Skip to content

Tangelo Software

tangelo_software_logo (002)

Tangelo Software is een jong, innovatief en groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en implementeren van ons eigen product: Tangelo.

Tangelo is een cloud-based platform waarmee onze klanten slimmer en eenvoudiger strak vormgegeven documenten kunnen samenstellen en publiceren. Tangelo wordt onder meer gebruikt voor het maken van financiële verslagen en andere periodiek terugkerende publicaties. Onze klanten kunnen met meerdere gebruikers, plaats- en tijdsonafhankelijk, aan een document werken. Wij werken voor toffe klanten binnen diverse sectoren en zijn wereldwijd vertegenwoordigd: neem een kijkje op onze website voor ons klantportfolio!

Wij zoeken

Collega’s die bereid zijn tot en in staat zijn om naast de bij de cursus opgedane kennis en ervaring ook andere technieken en programmeertalen aan te leren. Dit vindt plaats tijdens een interne opleiding gedurende de eerste maanden dat je bij ons in dienst bent. Ervaring is geen vereiste, het gaat erom dat je de juiste mentaliteit hebt en over voldoende lerend vermogen beschikt. Daarnaast heb je oog voor detail en toon je een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Wij bieden

Wij hechten veel waarde aan een goede en inspirerende werksfeer en merken dat collega’s zich bij ons op hun gemak voelen: iedereen kan zichzelf zijn. We zijn een groeiend bedrijf waarbij er, indien gewenst, veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Als Software Engineer werk je op uitdagende projecten voor verschillende klanten waarvoor je de technische implementatie van onze software verzorgt. Over arbeidsvoorwaarden gaan we met je in gesprek, maar in elk geval hechten wij veel waarde aan flexibele werktijden en voldoende verlofdagen!

https://tangelo-software.com/