Skip to content

Qube

Qube

Bij QUBE werken we met 28 collega’s dag in dag uit aan het ontzorgen van onze klanten op ICT gebied. Al ruim 30 jaar lang. Of het nu gaat om het beveiligen van een IT-netwerk, het uitvoeren van een pentest of het implementeren van bedrijfssoftware, we ontzorgen onze klanten. Dat is waar we ons iedere dag voor inzetten. Dit doen we onder andere voor zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, commerciële opleiders, projectorganisaties en shared service centers.

Wij zoeken

Wij zoeken enthousiaste security collega’s.
Collega’s die met teamwork samen resultaten willen behalen. Goed teamwork vinden we echt cruciaal omdat wij in het team nauw samenwerken.

  • Ook vinden we het ook belangrijk dat je het echt leuk vindt om onze klanten te helpen om nog veiliger te werken. Denk hierbij o.a. aan:
  • Installatie en configuratie werkzaamheden;
  • Netwerken beheren (monitoren, beveiligen, verzorgen van back-ups, configureren, tune, etc.);
  • Systeemdocumentatie bijhouden en opzetten;
  • Security oplossingen implementeren;
  • Uitvoeren van security scans (pentests).

Wij bieden

Je komt te werken in een informele organisatie met korte lijntjes. Je opereert in een hecht en informeel team waarin je de ruimte krijgt voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Natuurlijk bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een pensioenregeling, een mobiliteitsvergoeding, laptop en smartphone, etc.

Maar wat QUBE écht uniek maakt, is de persoonlijke aandacht voor onze klanten en collega’s. Er is aandacht voor jouw persoonlijke ambities. Ook organiseren we regelmatig gezellige dingen zoals pizzasessies, borrels, uitjes en skiweekendjes.

Meer informatie

Zie ook www.qube.nl en www.werkenbijqube.nl