Skip to content

Yard

yard-logo (002)

Yard Digital Agency helpt haar klanten digitaal te innoveren. Dit doen we met slim design en goed werkende technologie. We zijn een onlinepartner die klanten inspireert de volgende stap te maken. Onze klanten zijn voornamelijk: Zorg en Welzijn, Overheid en Gemeenten, Verenigingen en Ledenorganisaties en Kennisinstituten en Onderwijs.

Yard is opgericht in 2000. Ruim 20 jaar lang heeft Yard honderden opdrachtgevers naar volle tevredenheid geholpen bij de vormgeving en ontwikkeling van hun websites, online platformen, mobiele apps, e-learning omgevingen, kennisbanken en andere online-instrumenten.

Wij zoeken

Wij zoeken een fijne collega met passie voor code, architectuur en nieuwe technieken. Wil je meebouwen aan onze community- en klantspecifieke oplossingen?

Wij bieden

Vind je het leuk om met een klein informeel team projecten met een maatschappelijk tintje succesvol te volbrengen? Dan komen we graag met jou in contact! Wij bieden je in ieder geval een leuke informele werkplek met vakidioten (inclusief twee ex-studenten van Make IT Work!). De mogelijkheid om 3 dagen remote te werken. Maar zodra je op kantoor bent, een plek waar we gezellig samen lunchen en op zijn tijd een partijtje darten, tafeltennissen en tafelvoetballen. Benieuwd naar wat we jou kunnen bieden? Kom kennismaken!

  • Werken voor interessante klanten met een maatschappelijke missie zoals GGD, SLO, KNGF, Kenniscentrum Sport, NLActief en Revalidatie Nederland
  • Werken binnen een ervaren team developers en designers
  • Een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en meer!
  • Iedere dag een gezonde en gezellige lunch (mits je niet remote werkt)
  • Een informele en relaxte werksfeer waarbij ruimte is voor een potje tafelvoetbal en leuke gezamenlijke activiteiten

www.yard.nl