Process4People

Process4People is een consultancy organisatie met ervaren en energieke low code engineers. Wij maken oplossingen op het Microsoft PowerPlatform: Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Deze oplossingen worden ingezet om het verwerken van businessprocessen binnen bedrijven eenvoudiger en prettiger te maken. Dit doen wij zowel klantspecifiek alsook met een aantal zelf ontwikkelde producten. We werken intensief samen met 2 zusterbedrijven waar we gezamenlijke projecten mee doen en onderling kennis mee uitwisselen.

Wij zoeken:
Een gemotiveerde en leergierige professional die graag in teamverband aan state-of-the-art producten wil bouwen. Dit kan zijn vanuit een technische rol, maar kan ook meer vanuit een (business)consultancy rol, maar ook dan met als uitgangspunt dat je Apps gaat ontwikkelen bij en voor onze klanten.
Max 85 woorden

Wij bieden:
Een werkomgeving waarin de wil om je te blijven ontwikkelen centraal staat, wat zich uit in een grote diversiteit aan verschillende soorten opdrachten. Een team waarin de termen respect, samenwerken en professionaliteit een voorwaarde is om samen tot betere oplossingen te komen. De sfeer is informeel en jeugdig, maar er kan ook hard gewerkt worden. Onze collega’s helpen elkaar want kruisbestuiving maakt ons tot betere consultants en App ontwikkelaars.

Process4People – Process4People

Inther Group

Inther Group te Venray is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij zijn trots om wereldwijd logistieke projecten te realiseren waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Hierbij speelt de door Inther ontwikkelde automatiseringssuite (Inther LC) steeds een centrale rol.

Onze Software afdeling, bestaande uit 30 medewerkers, werkt met de laatste stand der techniek en is altijd op zoek naar een nog efficiëntere en betere manier van werken, waarbij we graag jouw ondersteuning en kennis inzetten!

Wij zoeken:

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige Software Engineer met affiniteit voor ICT en logistieke processen. ICT vraagstukken analyseren en oplossen is jouw passie en je hebt een goede kennis van Java en SQL.

Wij bieden:

Inther Group kent een prettige, collegiale en informele werksfeer. Als medewerker van Inther ben je onderdeel van een enthousiast team en krijg je als individu veel ruimte voor eigen initiatief.

Verder bieden wij jou:

  • 30 vakantiedagen waarvan 3 collectieve sluitingsdagen die jaarlijks worden vastgelegd;
  • Opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied;
  • Een vitaliteitsbudget van €140,- netto te gebruiken voor jouw sport abonnement of sport benodigdheden;
  • Iedere dag verse lunch met broodjes in onze kantine;
  • Een collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling;
  • Wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Home – Inther Group

Fellowmind

Wij zijn Fellowmind. Ons doel is om mensen met plezier met technologie te laten werken en technologie vóór hen te laten werken. Met ruim 400 collega’s in Nederland werken we iedere dag met innovatieve Microsoft-technologie aan het succesvol maken van klanten in uiteenlopende branches.

Onze mensen staan aan de basis van ons succes. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat betekent: geen strakke hiërarchie en volop kansen om jezelf continu te ontwikkelen.

Wij zoeken:

Software Developers of Low-Code Developers met gevoel voor IT én voor business. Onze basis zijn de Microsoft Dynamics 365 Business apps en het PowerPlatform. Dit verrijken wij met slim maatwerk en uitdagende integraties gerealiseerd binnen Microsoft Azure.

Je kunt goed samenwerken en bent leergierig en creatief. Je houdt ervan om jezelf te blijven ontwikkelen en deelt graag jouw kennis met jouw collega’s.

Tools en technieken waar onze developers mee werken: .Net Core, C#, Javascript (Typescript, React), Azure Functions, Queue’s, Webjobs.

Wij bieden:

Natuurlijk bieden we jou een fijn arbeidsvoorwaardenpakket. Salaris, vervoersregeling, vakantiedagen en pensioen zijn, vanzelfsprekend, goed geregeld!

We bieden jou een plek om jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt goed begeleid en we helpen je om door te groeien binnen het Microsoft werkveld. Door trainingen en kennissessies leer je steeds meer en er is er altijd wel iemand om mee te sparren!

En er wordt niet alleen hard gewerkt samen. ‘Serious about fun’ is één van onze kernwaarden en dat is niet voor niets…!

Fellowmind zet technologie in om verbindingen te realiseren (fellowmindcompany.com)