Skip to content

4PS

4ps

Werken bij 4PS betekent werken bij een innovatief, ambitieus en internationaal bedrijf met een bijna familiaire cultuur. Ons product, 4PS Construct, is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Wij zoeken:

Enthousiaste mensen die een passie hebben voor het werken met klanten en zich willen ontwikkelen als allround IT specialisten. Want dat is de basis voor de openstaande vacatures voor technisch consultant en support consultant. In beide gevallen ondersteun je de klant op technisch gebied tijdens de implementatie van onze CLOUD software, als technisch consultant tijdens het implementatie project en als support consultant zodra de klant in productie is. Via onze derdelijns support afdeling leiden wij mensen op voor meerdere functies binnen 4PS zoals developer, technisch consultant, product owner en scrum master.

Wij bieden:

Onze 20 jaar ervaring zetten we heel graag in om starters op te leiden in het mooie vak van ICT.  We bieden je de kans om je hart te volgen, want als je doet waar je hart ligt, ontstaat er energie, daar zijn we van overtuigd. We vinden het belangrijk om als organisatie kwaliteit te leveren, onze klanten te verrassen en een feestje te maken van de dingen die we doen. Daar hoort bij: hard werken en veel van jezelf en anderen leren, maar vooral; blijven groeien en ontwikkelen.