Skip to content

SIDN

SIDN

Elke keer als jij een .nl-adres intypt, zorgen wij ervoor dat je bij de juiste site uitkomt. Want wij zijn de beheerder van het .nl-domein. We werken dus in het hart van het internet in Nederland. Het .nl-domein is één van de veiligste domeinen van de wereld en daar zijn we trots op! Maar ook op het terrein van Cybersecurity en Online identity zorgen wij voor impact. Onze missie is een kansrijk en zorgeloos digitaal bestaan voor iedereen.

Wij zoeken
Werken bij SIDN is je inzetten voor een betrouwbare en innovatieve werkgever. Dat merk je aan alles in jouw functie als DevOps engineer. Je draagt niet alleen bij aan een veilig en betrouwbaar .nl-domein voor iedereen, ook lever je een belangrijke bijdrage aan onze primaire bedrijfsapplicaties! Met jouw ervaring weet je precies welke stappen genomen moeten worden om een applicatie verder te ontwikkelen en verbeteringen door te voeren. Je werkt in een agile team en je ondersteunt elkaar daarom in de werkzaamheden. Samen bereiken jullie het beste resultaat! Het is dus belangrijk dat je beschikt over een goede set communicatie skills.

Wij bieden
Een plek die inspireert en motiveert om topprestaties te leveren. Daar zijn we trots op en dat belonen we graag! Bij ons werk je samen met een club van ongeveer 100 collega’s. De sfeer is informeel. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk uit te voeren. Ons kantoor is licht, open en modern. We organiseren regelmatig teamactiviteiten, borrels en andere leuke dingen zoals yogalessen of een potje tafelvoetbal met je collega’s. Daarnaast krijg je een ruim opleidingsbudget en kun je ook gebruikmaken van individuele coaching.

Meer informatie
Voor informatie over onze organisatie, de vacatures en of we met elkaar matchen verwijzen we graag naar onze website: www.sidn.nl.