Skip to content

Outbirds

Outbirds

Outbirds helpt organisaties bij het implementeren van Salesforce. Outbirds is meer dan een consultancy bedrijf. Het is een onderneming van eigenzinnige talenten die samen het verschil willen maken. Een warm bad voor mensen die van aanpakken weten en voor resultaat gaan, maar vooral veel plezier in hun werk hebben.
Wij werken voornamelijk met Salesforce. Dit is een modern IT platform dat organisaties ondersteunt bij belangrijke processen. Het biedt oplossingen om verkoop- en service-afdeling hun werk beter en efficiënter uit te laten voeren.

Wij zoeken
Elke ochtend met plezier naar je werk gaan. Hard werken, veel lachen. Steeds het beste uit jezelf halen en ’s avonds weer met een voldaan gevoel naar huis. Zie je dat wel zitten? We zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven professionals. Mensen met interesse voor ICT en die zich willen inzetten voor maatschappelijk relevante klanten, zoals energiebedrijven, gemeentes en non-profits, maar ook voor bv. commerciële bedrijven die een rol hebben in de energietransitie of toeleveranciers van de medische industrie.

Wij bieden
Je leert configureren met behulp van het no-code Salesforce platform. Je werkt mee bij de klant en zorgt ervoor dat je de benodigde Salesforce certificaten haalt. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt tot een goede consultant, daarom zullen we ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
Het startsalaris voor een junior consultant is €2.847,- bruto o.b.v. 40 uur in de week. Wanneer je op basis van branche ervaring als medior of zelfs senior consultant kunt worden ingezet is het startsalaris beduidend hoger.

Homepagina – Outbirds