Skip to content

Valori

Valori

Valori gelooft dat in een wereld die zo afhankelijk is van betrouwbare informatie en technologie, het inbouwen van integrale kwaliteit in informatiesystemen, inclusief het borgen ervan, cruciaal is om zorgeloos te innoveren. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 200 consultants is Valori dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van Quality Assurance & Testen en het nummer 1 QA- en testbedrijf van Nederland. We ondersteunen klanten op strategisch vlak en borgen de kwaliteit van hun ICT-systeem.

Wij zoeken

Testautomation Engineers die passie hebben voor software development, een goede kwaliteitsmindset hebben én die weten wat een tevreden klant nodig heeft op het gebied van (test)automation. Wil je sparren met of leren van de échte specialisten op automation gebied én wil je met ons wereldkampioen worden? Dan heb jij het hét Valori Automation DNA en ben jij wie we zoeken voor ons team!

Wij bieden

Bij Valori draait het vooral om jou. Wij geloven dat als jij lekker in je vel zit, het met je werk ook goed komt. En dan ben jij tevreden, de klant tevreden en wij natuurlijk ook. Daar zetten we een goed pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Hoe dat er precies uitziet? Dat bepaal jij! Denk aan o.a. opleidingsmogelijkheden, agile begeleidingstraject, ruimte om te groeien, omzet- en urenbonus, leaseauto of mobiliteitsvergoeding, fietsregeling, pensioen, BYOD regeling, ziektekostenverzekering, thuiswerkregeling, kennisdelen en inhoudelijk sparren met gezellige collega’s.

Meer informatie

https://werkenbijvalori.nl/