Skip to content

Supply Value

Supply Value

Supply Value is een bruisend snelgroeiend advies- en implementatiebureau, dat een breed en interessant scala van klanten helpt met optimaliseren van hun commerciële (procurement), operationele (supply chain & operations) en digitale (digital) processen.
Wij zorgen voor optimale ketenafstemming, zodat samenwerking verbetert en onze klanten meerwaarde kunnen creëren tegen zo laag mogelijke kosten en risico’s. Wij adviseren niet alleen, maar we implementeren ook de beoogde verbeteringen. Dat doen we op een pragmatische en duurzame manier. Niet voor niets is ons motto: We make strategy work.

Wij zoeken
Onze nieuwe consultants combineren denken en doen. Zij hebben, net als hun collega’s de drive om problemen van klanten op te lossen. Hun achtergrond is gevarieerd, maar ze delen nieuwsgierigheid, leergierigheid en plezier in collegiaal sparren.
De digitale transformatie levert voor steeds meer procesdata. Onze nieuwe data-analisten vinden het leuk om daarmee aan de slag te gaan, om klanten inzicht te verschaffen en om kansen tot verbeteringen te tonen. Ze kunnen deze, desgewenst in samenspraak met collega’s implementeren. Zij zorgen hierbij voor het benodigde stakeholderdraagvlak.

Wij bieden
Maatschappelijke betrokkenheid verbindt ons, daarnaast bieden wij onze consultants vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en leuk werk. Dat is de sleutel tot ons succes.
Wij zijn een ‘Great Place to Scale-up’ en er is veel te doen. Dat biedt voor iedereen kansen om bij te dragen aan het succes van Supply Value. Continu verbeteren is bij ons de maatstaf, iedere dag leren met elkaar en van elkaar.
Daarbij willen we ook plezier met elkaar hebben. Ons prima bereikbare kantoor in de bossen van Zeist is onze ontmoetingsplaats.

Meer informatie

www.supplyvalue.nl