Skip to content

Ministerie van Defensie – C2ostCo

Defensie

Command en Control ondersteuningscommando(C2OstCo)
Verbindingen zijn bij het uitvoeren van militaire missies letterlijk van levensbelang. Er gaat dan ook geen missie van start of de verbindingsdienst/C2OstCo is er bij. Het C2OstCo levert in de breedste zin van het woord de communicatieverbindingen voor de Landmacht, bedrijft elektronische oorlogsvoering en is verantwoordelijk voor militaire automatisering in het kader van “command en control”. Ook wij willen dat ons bericht aankomt: Nuntius Transmittendus, het bericht moet door.

Wij zoeken:

Wij zoeken collega’s die aan de slag willen als netwerk- of communicatie specialist. Je draait mee in een team en gaat na je opleiding(en) mee op oefeningen of inzet. Hiervoor verwachten wij van jouw doorzettingsvermogen en de wil om persoonlijk te groeien als mens en als militair. Hiervoor is van ons van belang dat je een teamspeler bent die betrouwbaar en integer is.

Wij bieden:

Jouw een dynamische werkplek en fijne collega’s die samen met jouw opdrachten willen uitvoeren. Je krijgt een vast contract en afhankelijk van jouw rol en functie een bijbehorend salaris die de eerste 4 jaar aangevuld wordt met een aannamepremie van 3600 euro bruto per jaar. Daarnaast bouw je, afhankelijk van het aantal dienstjaren, een persoonlijk opleidingsbudget op. Ook krijg je nog o.a. een goede verlofregeling, eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

Werken aan vrede & veiligheid – WerkenbijDefensie.nl