realiseren mobiele applicaties, leggen industriële draadloze netwerken aan en maken koppelingen naar ERP-systemen. Hiermee helpen wij onze klanten met hun logistieke dienstverlening. Zo maken zij het verschil in een omgeving die steeds sneller verandert. Onze business unit in Zevenaar is onderdeel van Actemium, het netwerk van VINCI Energies voor de industrie. In totaal werken wij wereldwijd met 20.000 collega’s aan het verbeteren van de operationele processen van onze klanten. De business unit in Zevenaar bestaat uit een team van ongeveer 50 collega’s met wie we iedere dag bijdragen aan een stapje vooruit in de logistiek van onze klanten.

Wij zoeken
Bij Actemium wil je werken! Samen met je team werk je aan veelzijdige projecten voor onze klanten. Je buigt je over complexe logistieke processen en bent van begin tot het eind betrokken. Smart devices, robots en AI zijn niet meer weg te denken en jij kan daarin het verschil maken! Je ontwerpt, bouwt en implementeert software en denkt mee over logistieke oplossingen. Na het ontwikkelen en configureren test je de software en die van je collega’s in een fysieke testopstelling. Daarna test je deze bij de klant en stel je het in bedrijf. Jouw software zorgt ervoor dat de klant het verschil kan blijven maken in een steeds sneller veranderende wereld.  

Vrijheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. Op kantoor ontmoeten we elkaar en als je er dan toch bent vul je de pauze met een potje tafelvoetbal of darten. En lekkere wandeling kan natuurlijk ook. Thuiswerken is bij ons breed omarmd! Dus ook na corona blijven we flexibel en hebben we veel aandacht voor de juiste balans.  Zodra je omscholingstraject is afgerond stroom je bij ons in. We koppelen je aan een ervaren Software Engineer die jouw mentor zal zijn gedurende je inwerktraject. Tijdens je inwerktraject maak je kennis met onze organisatie, je nieuwe collega’s en leer je te werken met onze systemen. En zodra het kan ga je zelfstandig aan de slag!  Wil je werken in een informele, internationale organisatie waar veel ruimte is voor groei, ontwikkeling en ondernemerschap? Laten we dan met elkaar in gesprek zijn en de mogelijkheden de bespreken!

Meer informatie:
https://www.werkenbijactemium.nl

Wij zijn onderdeel van Vinci Energies: https://www.vinci-energies.nl/nl/

WSP Systems

WSP Systems – innovatieve technologie voor de industriële wasserij. Klinkt saai? Echt niet! Met ongeveer 75 werknemers werken we elke dag aan oplossingen voor onze klanten in de wasserijwereld. Een wereld waar je misschien nooit bij stil stond dat ‘ie bestond. Maar als je er eenmaal in rondloopt, snap je hoe mooi ons werk is.

Wij zoeken

Het softwarepakket waar je aan gaat werken is WinWash, ons in-house gebouwde softwareplatform. Vanuit deze gezamenlijke codebase kunnen, door middel van verschillende configuraties, alle wasserijen, wereldwijd aangestuurd worden.

Van jou verwachten we dat je je vastbijt in complexere technieken, en de techniek verder helpt ontwikkelen. Als developer ben je ervoor verantwoordelijk dat er steeds meer functionaliteit mogelijk is binnen ons platform, om vervolgens deze oplossing te plaatsen bij onze klanten. Om je werk goed te kunnen doen, beschik je over kennis van o.a. C#, Typescript, VueJs, HTML5, CSS en SQL. Naast computertaal spreek je ook Engels en/of Duits.

Wij bieden

Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. Je gaat werken in een moderne softwareontwikkelomgeving.

 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Je werkt samen met een jong en dynamisch team dat dol is op innovatie;
 • Goed salaris, welke afhangt van jouw ervaring en niveau;
 • Werken in een stabiele, groeiende organisatie;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • 27 vrije dagen en 13 ADV dagen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro;
 • Wekelijks mountainbiken met collega’s;
 • Werken in een sportieve organisatie met oog voor een gezonde omgeving.

Meer informatie
www.wspsystems.com
www.werkenbijwsp.com

4PS

Werken bij 4PS betekent werken bij een innovatief, ambitieus en internationaal bedrijf met een bijna familiaire cultuur. Ons product, 4PS Construct, is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Wij zoeken:

Enthousiaste mensen die een passie hebben voor het werken met klanten en zich willen ontwikkelen als allround IT specialisten. Want dat is de basis voor de openstaande vacatures voor technisch consultant en support consultant. In beide gevallen ondersteun je de klant op technisch gebied tijdens de implementatie van onze CLOUD software, als technisch consultant tijdens het implementatie project en als support consultant zodra de klant in productie is. Via onze derdelijns support afdeling leiden wij mensen op voor meerdere functies binnen 4PS zoals developer, technisch consultant, product owner en scrum master.

Wij bieden:

Onze 20 jaar ervaring zetten we heel graag in om starters op te leiden in het mooie vak van ICT.  We bieden je de kans om je hart te volgen, want als je doet waar je hart ligt, ontstaat er energie, daar zijn we van overtuigd. We vinden het belangrijk om als organisatie kwaliteit te leveren, onze klanten te verrassen en een feestje te maken van de dingen die we doen. Daar hoort bij: hard werken en veel van jezelf en anderen leren, maar vooral; blijven groeien en ontwikkelen.

XCESS

Wij zijn specialisten in AFAS koppelingen, .NET Webapplicaties, MS Access en SQL.
Bij XCESS werken wij met meer dan 20 XCESS-collega’s om jouw systemen op een doordachte, overzichtelijke en veilige manier met elkaar te koppelen en te integreren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de koppelingen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen zodat jij de gegevens die je dagelijks gebruikt direct bij de hand hebt. De basis voor al onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit onze referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

Wij zoeken
Software ontwikkelaar met:
• HBO/WO werk- en denkniveau
• Creatief, initiatief en ambitie
• Zelfstandig en verantwoordelijk
• Leergierig en enthousiast.
• Op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Een software techie.
• Communicatieve vaardigheden
• Teamspeler

Wij bieden
• Een uitdagende en afwisselende fulltime functie waarbij je met collega’s nieuwe ontwikkelingen bespreekt, oplossingen bedenkt voor verbeteren van bedrijfsprocessen, nieuwe development technieken leert, programmatuur ontwikkelt en klantcontact hebt.
• Ontwikkeling aan de XCESS standaard producten
• Informele werkomgeving binnen een organisatie met zo’n 25 collega’s
• Gezelligheid met je collega’s zoals samen lunchen, tafeltennissen, tafelvoetballen en
• natuurlijk super leuke personeelsuitjes
• Opleidingsplan en studiebudget
• Marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
• Mobiliteitsvergoeding
• Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken 

MyBit

MyBit is een informele en stabiele organisatie die software op maat bouwt. Wij hebben partners uit de sectoren overheid, zorg, energie, onderwijs en e-commerce. Bij ons vind je uitdagend werk (in-house, dus geen detachering), kan je creatief zijn en werk je met je team aan een of meerdere projecten.

Het liefst gaan we langdurige werkrelaties aan, zowel met partners als met personeel. MyBit is een erkend leerbedrijf en we werken al jaren samen met Make IT Work in Hilversum.

Wij zoeken

Leuke, gemotiveerde, no-nonsens, would-be software developers die echt kiezen voor onze manier van werken en voor de gezelligheid op de werkvloer. Heb jij het in je dit vak te leren, en ben je bereidt weer 40 uur de schoolbanken in te gaan? Laat ons zien dat je ervoor wilt gaan, verdiep je alvast in wat programmeertalen en probeer wat uit. Dan is kans groot dat wij een match zijn!

Wij bieden

Gewoon goede voorwaarden (o.a. pensioenregeling en vakantiedagen), de beste werkervaring voor jou, gezelligheid en een fijne, veilige sfeer. Je treft bij ons een plezierige, informele werkomgeving met jonge, gemotiveerde collega’s. Door middel van spelletjesavonden, tafelvoetbal, sportuitjes en borrels heerst er een sfeer op kantoor die we het best kunnen omschrijven als familiair, vertrouwd en gezellig. En wij doen niet aan overwerken. Privétijd is privétijd: je hebt dan het recht om onbereikbaar te zijn.

Mysolution

Mysolution is een succesvolle leverancier van een Total Talentmanagement platform op basis van Microsoft en Salesforce technologie. We leveren hoogwaardige en kwalitatieve oplossingen als maatlat.

Wij zoeken:

Potentiële kandidaten met een aantoonbare affiniteit met IT, analytische skills en enthousiasme. Bij voorkeur op reisafstand max. 45 minuten woonachtig van Houten. Nederlandse talenkennis is een sterke pré. Interesse in Salesforce development aan een product als standaard oplossing. Core developmen

Wij bieden:

Als werkgever een groeiend succesvol IT bedrijf, dat de nieuwste innovatieve technologie uit Salesforce benut. Persoonlijke begeleiding binnen een team dat qua omvang in 2021 nog sterk zal uitbreiden. Familiaire cultuur, no-nonsense, respect en enthousiasme voor de producten die we ontwikellen en implementeren.

ecmXperts

Over ecmXperts

Bij ecmXperts zijn we gericht op het digitaliseren van bedrijfsprocessen middels Enterprise Content Management (ECM) oplossingen die gebaseerd zijn op de software van windream. Wij ontwikkelen ook eigen (web) applicaties die samenwerken met de windream software. We zijn een klein maar technisch hoogstaand team waar ieders persoonlijke inzet en ideeën worden gewaardeerd. We bieden veel vrijheid in de werkzaamheden maar af en toe kan er ook wat hectiek zijn.

ecmXperts bestaat inmiddels ca. 7,5 jaar en we zijn met 6 medewerkers. We hebben ca. 100 klanten met een lokale (on-premise) oplossing en ook ruim 100 klanten op ons Xpert Portal (cloud oplossing) die ca. 1,5 jaar beschikbaar is. Het Xpert Portal biedt verschillende functionele modules:

 • Xpert Timesheet voor tijdregistratie op projecten en algemene uren
 • Xpert Invoice voor de verwerking en goedkeuring (workflow) van inkoopfacturen naar verschillende financiële systemen
 • Xpert DMshare en voor het delen van documenten (een soort project place).

Contact

Meer informatie vind je op onze website: www.ecmXperts.nl

Dutchworkz

Over Dutchworkz

Wij zijn trots op de cultuur binnen Dutchworkz. Om deze te behouden hebben we een platte organisatiestructuur, open en eerlijke communicatie, vertrouwen in elkaar en vooral veel plezier in ons werk. Investeren in (persoonlijke) groei is noodzakelijk om te blijven uitdagen en motiveren. Investeren betekent binnen DutchWorkz niet alleen investeren in kennis maar zeker ook investeren in elkaar. Balans staat centraal. Ook tussen werk en privé. Binnen DutchWorkz streven ze een langdurige relatie na met iedere medewerker.

Wij zoeken

In tien jaar tijd heeft Dutchworkz een solide samenwerking opgebouwd met veel mooie bedrijven. Daarom zijn zij altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor projecten met IoT, DevOps, Software architectuur, Azure of Test automation om het team mee te versterken.

Wij bieden

Dutchworkz gelooft  in een lage overhead en maximale flexibiliteit. Jij werkt waar het jou uitkomt, bij een klant, op een flexibel kantoor of gewoon thuis. Alle Dutchworkz sessies vinden plaats in een horeca gelegenheid in het midden van het land. Vooraf zitten ze aan een drankje met bitterballen in het café en na de sessie gaan ze samen eten in het restaurant. Ook dit is onderdeel van de cultuur van Dutchworkz. Er is geen aparte sales functie binnen Dutchworkz want iedere manager is verantwoordelijk voor zowel de korte als de lange termijn. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen heeft de manager ook alle bevoegdheden. Er is geen lijnorganisatie.

Contact

Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten om te zien of Dutchworkz ook op de volgende werkgeversmarkt aanwezig is. Neem alvast een kijkje op de website: https://www.dutchworkz.nl/