Skip to content

Stork

Stork

Stork is een wereldwijd opererende en toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, onderhoud, modificatie en asset integrity in een grote verscheidenheid aan industrieën. Met 16.000 medewerkers, waarvan ruim 2500 in Nederland, werken we aan innovatieve en duurzame projecten verspreid over 100 landen en 6 continenten. (lees meer op www.stork.com)

In een team van 9 collega’s werk je samen aan klantgerichte oplossingen en het beheer van een divers applicatielandschap voor Stork in Europa met SAP-ECC als fundament. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de collega’s van het Group Application Services Team die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de ontwikkeling van applicaties die binnen Stork wereldwijd in gebruik zijn, waaronder SAP-BByD.

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en leergierige Applicatie Manager / Business Analist met een brede interesse. Naast SAP-ECC zullen ook diverse andere applicaties tot jouw aandachtsgebied behoren. Dit zal in onderling overleg en op basis van jouw interesse en ervaring worden bepaald. Ook zal je deelnemen aan een SAP-implementatie die eind dit jaar gaat starten voor een deel van de organisatie.

Wij bieden

Toespitsen op de leer-werkovereenkomst

Stork is een internationale, innovatieve en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een jaarcontract onder CAO Metalelectro met mogelijkheid tot vast dienstverband, een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Standplaats is het hoofdkantoor in Utrecht (Papendorp), waarbij deels thuiswerken nadrukkelijk tot de mogelijkheden behoord.

Stork – Be the Industry Reference – Stork