Skip to content

Ordina

Ordina

Ordina is jouw digitale businesspartner. Wij combineren hoogwaardige technologie en menselijke creativiteit om onze klanten helpen te versnellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van slimme toepassingen en het introduceren van nieuwe digitale diensten, die je als organisatie nodig hebt om voorop te blijven lopen. Hiervoor werken we met multidisciplinaire high performance teams (HPT’s). Dankzij hun voorbereiding helpen deze teams klanten snel en zelfstandig met hun digitale vraagstuk. Onze professionals zijn getraind in professionele en persoonlijke vaardigheden. Werken bij Ordina betekent dat je nooit uitgegroeid bent.

Wij zoeken
Software engineers (JAVA, full-stack), testers en IT-ers in alle soorten en maten. Beginnend of ervaren, mensen met ambitie, die zichzelf zijn in onze inclusieve Ordina-organisatie, met eigen talent en vaardigheden die ze willen uitbreiden, die houden van creatief en innovatief, die willen groeien en elke dag het beste uit zichzelf willen halen. Wil je het meeste maken van je mogelijkheden? Bij Ordina zit je goed!

Wij bieden
Bij Ordina kom je in een dynamisch team met een professioneel werkklimaat en een informele sfeer. We hebben flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Daarnaast krijg je een laptop, telefoon en mobiliteitsbudget op maat, minimaal 20 vakantiedagen, en een flexibiliteitsbudget dat je naar eigen inzicht kan besteden. Maar dat is niet alles! Vanuit diverse communities worden sessies en socials georganiseerd, van kennisdeling en deep-dives in code tot inspirerende sessies over de toekomst van de technologie. Ook sociale activiteiten staan regelmatig op het programma.

Meer informatie

Ordina | A Sopra Steria Company | Ordina

Java Software Engineer | Ordina