Skip to content

Kadaster

Kadaster

Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Het houden van openbare registers en het bijwerken van de Basisregistratie Kadaster en Basisregistratie Topografie is onze wettelijke taak. Ook houdt het Kadaster de coördinaatpunten in het landschap bij: het Rijksdriehoeksstelsel.
Alle gegevens die we registreren zijn beschikbaar voor iedereen.
Boven de grond registreert het Kadaster gegevens van woningen, schepen, luchtvaartuigen, percelen en wegen. Onder de grond doen we dat voor netwerken van kabels en leidingen.
Naast de rol van registeren, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart.

Wij zoeken
We zoeken gedreven software engineers! Specifieke IT-kennis is geen vereiste, interesse in IT wel. Het belangrijkste is dat jij je wilt ontwikkelen tot software engineer en plezier krijgt in jouw opleiding en werk. We zoeken mensen die interesse hebben in deze veranderende, digitale wereld en wilt meewerken in diverse IT-projecten en werkzaamheden op het gebied van software en data.

Wij bieden
Uiteenlopende functies in de richting van software engineering in een dynamische en prettige werkomgeving op het gebied van GEO en ICT. Wij stimuleren altijd persoonlijke ontwikkeling en leren.

Werken bij | Het Kadaster (werkenbijhetkadaster.nl)