Skip to content

The Identity Managers

TheIDm_logo_RGB

Wij helpen we onze klanten met het organiseren van toegang en beveiliging. Dit wordt ook wel Identity and Access Management (IAM) genoemd. Dit doen we bij Jumbo, Rabobank, CZ Groep, Loavies, Zuyderland en Friesland College. We werken organisatiebreed, zodat de klant controle krijgt over wie, wat, wanneer en waarom mag binnen de organisatie. Zo minimaliseren we de risico’s, leggen we de verantwoording daar waar het hoort en verminderen we handmatige handelingen. We bestaan inmiddels uit bijna 30 Fte, die allemaal het Identity Managers-DNA hebben.

Wij zoeken
Bij ons staan medewerkers écht op de eerste plaats en wat we doen, doen we goed. We zoeken functionele en technische Identity Managers in de dop, die zich samen met ons willen ontwikkelen. Een IT-opleiding, ervaring of affiniteit, het mag allemaal, zolang je maar ons DNA hebt en volwassen en contentieus genoeg bent om het goed te willen doen. En natuurlijk slim en getalenteerd! Je bent bereid om je collega’s te helpen en van ze te leren.

Wij bieden
Naast een fantastisch opleidingstraject krijg je een goed salaris en pensioen. Je hebt recht 27 vakantiedagen per jaar, bij ziekte betalen we jouw salaris gewoon door. Je telefoon en internet thuis betalen wij, net als alle andere zaken die jij nodig hebt. Als er sprake is van woon-werkverkeer dan heb je recht op een leaseauto. Ben je op 31 december bij ons in dienst? Dan is de kans groot dat je in het jaar erop maandelijks een mooie bonus krijgt, bovenop je salaris.

THE IDENTITY MANAGERS – Identity & Access Management professionals