Skip to content
Qube
Qube

Slimmer werken door ICT op een inventieve manier in te zetten. ICT-oplossingen die zich aanpassen aan je organisatie in plaats van andersom. Meer doen in minder tijd, tegen lagere kosten en met meer plezier. Dat is wat we bedoelen met A Smart Move. Dat is waar we ons iedere dag voor inzetten. Al 30 jaar lang. Dat doen we onder andere voor zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, projectorganisaties en shared service centers.

Schakel ons in voor:

  • ICT-strategievorming
  • Procesinnovatie en -optimalisatie
  • Selecteren en implementeren van hard- en software
  • Systeem- en applicatiebeheer
  • Directe ondersteuning van ICT-systemen, inclusief calamiteitenbehandeling

Zie ook www.qube.nl en www.werkenbijqube.nl

Wij zoeken

QUBE is een groeiende organisatie en is op zoek naar professionals om samen verder te groeien. We zijn op zoek naar communicatief sterke en klantgerichte medewerkers. Je haalt er voldoening uit om door middel van teamwork en samenwerking resultaten te behalen. Je bent ondernemend, wat inhoudt dat je proactief bent en kansen ziet en benut. Bovendien heb je, net als wij, een pragmatische instelling.

Wij bieden

Natuurlijk bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een pensioenregeling, een mobiliteitsvergoeding, laptop en smartphone, etc.
Maar wat QUBE écht uniek maakt zijn de persoonlijke aandacht voor onze klanten en collega’s, de verantwoordelijkheid die we je bieden en de ontwikkelingsmogelijkheden.
We zijn een groeiend bedrijf met korte lijntjes. Daardoor is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ambities en kun je echt een verschil maken in het verder vormgeven van de organisatie.
Bij QUBE werken we in een hecht en informeel team van gemotiveerde collega’s, zonder corona zouden we samen lunchen en regelmatig gezellige dingen georganiseerd worden. (zoals pizzasessies, borrels, uitjes en skiweekendjes).